Gorumcemin derdi ne?

Siz değil eşiniz ilgilecek bunlarla. Siz hiç muhatap olup sinirinizi bozmayın.

Gorumcen cocuk mu kandirdigini dusunuyor acaba. Yok dayisiyla vakit gecirsin yigeniyle ilgilensin bla bla bla. Oldu canim bide onun icin izin alacaksin isten. Iznini heba edeceksinyani? Oldu canim baska derdim ben.
Suna tatile gidicem kocamla kafa dinlicem 3 hafta demiyorda. Ben bile sinir oldum. Birde bu gorumce sizi sevmiyor. Iyhhh. Hayir de kestir at ne uğraşıyorsun boylesiyle. Bizim planlarimiz var 3 hafta bakamayiz de. Kendi cocuguna baksin bi zahmet.

Dayisiyla zaman gecirmesiyse amac dayisi kullansin yillik izin, kullanmiyorsa dayisi kullanmadi ben ne yapabilirim de

bu ne cürret ya şoktayım.görümcen bu hakkı nerden alıyor.

isterse dayısı bakabilir ama ben bakmam ona göre de.

ve hangi cürretle sana bu teklifi yaptığını sor.haddini bil de.

Ya yok normalde nisanliliktan beri kavga eder susturur oturturum ama bu sefer konu esimin yegeni, kizi ben de severim esim de sever ve esimin 'Karim yegenimi istemedi' diye dusunmesini istemedim o yuzden ortaligi yikamadim ilk aradiklarinda.

Nisanliligimdan beri disimi gosteriyorum ama hic cekinmiyorlar ne laf soylemekten ne boyle seyler teklif etmekten kavga ediyoruz tukuruyorum agizlarina oyle susuyorlar en sonunda. Bunlarda utanma yok ana kiz.

Sırf meraktan soruyorum çocuk kaç yaşında? ?
Bilmiyorum ilkokula gidiyor iste sadece onu biliyorum.

Ben olsam o hala aradığı anda odunu verirdim
Ona ne
Çok biliyorsa kendi baksın
Sümsük karı
Hepsi sov amacli koy evlerine 3 hafta hic biri bakmaz o canim torunum diye kendinden gecen anneanne 2 hafta bile zor bakar.
Siz değil eşiniz ilgilecek bunlarla. Siz hiç muhatap olup sinirinizi bozmayın.
Esime anlattim halana kadar beni arayip boyle yaptilar diye, eve gelince canlarina okuyacam onlarin merak etme sen muhatap olma dedi.

Kari koca bas basa vakit gecirmek istiyorlarmis belki bi kardes yaparlarmis kizina.

Desenize yakinda 2 cocugu da size birakirlar. Densizler ya cidden densizlik. 1 haftada degil 3 hafta artik nasil basbasa kalma istegiyle. Anacigi baksin cok biliyorlarsa, birak hic tenezzul bile etme

Oooof eşinize söyleyin de canlarına okumak falan bu tip şeyler yapmasın. Bu seferde geline bak oğlumuzu bize karşı kışkırttı derler. Biraz sakince sizi de ezdirmeden halletmeye çalışsın. Ne biliyim konunun sizinle alakası olmadığını kararı kendisinin aldığını, 3 haftalık sorumluluğa girmek istemediğini falan söylesin. Başka türlü yine en çok gerilenlerden biri siz olursunuz.

Diyorlar zaten. Hic umrumda degil istediklerini desinler zaten bayram seyran disinda gorusmuyorum. Esim de yaka silkmis ailesinden, bunlar yuzunden onceki nisanlisi yuzuk atmis ben dayanamiyorum yeter bu ne diye. Sevgilisi olmus el birligiyle bezdirmisler o yuzden esim asla onlara inanmiyor.

Yok artık ya görümcenizin keyfi için izninizi neden kullanacakmışsınız?
İnsan böyle bir şeyi teklif etmeye utanır.
Belki sizde plan yaptınız, yıllık izninizi onun için kulanmak istiyorsunuzdur?

Yani ilkokula giden bir çocuk tatilde fazla problem çıkarmaz gibi.. Ayrıca madem sizi sevmiyor çocuğu niye size bırakıyor. . Bide izin alamaz mısın diye sormasına yuh diyorum.. yani ben sevmediğim görümcem tatile gidip çocuk yapsın diye izin alıcam yok ya? Ben iznimde belki kocamla tatile gidicem. Madem maksat dayısıyla vakit geçirmesi eşinize söylesin abi izin al evde otur çocuğuma bak diye.. Ayrıca hala da kim oluyormuş sen bak madem öyle deseydiniz. Bide suçu kocana at o istemiyor sorumluluk alamam diyor de çık işin içinden..

Karışık oldu ama sinir oldum

Anlamadim gitti zaten 3 hafta tatil mi olur uzakta, yurt disina gidiyolar bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…