Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

Düğün yapacağımız yer küçük bir yer büyük şehir değil. Ben düğün istemediğimi de söyledim zaten nişanım düğün gibiydi.
Aaa daha 2 ay önce nişanlanmışsınız bence acele etmenize gerek yok ki görümceniz geçen yıl nişanlanmış.
Nişanlınızın ailesini de düşünmelisiniz , bir sene içerisinde hem de 2 ay arayla düğün yapmak kolay değil .

Hayır öyle istemiyorum ben şuan sadece kaderime üzülüyorum aslında. Çözümler elbette belli ve eminim ki seneye kalacak benim ki. İstediğim olmuyor bu evlilik yoluna girdiğimden beri ben buna üzülüyorum.

Tamam ben sizi anlıyorum ama kimseye ayak uydurmamak diye bir şey zaten olamaz, ha bunu istiyorsanız şimdi tutun nişanlınızın elinden gidip yıldırım nikahı kıyın olsun bitsin. Maksat sadece evlenmekse yapabilirsiniz bunu ama istediğiniz gibi düğün olsun, şöyle olsun, böyle olsun istekleriniz varsa ki var bekleyeceksiniz mecbur. Biraz olsun kendinizi değil nişanlınızın ailesini de düşünseniz, onların açısından baksanız mantığınıza oturur aslında bu durum. Kendinizi yok yere üzüyorsunuz gerçekten

Zaten yardım etmiyorlar ki onlara o yüzden hiç sormuyoruz. Onlara üzülmüyorum o yüzden.

Bana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.
Üzülmeyin ya neden üzülüyorsunuz. En güzel şekilde hazırlanırsınız hem kimseden rol çalmamış hiçbir şeyi sıkıştırmamış olursunuz. Hem de üst üste olacak düğünün de olumsuz bedellerini ödememiş olursunuz

İşte o konuda da istediğim olmuyor ya diyorum düğün istemiyorum nikah yeter para mı yedircez millete düğünde. Benim ki ben istiyorum diyor yani her türlü saf dışıyım aşırı sinirleniyorum artık

Vazgeçin evlenmeyin o zaman. Geriye bi bu kaldı yazılmayan. O sizi mutlu edecekse öyle yapın diyeceğim ama o da mutlu etmeyecek ki

Yani yapan yapıyor. Nişanlım da nişan düğün arası çok olmasın dedi diye geçen sene değil nişan bu sene oldu şimdi böyle bir olay olunca ona bilenesim geliyor.
E tabi der erkeklere evlilik daha kolay...herşey biz kadınlara zor...eşin istediğin kadar yardım etsin gene herşey kadına bakıyor evlilikte...bugünlerin tadını çıkar bence...ben olsam hiç acele etmezdim

Haziran'a gelmişiz. Şu güne kadar gün belirlenmemiş. Bundan sonra ha temmuzda olmuş ha eylülde. Ne farkı var ki?

Birkaç ay kala günü hala belirlenmemişse belirlenen kişinin gününe uyum sağlayacaksınız.

Ne eksiğiniz var bilmiyorum ama ben önce yapardim.

Havanın kötü olmasına takılmayın ben 22 ekimde evlendim ne sıcaktan bunaldım ne üşüdüm tamamen kısmet işi yaz yağmuru bastırdiginda sel götürüyor.
Ama gelip gitme mevzusu kötü çok etkilenir diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl bu yüzden daha mantıklı gibi

Bizim sülalede peş peşe evlenenleri geç aynı ay bile evlenen oldu. Uzaktı da mesafeler. Gelmek isteyen bir şekilde ayarlayıp geliyor. Yerinde olsam bu kısımları düşünmeden istediğim şekilde yapardım. Ki sen düğüne bile gerek yok demişsin. 'bunu bile teklif etmiştim. Gelip gelmemeleri , takı takıp takmamaları sorun değil' diyip işin içinden çıkabilirsin. Nişanlınla beraber hemen uygun bir tarih ayarlayın derim.

Bazı yerlerde bir ailede hem erkek hem kız evleniyorsa erkeğe altın takıp kadına para ya da daha küçük şey takılıyor. Sizin görümce ondan korkmuş olabilir mi? İkisinin de arayıp ayrı ayrı fikir vermesi komik

Düğünü yapan erkek tarafı olduğu için damat ailesi karar verir bizde düğün tarihine.
Ortayı bulmak için, senin ailen ve nişanlının ailesi bir araya gelip konuşması ve tarihi ayarlaması gerekir.
Görümcenize sinirlenilecek bir durum göremedim ben bu işte. Erken davranıp, tarihi almışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…