Gorumcemin derdi ne?

Bakin ben birçok geline gore çok çok iyi olduğuma inanirim ki eşimin kız kardesi yurtdışından iki çocuğuyla bize gelir haftalarca kalır beyaz halimdan yumurta kazirim yine de eşimin kardeşidir der gulup geçerim, sorun etmem.
Fakaattt bana gorumcem su lafi etsin direk suratina çok fena terslerim onu. birincisi çok vicdansız kendi tatil yapip eğlenirken kizini sağa sola bırakan insan bana gore vicdansizdir. insanlar çocuklarına gore tatil planlar genelde. ikincisi onun keyfi için sen izinlerini harcamak zorunda değilsin. Hastalık vs olur hadi neyse. Ucuncusu ev hanımı bile olsan kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alıp kendi keyfinden odun vermek zorunda değilsin.
Benim ablam bir yere gideceği zaman birkaç saatliğine kizini bırakır bana ezilip büzülerek bırakabilir miyim der. Bu ne rahatliktir ki birde ustune sana laf sokacaklar.
Ben kendimi sabırlı sanirdim, sen melek filansin herhalde kimseye birsey anlatmaya calisma direk tavrını koy. Sen keyif yapacaksin diye ben kendi düzenimi bozamam de. 3 gün kuserler sonra şimdikinden daha kıymetli olursun. Sevgiler.

Esimle konustum o halledecek zaten yoksa bir de burada iyice hakli oldugumdan emin oldum ofkeyle kalkarim ortalik karisir.
Baak gordunuz mu kizimi istemedi dedirtmemek icin bu seferlik susuyorum biraz da. Yoksa bi agzimi acsam duman olacak hepsi.
Bi de 2.yi yapmak istiyolarmis tatilde, sen once ilk dogurduguna sahip cik dimi ama.
Ne 3 hafta bakmasi, bogup cuvala koyar denize atar cocugumu, 1 bardak su vermez.
Dayısıyla ilişkileri pekişme bahanesi ile kendisi rahat edecek
Ne saçma iş ya
Amac evimin huzurunu kacirmak, kizini birakicak 3 hafta boyunca saat basi arayip taciz edecek, kaynana zirt pirt torunumu merak ettim torunumu ozledim diye bize damlayacak tamamen bunun yolunu yapiyorlar.

Niye bu kadar stres yaptın anlamadım. Eşin de senin tarafında zaten, oğlunuz istemiyor deseydin konu kapansaydı.

kendi yaptığı çocuk ona yük oluyosa sana da olur.
sakın alma. gezmesin zor geliyosa.

şuna bak ne kadar gıcık. hanginiz yılan acaba.

hala kimmiş de hesap soruyo ya?

Oha aileye bak seni bi kere köle bellemisler sakın taviz verme esine pasla o senden yana nasılsa gerisi s.....et....

Kendi gezecek sana çocuğu kitleyecek ha, vallahi en iyisini yapmışsınız..
Bırakın konuşup dursunlar..

Çocuk bakıcısı mısınız siz Ayy ne cins insanlar var ya saç baş yolunmalık
Eşiniz ne diyor savunmuyor mu sizin görüşünüzü

Ay bı tabak fazla kyuver dıyenın aklına sasarım ben elalem tatol ıcın dgurdugu ccuga bakmayacak ben elalemn cocugu ıcın koskocaa senelık ıznımı harcycam oh ne ala memleket yuzsuze bak ya ınsan bunu teklıf etmeye bıle utanır bu kabul etmysun dıye cıngar cıkaryor ne ya bu terbıyesızlık valla kaynanan bısu dyrsa sende al madem bak uc hafta de herkes dgurdugu ccuga baksın de esının halasına bana guvenerek mı yaptı cocugu de ıstyrsan al sen bak de mruklara bak ya sınır okdum

Peygamber misin be mübarek senin gibi insan görsem direkt basarım nikahı :) o görümceyle kaynananin kafalarını birbirine sürttürmek lazım laftan falan anlamaz onlar hiç uğraşma. Eşine anlatmadın mi bu duyduklarını

Hahah Allah razı olsun teşekkür ederim :)) Insanliktan anlamadiklari icin bugune kadar hep kavgayla cevap vermistim ama bu sefer esime pasladim, cok fena azarladi hepsini az once telefonda.

Allah allah gerçekten böyle insanlar var mı yaaa. Sen tatil yap kızın için bakası izin alsın. Allah akıl fikir versin. Kimsede sacmalama öyle şey mi olur demiyor mu acaba.

Hahah Allah razı olsun teşekkür ederim :)) Insanliktan anlamadiklari icin bugune kadar hep kavgayla cevap vermistim ama bu sefer esime pasladim, cok fena azarladi hepsini az once telefonda.

Hadi ya neler dedi anlat da içimiz soğusun. Hep şişip şişip duruyoruz. Maden suyu içerek okuyorum forumu.

