Gorumcemin derdi ne?

Kimse icin evladina kiyma, benim 2 melegim var insallah bir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz su an, isimiz kolaymis ama yine de biraz desteksiz olmuyor.
Canim inan okadar caresizimki babam yok annem evlendi yurt dışında kimse yok ve 2 çocuğum var çaresiz kaldım en basit doğum yapsam bakicam kimse yok çok agladim merhamet edip ben yardım ederim demedi ben kızımın cocuguna bakicam onun beni ilgilendirmiyor dedi çok istemem rağmen olmadı hiç bir zaman onları affetmiycem ((

Ben gorusmuyorum sadece bayramlarda esimi ele gune karsi tek birakmamak icin gidiyorum biraz oturuyorum donuyorum. Esim bireysel gorusuyor ona karismiyorum zaten babasini gormek icin gidiyor cogunlukla. Ablasiyla da baba evi disinda gorusmuyoruz.

Eşine hallettirmeye çalış.böylelikle sana sen istemiyosun diyemezler.eğer hala çirkefliğe devam ederlerse aç ağzını yum gözünü.
Gerçi bütün çirkeflikleride yapmışlar ama..

Çocuğuna bakamayacaksa dogurmasaymış o çocuğu.
Siz bakıcı mısınız gitmesin tatile baksın, ya da gittiği yere götürsün onuda. İnsanı enayi yerine koymaya bayılıyor bu akıllı görünmeye çalışan aptallar. Sinir oldum felaket.

Mutlu son. bende hem gelinim hem de gorumceyim. Kurban olurum oğluma. Onsuz 3 gunluk bir tatil bile dusunemem. Tatil yapacaksam o eğlensin diye ona hitap edecek yerlere bakarim, benden önce onun mutluluğu gelir birçok annede olduğu gibi. O gorumcen senden önce kendi anneligini sorgulasin.

Bi de 2.yi yapmak istiyomus tatilde onu bile ogrendik, daha dogurdugundan 3 hafta ayri kalabiliyosun nerede kaldi 2.cocuk.
Sorgulasin valla 2.yi yapicam diye olan cocugun pabucunu dama atiyor simdiden. Gercekten kiza da uzuluyorum uslu akilli bir cocuk. O cadi annesine ragmen hem de. O fesatliga ve bozuk psikolojisine 2.yi yapmamali ya.

Kıyamam minige annesi keyfine baksın çocuğu da size postalasın. Son durum nedir gelicek mi çocuk size.

Eşimi bırak kendi yiğenimin bile 3 hafta sorumluluğunu almak istemem. Zorunluluk hali olur hastalık vs insan elinden geleni yapar ama tatil? Az yesin bi bakıcı tutsun kendine.

Okadar uzun sure kimseye cocuk birakilmaz.
O sizi arayan halaya soyleyin kendi baksin,kvniz laf sokuyorsa kendi baksin.
Daha neler emrivakiyle cocuk birakmaya calismak millet kndini cok zeki karsiyi aptal saniyor galiba

Okadar uzun sure kimseye cocuk birakilmaz.
O sizi arayan halaya soyleyin kendi baksin,kvniz laf sokuyorsa kendi baksin.
Daha neler emrivakiyle cocuk birakmaya calismak millet kndini cok zeki karsiyi aptal saniyor galiba
Laf sokmaya bahane iste. Nereden saldiririz.

Şaşırmış herhalde yuuh 3 saat değil 3 gün değil 3 HAFTA, ben kendi çocuğuma 3 hafta tatilde nasıl meşgule bulurum diye dertleniyorum kaldıki yabancıya bakıcam NEVER

Kendini bilmez sinir kadin ya.sanki cocugu doguruken gelinine guvenerek mi dogurdu
3koca hafta 21gun
oooo keyfe bak olacak ismi kizi birak gezmelere git.
kafa yapisi nasil bir durumda bunlarin
benimde gelinim var
ve asla cocuklarimi 21gun degil 1gun birakmam
dayisi cokta benim katdesim olsun
o ev gelini evidir ve orada onun hukmu gecer.
dayisiyla vakit gecirmesi icinde yatili kalmasona gerek yok
YATILI HERNEVI MISAFIRE HAAAAYIIIIIRRRRR

Ben sizin yerinizde olsam bu gereksiz konusmalari yapmayin madem ben yilanim neden yilana cocugunu birakiyor demek ki beni yilan olarak görmüyor görüyorsa birakmasin ne olur ne olmaz gormuyorsa yine birakmasin etrafada böyle dedikodu yapmasin der cikarim..

Az yesin bi dadı tutsun bi de izin alacakmışsın başka bi isteği varmıymış hanım efendinin ben çalışan bayanım anne annesi baksın izinde alamam izin alacağım Zaman onun gibi bende tatile gidicem dersin ayrıca ev hanımı bile olsan sen niye bakıyorsun bakacak olan kişi kv madem torunu o baksın.

Kaynanama anne demiyorum inatla Esim konustu halletti cok sukur.

Nasıl sinir oldum ben o sorumsuz görümcene...annesine bıraksa ya dengesiz.bence canı kavga istemiş onun.anlamıyorum insan yavrusu yanında olmadan bide üç hafta nasıl tatil yapar nasıl içine siner pess..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…