Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her akrabaya 3 er hafta bırakalım evlatlarımızı o zaman bağ kuvvetlensin diyeVallahi dayimda hiç üç hafta kalmadim ama aramızda gayett iyi hicbir şey olmadi yani aramizdaki baga. Bunu böylece soyle muhtesem kv ye ve gorumceye.
Böyle sağa sola 3 er hafta bırakacaklarsa boşa yapmasınlarKari koca bas basa vakit gecirmek istiyorlarmis belki bi kardes yaparlarmis kizina.
Bakmayan ne olsun diyeydinBiz bakarızzzz diye bir bagırlarına basislari agit yakmalari var kendinden suphe edersin ben bu cocuga iskence mi edecektim diye. Timarhanelik insanlar gercekten
Gelişme güzel olmuş neyse ki, eniştenin ağzına sağlıkGuncel:
Esim eve geldiginde cani sikkindi, ben de acmadim konuyu yedi icti oturduk ''Ben annemler yuzunden sana karsi mahcup olmaktan cok sıkildim artik alttan almasak da susmuyolar alsak da susmuyolar babam da bikti'' dedi. Ben cevaplarini veriyorum zaten fazla gorusmuyorum sen duymazdan gel falan dedim sonra bu seferkini ben halledicem dedi telefonu aldi. Ben de bi bahane buldum iceri kactim yanimda iyice mahcup olmasin diye ama dinledim tabi gizliden.
Once halasini aradi. Alo halacim nasilsin diye derken bugun esimi arayip boyle boyle soylemissin, koca kadin doldurusa gelip azarlamaya utanmadin mi dedi. Kadin ne dedi bilmiyorum esim bu aile icinde bi olay sen karisma ve esimi tekrar arama dedi kapatti.
Sonra annesini aradi kiyamet koptu. ''O kizini aramaya gerek bile duymuyorum simdi soyleyeceklerimi aynen ilet. Senin kizin kac kere kocasıyla gezicek diye evimize birakti cocugunu denizbhrm of demeden bakti yedi icirdi gezdirdi. 3 hafta tatil yapicam diye boyle biseyi teklif etmeniz dahi ayip'' dedi annesi sozunu kesmis belli bi ara sustu, kadin nasi bagiriyosa ben icerden duydum. Esim de sizin lafinizla mi hareket edicem esim bakmak istemiyosa da kimse evimize gelemez onunla da boyle konusamassiniz hepinizi silerim, bi daha sakin benim karimi aramayin, tatile gidecekse ya cocugunu da goturecek ya da kendi gitmeyecek ya da sen bakacaksin bizim yuvamizin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok ne haliniz varsa gorun dedi.
Kadin herhalde bu sefer duygu somurusune baslayinca esim yemiyorum bu aglama bayilma numaralarini soyle babama seni hastaneye gotursun deyip kapatti.
@samantha Icin sogur umarim :)
evet o güncellemeyi okuduktan sonra yaptım yorumumu.eşin bu konuyuda bi şekilde halletti,senin telefonundanda engellemiş ama bu insanlar başka bi sorunla yine çirkefliklerini göstercekler.eşinin ana kuzusu olmaması en büyük şansın, huzurunuzn bozulmasına izin vermiyo ama yinede zor bi hayat.Asla pisman degilim, cikardiklari olaylarin ustune onlari susturuyoruz ve evimizde konusu bile acilmiyor. 14.sayfada guncel var okudunuz mu bilmem bi bakin gormediyseniz.
Her konuda ben de cirkefligimi yaparim ama ogretmen oldugum icin cocuklar hassas noktam, her ne kadar izin vermicek olsam da uzulerek hayir dedim cunku akilli cocuklara zaafim var.
Ben muhatap olduguma pisman oldum gerci esim olsaydi da bana acip saydiracaklardi. Esime anlaticam arasin o halletsin beni de bu konu icin aramasinlar.
Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.
Aynen aynen. Gelinsin ya yapacaksın mantığı.Her akrabaya 3 er hafta bırakalım evlatlarımızı o zaman bağ kuvvetlensin diye
Saçmalık
Ben çocuğu ayak bağı gibi görüyorum tatile götüresim yok siz bakın demenin kılıfı bu resmen
Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.