Gorumcemin derdi ne?

sülale boyu tuhaflar,birisi bana gelip bu şekilde dert yansa gelin haklı ne diye 3 hafta senin çocuğuna baksın derdim.Onlar çanak tutuyor görümcene resmen

Vallahi dayimda hiç üç hafta kalmadim ama aramızda gayett iyi hicbir şey olmadi yani aramizdaki baga. Bunu böylece soyle muhtesem kv ye ve gorumceye.
Her akrabaya 3 er hafta bırakalım evlatlarımızı o zaman bağ kuvvetlensin diye
Saçmalık
Ben çocuğu ayak bağı gibi görüyorum tatile götüresim yok siz bakın demenin kılıfı bu resmen

En manasuz konu. Kendisi tatil yapicak keyif caticak ama kizi olmadan. Gotur cocugu oda eglensin denize girsin bisiklete binsin. Kendisi kendi cocugunu istemiyor ama yengesi izin alsin onun cocuguna baksin la havlee

kaynanan öyle diyorsa eğer çocuğun sorumluluğunu alamayacağını uzun zaman olduğunu
yine uzatırsa kızın benim için laf ettiğinde ben bakarım anne diyemedin diye sor o zaman

Kari koca bas basa vakit gecirmek istiyorlarmis belki bi kardes yaparlarmis kizina.
Böyle sağa sola 3 er hafta bırakacaklarsa boşa yapmasınlar
Ay keşke deseydin bunu
Çok uyuz oldum, çocuk umurlarında değil balayı modundalar.
Her doğuran annelik yapabilse ülke bu halde olmazdı zaten

Biz bakarızzzz diye bir bagırlarına basislari agit yakmalari var kendinden suphe edersin ben bu cocuga iskence mi edecektim diye. Timarhanelik insanlar gercekten
Bakmayan ne olsun diyeydin :D töbe ya
Madem bakabiliyo koca kadınlar alsın baksınlar zaten çalışan genç karı-kocaya ne bırakıyolar zorla izin alın diyerek

Guncel:

Esim eve geldiginde cani sikkindi, ben de acmadim konuyu yedi icti oturduk ''Ben annemler yuzunden sana karsi mahcup olmaktan cok sıkildim artik alttan almasak da susmuyolar alsak da susmuyolar babam da bikti'' dedi. Ben cevaplarini veriyorum zaten fazla gorusmuyorum sen duymazdan gel falan dedim sonra bu seferkini ben halledicem dedi telefonu aldi. Ben de bi bahane buldum iceri kactim yanimda iyice mahcup olmasin diye ama dinledim tabi gizliden.
Once halasini aradi. Alo halacim nasilsin diye derken bugun esimi arayip boyle boyle soylemissin, koca kadin doldurusa gelip azarlamaya utanmadin mi dedi. Kadin ne dedi bilmiyorum esim bu aile icinde bi olay sen karisma ve esimi tekrar arama dedi kapatti.
Sonra annesini aradi kiyamet koptu. ''O kizini aramaya gerek bile duymuyorum simdi soyleyeceklerimi aynen ilet. Senin kizin kac kere kocasıyla gezicek diye evimize birakti cocugunu denizbhrm of demeden bakti yedi icirdi gezdirdi. 3 hafta tatil yapicam diye boyle biseyi teklif etmeniz dahi ayip'' dedi annesi sozunu kesmis belli bi ara sustu, kadin nasi bagiriyosa ben icerden duydum. Esim de sizin lafinizla mi hareket edicem esim bakmak istemiyosa da kimse evimize gelemez onunla da boyle konusamassiniz hepinizi silerim, bi daha sakin benim karimi aramayin, tatile gidecekse ya cocugunu da goturecek ya da kendi gitmeyecek ya da sen bakacaksin bizim yuvamizin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok ne haliniz varsa gorun dedi.
Kadin herhalde bu sefer duygu somurusune baslayinca esim yemiyorum bu aglama bayilma numaralarini soyle babama seni hastaneye gotursun deyip kapatti.
@samantha Icin sogur umarim :)
Gelişme güzel olmuş neyse ki, eniştenin ağzına sağlık
Ama sen diğer odadan telefondan bağıran kaynanayı nasıl duydun anlamadım :D
Hadi geçmiş olsun

Öncelikle eşinizin ağzına sağlık. Görümcenizin kafada ciddi çatlaklıklar var belli. Kadında libido nasıl tavan yaptıysa 3 hafta eşiyle birlikte vakit geçirip 2. çocuğu yapacak plana bak hey yavrum hey. Kızını da götürsün çocuğun tatile ihtiyacı yok mu? O çocuk onlarla birlikte gittiğinde hiç uyumayacak 7/24 anne-babasının başında mı bekleyecek. Ben kızımı tatile giderken hiç bırakmadım o da hep bizimleydi 2. çocuğumuzda oldu yani. Bir kere insanın içine sinmez sonuçta çocuklarında tatile ihtiyacı var görümceniz çok bencil eşi de öyle sanırım bu duruma karşı çıkmadığına göre.

