Gorumcemin derdi ne?

En mantiklisi esin konussun. Bu kaynanalar ogullarini ne zannediyorlar tutturmuslar bir niyetin oglumu bizden uzaklastirmak ti diye benimkide dahil. Bende 3 hafta bir cocugun mesuliyetini alamam kaldiki bide onun keyfi icin izin alicam. Daha gelmeden kotu olmus araniz bide gelip kalsa neler derler.

Guncel:

Esim eve geldiginde cani sikkindi, ben de acmadim konuyu yedi icti oturduk ''Ben annemler yuzunden sana karsi mahcup olmaktan cok sıkildim artik alttan almasak da susmuyolar alsak da susmuyolar babam da bikti'' dedi. Ben cevaplarini veriyorum zaten fazla gorusmuyorum sen duymazdan gel falan dedim sonra bu seferkini ben halledicem dedi telefonu aldi. Ben de bi bahane buldum iceri kactim yanimda iyice mahcup olmasin diye ama dinledim tabi gizliden.
Once halasini aradi. Alo halacim nasilsin diye derken bugun esimi arayip boyle boyle soylemissin, koca kadin doldurusa gelip azarlamaya utanmadin mi dedi. Kadin ne dedi bilmiyorum esim bu aile icinde bi olay sen karisma ve esimi tekrar arama dedi kapatti.
Sonra annesini aradi kiyamet koptu. ''O kizini aramaya gerek bile duymuyorum simdi soyleyeceklerimi aynen ilet. Senin kizin kac kere kocasıyla gezicek diye evimize birakti cocugunu denizbhrm of demeden bakti yedi icirdi gezdirdi. 3 hafta tatil yapicam diye boyle biseyi teklif etmeniz dahi ayip'' dedi annesi sozunu kesmis belli bi ara sustu, kadin nasi bagiriyosa ben icerden duydum. Esim de sizin lafinizla mi hareket edicem esim bakmak istemiyosa da kimse evimize gelemez onunla da boyle konusamassiniz hepinizi silerim, bi daha sakin benim karimi aramayin, tatile gidecekse ya cocugunu da goturecek ya da kendi gitmeyecek ya da sen bakacaksin bizim yuvamizin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok ne haliniz varsa gorun dedi.
Kadin herhalde bu sefer duygu somurusune baslayinca esim yemiyorum bu aglama bayilma numaralarini soyle babama seni hastaneye gotursun deyip kapatti.
@samantha Icin sogur umarim :)
Denizbhrm ın kocası akıllı
Karısını ezdirmiyor
Adam gibi adam
Öküz olma
Denizbhrm ın kocası gibi ol

Aferin enisteye.:)

sen nişanlıykende bi konuda hangisi olduğu hatırlamıyorum, bunların çirkeflikliklerini anlatıyodun. bütün bunları göre göre niye evlendin.ne kadar eşin onlara inanmasada yineede huzurunuz bozuluyo.
daha önce nişanlısını sevgililerini falan hep kaçırtmışlar demişsin, herşey apaçık ortada. nasıl cesaret edebildin, bunlardan herşey beklenir. pişmanlık hissediyomusun

şaka mı bu yaaa.... çalışan birine 3 hafta çocuk bırakılırmı ????? gündüz naapcak o cocuk annesi bunuda mı düşünemiyor... kaldı ki 3 hafta çok uzun süre, bu ne yüzsüz bir suçlama !!!!!!
bırakın ne diyorlarsa desinler sakın aldırmayın, allahım ya ne insanlar var!!!!!!!!:mad::mad:

Iyide siz niye hallediyorsunuz, eşiniz madem aynı fikirde, o konuşsun.

sen nişanlıykende bi konuda hangisi olduğu hatırlamıyorum, bunların çirkeflikliklerini anlatıyodun. bütün bunları göre göre niye evlendin.ne kadar eşin onlara inanmasada yineede huzurunuz bozuluyo.
daha önce nişanlısını sevgililerini falan hep kaçırtmışlar demişsin, herşey apaçık ortada. nasıl cesaret edebildin, bunlardan herşey beklenir. pişmanlık hissediyomusun
Asla pisman degilim, cikardiklari olaylarin ustune onlari susturuyoruz ve evimizde konusu bile acilmiyor. 14.sayfada guncel var okudunuz mu bilmem bi bakin gormediyseniz.
Her konuda ben de cirkefligimi yaparim ama ogretmen oldugum icin cocuklar hassas noktam, her ne kadar izin vermicek olsam da uzulerek hayir dedim cunku akilli cocuklara zaafim var.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
kesinlikle almam. kim ne konuşursa konuşsun. umurumda olmaz. emanet alamam.