Zaten isleri dusmedikce kusler, dustugunde de ben yuz vermiyorum. Normalde bu kadina da ailesine de zor durumda olsalar bile bir parca ekmek vermem ama Allahtan korkarim ben zor durumda kalsam ya onlara muhtac olursam diye ama keyfi bir durum icin bakamam.
Gorusmuyorum zaten sadece bayram seyran giderim o da herkese karsi esimin yaninda durmak icin.
Niye bu kadar stres yaptın anlamadım. Eşin de senin tarafında zaten, oğlunuz istemiyor deseydin konu kapansaydı.
Konuyu kapatmaz ki cirkefler. Halletti zaten esim sagolsun.

Çocuk bakıcısı mısınız siz Ayy ne cins insanlar var ya saç baş yolunmalık
Eşiniz ne diyor savunmuyor mu sizin görüşünüzü
Okulda baskasinin cocuklariyla ilgilendigim yetmiyor bi de evde mi ilgilenicem keyfi durum icin. Gercekten anne kiz cok cinsler esim ve kayinpederim melek gibi nasil oldu anlamadim. Esim her zaman benim yanimdaydi birazdan guncelleme yazicam sagolsun halletti.

en dogrusunu yapmissin ben olsam cocugun varmi bilmiyorum ama varsa arardim sen haklisin bende halasiyla baglari guclensin istiyordum dusununce mantikli geldi soylediklerin tatile giderken bizimkinide goturun derdim yok derse butun sulaleye istemedi evladimi halasi diye bol bol anlatir rezil ederim oyle yapilmaz boyle yapilir diyeo seni arayan akrabayada bizde tatile gidebiliriz sen bak bi zahmet bir tabaktan birsey olmaz hadi canim hadi der kapatirdim hic kimseyi sallama kimse hayatina karisamaz begenmeyen kussun al tavrini simarmislar baskin olacaklar uzerinde izin verme ekmegini vermiyorlar suyunu vermiyorlar.

Guncel:

Esim eve geldiginde cani sikkindi, ben de acmadim konuyu yedi icti oturduk ''Ben annemler yuzunden sana karsi mahcup olmaktan cok sıkildim artik alttan almasak da susmuyolar alsak da susmuyolar babam da bikti'' dedi. Ben cevaplarini veriyorum zaten fazla gorusmuyorum sen duymazdan gel falan dedim sonra bu seferkini ben halledicem dedi telefonu aldi. Ben de bi bahane buldum iceri kactim yanimda iyice mahcup olmasin diye ama dinledim tabi gizliden.
Once halasini aradi. Alo halacim nasilsin diye derken bugun esimi arayip boyle boyle soylemissin, koca kadin doldurusa gelip azarlamaya utanmadin mi dedi. Kadin ne dedi bilmiyorum esim bu aile icinde bi olay sen karisma ve esimi tekrar arama dedi kapatti.
Sonra annesini aradi kiyamet koptu. ''O kizini aramaya gerek bile duymuyorum simdi soyleyeceklerimi aynen ilet. Senin kizin kac kere kocasıyla gezicek diye evimize birakti cocugunu denizbhrm of demeden bakti yedi icirdi gezdirdi. 3 hafta tatil yapicam diye boyle biseyi teklif etmeniz dahi ayip'' dedi annesi sozunu kesmis belli bi ara sustu, kadin nasi bagiriyosa ben icerden duydum. Esim de sizin lafinizla mi hareket edicem esim bakmak istemiyosa da kimse evimize gelemez onunla da boyle konusamassiniz hepinizi silerim, bi daha sakin benim karimi aramayin, tatile gidecekse ya cocugunu da goturecek ya da kendi gitmeyecek ya da sen bakacaksin bizim yuvamizin huzurunu kacirmaya hakkiniz yok ne haliniz varsa gorun dedi.
Kadin herhalde bu sefer duygu somurusune baslayinca esim yemiyorum bu aglama bayilma numaralarini soyle babama seni hastaneye gotursun deyip kapatti.
samantha Icin sogur umarim :)

2 tane melegim var Allah cennetine alir insallah :)
Bir de biz daha 1 yillik bile evli degiliz bu kadar uzun sure kimseyi yatili da istemem.

Ayy okadar güzel konuşmuski benim esimde beni ezdirmiyor hiç bir görümce bizde var sinsi ben onun cocuguna bakılacak diye caresizlikten çocuğumu aldirdim hakkımı hiç helal etmiyorum allah beter etsin onları esimde böyle olmasa aralarında beni ezerler

Kimse icin evladina kiyma, benim 2 melegim var insallah bir cocugumuz olsun diye ugrasiyoruz su an, isimiz kolaymis ama yine de biraz desteksiz olmuyor.

bu insanlarla niye görüşüyorsun,kayınvaliden görümcen teyzeler v s hepsini engelle görüşme hiçbiriyle,eşin nasıl yüz veriyor böyle ablaya,çekilir dert değil.mantıksız insanlar.ayrıca hastalık gibi bir durum olmadığı sürece kimsenin çocuğuna bakılmamalı.hele ki böyle bir kadının çocuğuna yarım gün bile bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…