O nasıl anne yaaa çocuğunu nasıl bırakıp gönül rahatlığı ile tatil yapabilir değişikmiş

Asla pisman degilim, cikardiklari olaylarin ustune onlari susturuyoruz ve evimizde konusu bile acilmiyor. 14.sayfada guncel var okudunuz mu bilmem bi bakin gormediyseniz.
Her konuda ben de cirkefligimi yaparim ama ogretmen oldugum icin cocuklar hassas noktam, her ne kadar izin vermicek olsam da uzulerek hayir dedim cunku akilli cocuklara zaafim var.
evet o güncellemeyi okuduktan sonra yaptım yorumumu.eşin bu konuyuda bi şekilde halletti,senin telefonundanda engellemiş ama bu insanlar başka bi sorunla yine çirkefliklerini göstercekler.eşinin ana kuzusu olmaması en büyük şansın, huzurunuzn bozulmasına izin vermiyo ama yinede zor bi hayat.

iliskileriniz nasil bilmiyorum ama yuz vermeye gelmez esinizin ailesi olabilir ama sonucta yabanci insanlar. disarda yabancilarin sizi bastirmasina kotu sozlerine dedikodularina boyun mu eğiyorsunuz ki simdi eğeceksiniz. direk fazla tepki gostererek susturun kv deyi de gorumceyi de. saygi hakedene gosterilir sirf yaslari buyuk diye veya esin ailesi diye terbiyesizlik yapana bana saygisizlik edene asla saygi maygi gostermem ben sahsen.onlar sizin dedikodunuzu yaparak iftira atarak caninizi sikarak size saygi mi duymus oluyor ki siz saygi duyacaksiniz..

çingenelik yapıp kabul ettirecek oyuna gelmeyin siz her türlü her zaman kötü olacaksınız
içiniz rahat olsun
3 hafta tatile giderken keyfen ben sana çocuk bıraksam alır mısın deyin soranlara

Ben muhatap olduguma pisman oldum gerci esim olsaydi da bana acip saydiracaklardi. Esime anlaticam arasin o halletsin beni de bu konu icin aramasinlar.

bakın kadın çingenelikle dediğini yaptırmaya bakıyor... uyanıklık yapmaya çalışıyor
kimseye birşey anlatmaya çalışmayın 3 haftanız elinizde patlar
eşinizi falan karıştırmayın ona kabul ettirirler siz hiçbirşey olmamış gibi devam edin hayatınıza
çünkü bu tiplere ağzınla kuş tutsan yaranamazsınız

3 hafta tatil mi olur görümcenin eşi demiyor mu 3 hafta çocuk mu bırakılır diye eşinin izni nasıl var 3 hafta. Ayrıca Haziran ayı zaten Ramazan nasıl gidecekler tatile 3 hafta anlamadım zaten tüm Haziran oruçlu olmayacak mıyız? karı koca oruç tutmuyorlar mı tutmasalar bile Ramazan ayında nasıl rahat edecekler ki anlamadım zaten okullar da kapanmıyor o dönemde daha okula giden çocuğu da kimse bırakmaz zaten bana saçma geldi yazdıklarınız.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.

o kadar gezmeye meraklılarsa çocuğu yapmasalarmış

hiç muhatap olmayın kimseyi susturamazsınız
eşiniz sizinle aynı fikirde
gerekirse müdahale eder diye düşünüyorum

Belki de sizin bebek planlarını bildiği için turp sıkmak istiyorlardır. Çok şanslı sinir ki esiniz arkanızda. Gercekten cok özendim. Bizimki olsa canla başla kabul ederdi. Zaten şimdi profilinde bile görümcemin kızının fotosunu koymuş. Komik.

Iyi sabahlar herkese, direk konuya geciyorum. Gorumcemin bir kizi var, ilkokula gidiyor. Gorumcemle kocasi haziran ayinda 3 hafta tatile gideceklermis. Tutturmus kizini bize birakmak istiyor. Dayisiyla vakit gecirsinmis baglari guclensinmis kardesi yegeniyle ilgilensinmis.
Iyi hos da, biz haziranda calisiyoruz o cocuga kim bakacak gunduzleri? Haziranda okul kapaniyor diye saniyor ki karne gunuyle biz de eve gidip yatiyoruz. Isten izin al iznin yok mu diyor bana. Dalga mı geciyorsun benle be kadin.
Ayrica keyfi bi tatil icin kucuk bi cocugun sorumlulugunu alamam ben 3 hafta. Gorumcem benden nefret ediyor zaten kizin 1 tel saci kopsa ustume saldirir. Emanetin cani tezdir birakacak baska kimsesi olmasa zor durumda olsa basimin ustunde yeri var ki daha once yine keyfi geldi birakti kac gun sesimi cikarmadim tatil gunlerimde, kizla ilgilendim her yeri gezdirdim. Ama 3 hafta uzun bi sure korkarim. Ayrica annesine biraksin anneanne dede baksin daha uygun degil mi? Bir de biz bebek icin doktora gidiyoruz iliski gunu saati falan veriyor ayrica gerilirim evde baskasi varken. 1 hafta olsa tatilin seve seve bakardim ama keyfi sorumluluk kabul edemem dedim esim de benimle ayni fikirde. Biz onu gider gerekirse her gun goruruz ama 1 aya yakin bi sure yatili olmaz dedi.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
Kizi istemiyosun 1 tabak fazla koy ne var demeyin ben emanet cocuktan korkarim 3 hafta dedigim gibi.

hayatimda boyle sacma sey duymadim,
kizini sana satip kocasiyla basbasa tatil yapcak, sende isinden izin alip evde cocuk bakacaksin.
yapam diyince butun sulale sana cephe aliyor, utanmadan arayip laf soyluyolar.
kocanin ise el atmasi lazim NET.
arayip ablasina biz o kadar bakamayiz, sen keyfin icin gezmeye gitceksin, anne anneye babanneye birak desin.
sacmalik, icim daraldi okurken.
sen hic karisma artik kocan konussun,
kiz eve gelirse de birak annene git dayi yegen bi guzel baglansinlar.

Back
X