- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Aaa daha 2 ay önce nişanlanmışsınız bence acele etmenize gerek yok ki görümceniz geçen yıl nişanlanmış.Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.
Hayır öyle istemiyorum ben şuan sadece kaderime üzülüyorum aslında. Çözümler elbette belli ve eminim ki seneye kalacak benim ki. İstediğim olmuyor bu evlilik yoluna girdiğimden beri ben buna üzülüyorum.
Zaten yardım etmiyorlar ki onlara o yüzden hiç sormuyoruz. Onlara üzülmüyorum o yüzden.Aaa daha 2 ay önce nişanlanmışsınız bence acele etmenize gerek yok ki görümceniz geçen yıl nişanlanmış.
Nişanlınızın ailesini de düşünmelisiniz , bir sene içerisinde hem de 2 ay arayla düğün yapmak kolay değil .
Altın olur 1500 zaten takıyı o yüzden kafamda eledim.Ben olsam gorumcenin dugununden sonraki nisan ayinda yapardim bir sene beklemis olmuyoraunuz arti olarak 6 ay falan ayrica havada guzel olur misafirlerd egelir takida takar
Üzülmeyin ya neden üzülüyorsunuz. En güzel şekilde hazırlanırsınız hem kimseden rol çalmamış hiçbir şeyi sıkıştırmamış olursunuz. Hem de üst üste olacak düğünün de olumsuz bedellerini ödememiş olursunuzBana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.
Nişanlınızın ailesinden kastım sadece annesi babası değil, düğününüze gelecek misafirleriniz için de diyorum.Zaten yardım etmiyorlar ki onlara o yüzden hiç sormuyoruz. Onlara üzülmüyorum o yüzden.
İşte o konuda da istediğim olmuyor ya diyorum düğün istemiyorum nikah yeter para mı yedircez millete düğünde. Benim ki ben istiyorum diyor yani her türlü saf dışıyım aşırı sinirleniyorum artıkTamam ben sizi anlıyorum ama kimseye ayak uydurmamak diye bir şey zaten olamaz, ha bunu istiyorsanız şimdi tutun nişanlınızın elinden gidip yıldırım nikahı kıyın olsun bitsin. Maksat sadece evlenmekse yapabilirsiniz bunu ama istediğiniz gibi düğün olsun, şöyle olsun, böyle olsun istekleriniz varsa ki var bekleyeceksiniz mecbur. Biraz olsun kendinizi değil nişanlınızın ailesini de düşünseniz, onların açısından baksanız mantığınıza oturur aslında bu durum. Kendinizi yok yere üzüyorsunuz gerçekten
İşte o konuda da istediğim olmuyor ya diyorum düğün istemiyorum nikah yeter para mı yedircez millete düğünde. Benim ki ben istiyorum diyor yani her türlü saf dışıyım aşırı sinirleniyorum artık
E tabi der erkeklere evlilik daha kolay...herşey biz kadınlara zor...eşin istediğin kadar yardım etsin gene herşey kadına bakıyor evlilikte...bugünlerin tadını çıkar bence...ben olsam hiç acele etmezdimYani yapan yapıyor. Nişanlım da nişan düğün arası çok olmasın dedi diye geçen sene değil nişan bu sene oldu şimdi böyle bir olay olunca ona bilenesim geliyor.
niye özellikle 2 ay önce ya da sonra 1 ay öncesinde olunca ne oluyorÖncesi temmuz ve hazır değiliz. Zaten önce yapsak kesin laf derler bizim tarihimiz belli önümüze geçtiler diye. 2 ay öncesi yap demiş ama istekli dediğini de hiç sanmıyorum.
Bazı yerlerde bir ailede hem erkek hem kız evleniyorsa erkeğe altın takıp kadına para ya da daha küçük şey takılıyor. Sizin görümce ondan korkmuş olabilir mi? İkisinin de arayıp ayrı ayrı fikir vermesi komikÖncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
Düğünü yapan erkek tarafı olduğu için damat ailesi karar verir bizde düğün tarihine.Öncelikle herkese mutlu günler
Arkadaşlar az önce bir diğer görümcemle konuşmamla aşırı mutsuz oldum. Bana bir akıl verin.
Benim 2 ay önce nişanım oldu. Nişanlımın kardeşi ise geçen yıl nişanlandı. Bu eylülde düğünleri olacak. Haliyle eylül ayını aldıkları için nişanlıma da ya 2 ay önce ya da 2 ay sonra yapın siz demiş. 2 ay öncesi için zaten hazır değiliz 2 ay sonrası için de yağmur vs olacak diye istemiyorum. Martta kar yağdı nişanımda o yüzden korkum oldu artık. Önceki konumda vardı bu. Şimdi diğer görümcem aradı düğün muhabbetini konuşurken siz bence seneye yapın dedi. Benim aile bu sene istiyor onlardan bağımsız olarak ben de zaten bu sene istiyorum. Onlar yüzünden ertelemek hiç istemiyorum. Biz hala tarih belirlemedik. Görümcem bizim akrabalar için zor olur 2 düğüne şehir dışından gelmek ve takı takmak diyor. Ben zaten takıdan vazgeçtim. Takılmazsa takılmasın. Nişanlım bu sene istiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyoruz.
Siz ne yapardınız? Nasıl yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?