- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde öğretmenler ne yapıyor ki? Sadece yarım gün calisiyorcu zihniyet var. Onlar tam Allahlik zaten...Bana da diyorlar bazen, doktoraya hazırlanıyorum deyince uzayliymisim gibi bakıyorlar. Tabii zaten öğretmenler niye kendini gelistirir ki?
Ben diyorum vallahi. Sen tek çocukla basedemiyorsun ben gunde 100 tanesiyle basediyorum diyorum. Ama kadının kendini gelistirmesi cok garip karşılanıyor toplumda. Ailem ve yetiştiğim çevre öyle değil şükür ama çalıştığım bölge oyle. İşin kötü tarafı ogretmenler bile böyle düşünüyor :-(Tabii canım.
İşin hakkında zerre fikri yoktur, ama en rahat senin işin der çıkar.
"Hayır benim işim rahat değil, senin kafan bu kadar basıyor." diyeceksin, ama diyemiyorsun.
Kendini geliştirmek de ne zaten.
sevgili kararsız,
tabi ki durup duruken böyle bir şey denilmez ama görümce hanım öteki sebepleri yeterli görseydi zaten işten izin al 3 hafta çocuk sende demezdi.
konu sahibi,
bu extrem durum ona geri adım attırır diye düşündüm ben .ben olsam bu şekilde söylerdim çünkü.yine de cümle aleme yayar diyorsanız ve bu sizin için önemliyse anlatmayın tabi o sizin bileceğiniz iş ben sadece kafamdakileri söyledim.
Sen misin bunu diyen, gorumcem gitmis tum ailesine arkadaslarina benim kizimi istemedi benim kizimi evinde barindirmadi, kucucuk cocuga bir tabak fazla koymak zor geldi, dayisini kizimdan uzaklastirmak istiyor yilan gelin diye dedikodu yaymis. Esimin halasi telefon acip sen niye benim yegenimin kizini evine kabul etmiyorsun diye hesap soruyor bana.
Bu isi sakince nasil hallederim? Kayınvalidemle de aram kotu, o da laf sokup durdu arayip belliydi niyetin oglumu bizden uzaklastirmak diye sacmaladi. Yoksa sertce cikisip susturmaya mi calisiyim herkesi neyden anlar bu insanlar? Gorumcemin tatili icin is yerinden izin alacakmisim ben akla mantiga sigiyor mu?
kesinlikle haklısınız. keşke bu kadarını söyleyerek kurtulabilsek. :)Canım benim onun sebepleri yeterli görüp görmemesi önemli değil ki,hiç sebep olmayadabilir istemiyorum demek kafi,savunmaya geçip şu şu nedenlerden diye uzun uzun anlatmak abes
Ben yıllık iznimde kendi tatilimi planlıyorum emanet çocuğa 3 hafta bakmayı uygun bulmuyorum...Bunlar dahi fazla, o ister yeterli görsün ister görmesin,kimseye güvenerek tatil planlamasınlar
bir tanıdık yani şöyle söyleyeyim 2 elti cocukları aynı yaşıt 6 hafta okul tatilinde gezmeye çocugunu öbür eltiyle yolluyor herşey yolundayken sokakta oynarlarken emanet çocugun gözüne sivri ucu olan nesne saplanıyor çocuk derhal acil amelıyat filan derken gözü tamamen kör oldu onun için ben şunu söylerim anası nerdeyse danasıda orada olsun bana kimse çocugunu emsanet getirmesin uğraşamam ağrısız başımı ağrılara sokamam sizde sokmayın3 hafta kardesimin cocugu olsa istemem.
Tatile cocugida gotursunler onum cani yokmu. Hem tatile gidecekler hem cocugi bana birakacaklar. Hem ben cocugumu birakmamki kimseye. 3 hafta. Koskoca 3 haftam nasil anneler var ya
Ben diyorum vallahi. Sen tek çocukla basedemiyorsun ben gunde 100 tanesiyle basediyorum diyorum. Ama kadının kendini gelistirmesi cok garip karşılanıyor toplumda. Ailem ve yetiştiğim çevre öyle değil şükür ama çalıştığım bölge oyle. İşin kötü tarafı ogretmenler bile böyle düşünüyor :-(