Guncel:
Esim eve geldiginde cani sikkindi, ben de acmadim konuyu yedi icti oturduk ''Ben annemler yuzunden sana karsi mahcup olmaktan cok sıkildim artik alttan almasak da susmuyolar alsak da susmuyolar babam da bikti'' dedi. Ben cevaplarini veriyorum zaten fazla gorusmuyorum sen duymazdan gel falan dedim sonra bu seferkini ben halledicem dedi telefonu aldi. Ben de bi bahane buldum iceri kactim yanimda iyice mahcup olmasin diye ama dinledim tabi gizliden.
Once halasini aradi. Alo halacim nasilsin diye derken bugun esimi arayip boyle boyle soylemissin, koca kadin doldurusa gelip azarlamaya utanmadin mi dedi. Kadin ne dedi bilmiyorum esim bu aile icinde bi olay sen karisma ve esimi tekrar arama dedi kapatti.
Sonra annesini aradi kiyamet koptu. ''O kizini aramaya gerek bile duymuyorum simdi soyleyeceklerimi aynen ilet. Senin kizin kac kere kocasıyla gezicek diye evimize birakti cocugunu denizbhrm of demeden bakti yedi icirdi gezdirdi. 3 hafta tatil yapicam diye boyle biseyi teklif etmeniz dahi ayip'' dedi annesi sozunu kesmis belli bi ara sustu, kadin nasi bagiriyosa ben icerden duydum. Esim de sizin lafinizla mi hareket edicem esim bakmak istemiyosa da kimse evimize gelemez onunla da boyle konusamassiniz hepinizi silerim, bi daha sakin benim karimi aramayin, tatile gidecekse ya cocugunu da goturecek ya da kendi gitmeyecek ya da sen bakacaksin bizim yuvamizin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok ne haliniz varsa gorun dedi.
Kadin herhalde bu sefer duygu somurusune baslayinca esim yemiyorum bu aglama bayilma numaralarini soyle babama seni hastaneye gotursun deyip kapatti.
@samantha Icin sogur umarim :)