Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

loveinnovember

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
4.498
6.933
158
Öncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım

İki ay önce yada sonra yapmayı tercih ederdim. Öncesi yetişir mi bilmiyorum ama sonrası için hazırlık yapabilirsiniz ne olacak ki? Sorun edecek hiç bir şey yok.
Sonrayı düşündüm de kasıma denk geliyor yağmur vs hiç belli değil. Nişanımda kar yağınca fobi oldu bu hava durumu. Bir de şehir dışına gideceğiz düğün için o yüzden hava kötü olsun hiç istemiyorum

Valla asla önce yapma. 1 yıl evvelnişanlanmış akrabalar sana gelip üşenip ona gelmezse sen suçlu olursun.
Ailem böyle istiyor demen tamamen senin sorunun.
Senin istemen okey ama aileni kimse takmak zorunda değil.
O taraf sana ailem seneye istiyor dese konu açılır burda.
2 ay sonra yap geç. Görümceye de sorman gereken bi şey değil bu.

Sormadım da konusu açıldı sadece. Seneye yap demelerine sinir oldum.

Kasımda daha çok kötü olmaz hava ya, kar fln yağmaz yani.

Sormadım da konusu açıldı sadece. Seneye yap demelerine sinir oldum.
Olamazsın bu durumda işte. Senin ailenin bu sene deme hakkı varsa onların da hakkı var.
Senin istemen ayrı bi konu.
Ailem istiyor deyip ağzına laf verme. Ben istiyorum de geç diyorum ben de.

Bence öncesinden yapmaya çalışın. Ayrıca oturup beraber karar verselerdi eşiniz ve kız kardeşi böyle emrivaki gibi olmuş.
Öncesi temmuz ve hazır değiliz. Zaten önce yapsak kesin laf derler bizim tarihimiz belli önümüze geçtiler diye. 2 ay öncesi yap demiş ama istekli dediğini de hiç sanmıyorum.

Şehir dışından gelecek misafirleri için hem gelip gitme hem de takı zorlayabilir.

Mayıs ayı çıkacak neredeyse , tarih belirlemede geç kalmadınız mı ?
Eğer düğün yapacaksanız düğün salonları baya önceden tutulmuş oluyor, yer bulabilecek misiniz ?

Ne kadar uzun süre bekar kalırsan o kadar iyi bu hayatta.
Berbat bir yerde çalışıyorum az maaşa garantim yok ve evde bu sene evlenecek diye bekleyen bir ailem var. Evlenip bu işten çıkmak daha kolay olacak benim için. 1 sene daha katlanamam artık.

Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.

E temmuzda yapın o zaman. Hem yaz olur hem daha önce olur takılar falan filan
Hemen bugün yarın içinde karar verin. Ev tutun düğün salonu ile görüşün. Bir haftalık işi var dişinizi sıkıp kaprisli davranılmadığı sürece halledilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…