Denizbhrm ın kocası akıllı
Karısını ezdirmiyor
Adam gibi adam
Öküz olma
Denizbhrm ın kocası gibi ol

Aferin enisteye.:)
Zaten esimle evlenmemin tek sebebi bu, eger boyle olmasaydi atardim nisani. Hep derim eger bi gun boyle olmayi birakirsan alir esyalarimi cikarim :)

Guncel 2:

Bu sabah esim kalkti telefonunu ver dedi. Napicaksin dedim sen ver dedi tamam dedim verdim. Aldi biseyler yapiyo napiyosun dedim. Bizim aileden kim kayitliysa hepsini engelliyorum konusup gorusmiceksin hicbiriyle dedi. Bayramdan bayrama yarim saat gider otururuz onun disinda sen gelmiceksin ben arada gidip gorurum onlari dedi.

Yani iyi mi oldu simdi, nolurdu rahat dursalardi. Yesinler ana kiz birbirlerini. Gorumcemin kizina da kaynanam bakicak. Kayinpederim aradi bu sabah, kizim neler olmus dedi. Sormayin ben bir sey demedim ama oglunuz bayagi kizdi dedim. Napalim kizim sen soyle, onun da huyu kisiligi bu artik ben oyle kabullendim deyince ben mutlaka ogle aralarinizda gelir sizi gorurum her zaman da beklerim herkes mukemmel olmuyor dedim oyle kapattik.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
Başka enayi bulsun kendisine
O tatile gidecek diye sen izin alacaksın
Çocuğunu neden götürmüyor?
Çok sinir oldum valla kendi anası kv yokmu?
Gelinsin diye bu kadar da olmaz !!! sessiz kalma lütfen bunlara anladığı dilden konuş lütfen sessiz kaldıkça belliki tepene çıkacaklar

Guncel 2:

Bu sabah esim kalkti telefonunu ver dedi. Napicaksin dedim sen ver dedi tamam dedim verdim. Aldi biseyler yapiyo napiyosun dedim. Bizim aileden kim kayitliysa hepsini engelliyorum konusup gorusmiceksin hicbiriyle dedi. Bayramdan bayrama yarim saat gider otururuz onun disinda sen gelmiceksin ben arada gidip gorurum onlari dedi.

Yani iyi mi oldu simdi, nolurdu rahat dursalardi. Yesinler ana kiz birbirlerini. Gorumcemin kizina da kaynanam bakicak. Kayinpederim aradi bu sabah, kizim neler olmus dedi. Sormayin ben bir sey demedim ama oglunuz bayagi kizdi dedim. Napalim kizim sen soyle, onun da huyu kisiligi bu artik ben oyle kabullendim deyince ben mutlaka ogle aralarinizda gelir sizi gorurum her zaman da beklerim herkes mukemmel olmuyor dedim oyle kapattik.
Eşini alkışlıyorum helal olsun valla:halay::KK9::KK9:

ah canım valla iyi yapmış enişte sevindim bu harekete ama rahat durmucaklardır o sivri dilleriyle neler konuşucaklardır ama sen hiç muhattap olma en azından bir süre susmak en güzel cevaptır.inan bana böyle daha değerli olursun sonra zaten yavaş yavaş yanaşacaklar sana hemde çekinecekler artık bak görürsün tecrübelerime dayanarak söylüyorum yüz verme hiç

Niye herşeyi senden biliyolar
Açma telefonlarını
Kocana sorsunlar
Kardeş o, dayı o, sana gelene kadar muhatapları o yani
Ben san hak veriyorum, ne görümcemin ne ablamın çocuğuna 3 hafta bakamam.
Kendi çocuğumu da 3 hafta kimseye vermem tatile yanımda götürürüm, millet delirmiş

B
Beyinsizlikte level atlamış herhalde bu görümce beyni ondan önce gitmiş tatile. Doğurduğunu kendi bakıversin ki zahmet götürsün yanında.

Back
X