Görümcemin düğünüyle çakışan yıl ve düğün tarihi ayarlayamamak

İnsanlar haklı bence. O zaten sizden daha önce nişanlanmış, haliyle öncelik onda. Sizin ona göre tarih belirlemeniz uygun olan. Önce yapmanız bence yakışık almaz zaten. Aynı sene içinde akrabalar hem size hem ona gelip takmaz evet bu bir gerçek önemsemiyorsunuz madem bunu yapın 2 ay sonra. Benim arkadaşım temmuzda evlendi dolu yağdı. O işler hiç belli olmaz. İlla açık havada evleneceğim hava güzel olsun derseniz de o zaman evet bir sene beklemeyi göze almanız lazım. Ne istiyorsunuz anlamadım 2 ay önce hazır değiliz, 2 ay sonra yağmur yağar. Seneye olmaz... Kendi kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz. Nerdeyse hazirana geldik nasıl yetişeceksiniz onu zaten hiç anlamadım

Görümcesiyle aynı gün evlenmek istiyor sanırım

Evet çözüm bulamıyorum çıkmaza girdim istediğim olsun istiyorum kimseye ayak uydurmadan. Nişanda tarihi ben belirlemedim mutsuzdum yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Ben de öyle istiyorum. Martta oldu nişanım annem istedi tarihi benim karar verme hakkım olmadı ve yine aynı şey başıma geliyor. Millet rahatça seçerken ben millete göre karar vermek zorunda kalıyorum.
Zorunda kalmayın.Düğün bu belkide hayatınızdaki en önemli şeylerden biri.Caniniz nasıl ve ne zaman istiyorsa öyle yapın.

Henüz iki ay olmuş nisanlanali ..bence tadını çıkar seneye evlenin. Nisanliligin da zor tarafları vardır illa ki ama evlenince anlıyorsun ki en güzel zamanlar aslında evlilik öncesi zamanlar
Ama illede yapmak isterseniz ağustosta yapın...zira iki erkek kardeş kuzenim birer ay arayla evlendi ..zengin de değillerdi..ama bir şekilde oluyor

Evet çözüm bulamıyorum çıkmaza girdim istediğim olsun istiyorum kimseye ayak uydurmadan. Nişanda tarihi ben belirlemedim mutsuzdum yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.

Tamam da şartlar diye bir gerçek var. Kendi kendinizi yok yere mutsuz etmeyin. İlla istediğim olsun diye tutturmanız sadece size zarar zaten istediğiniz nedir onu da anlamadım, görümcenizle aynı ay mı evlenmek istiyorsunuz?

Düğün büyük yerde değil sanmıyorum orda tarih bulamayacağımızı.
Valla bilemedim ama zaten 2 ay önce yapın desem hem rol çalmış oluyorsunuz hem de zaten hazır değilmişsiniz, 2 ay sonra yapın desem kasım ayında düğün de çok cazip gözükmüyor hem sizin hem misafirler açısından Bir de yine misafirler açısından üst üste 2 düğüne gitmek zorlayıcı olur şehir dışından gelecekler muhtemelen gelmez, çalışan insanlar için izinler yaz aylarında kullanılmış bitirilmiş olur gelemezler yani zor diye düşünüyorum. Bana en uygunu seneye gibi gözüktü tabi yine de siz bilirsiniz. Seneye nisan mayısta da yapılabilir kasımda yapacağınıza 6 ay daha beklemiş olursunuz bişey değil 6 ay nolucak

Hayır öyle istemiyorum ben şuan sadece kaderime üzülüyorum aslında. Çözümler elbette belli ve eminim ki seneye kalacak benim ki. İstediğim olmuyor bu evlilik yoluna girdiğimden beri ben buna üzülüyorum.

Bana da seneye kalacak gibi geliyor. Bugün nişanlıma açıcam bakalım kesin ve net olarak durumu. Ama üzülüyorum işte bir yanda evdekilerin bu sene olsun lafları bir yanda seçim hakkım olmaması.

Yani yapan yapıyor. Nişanlım da nişan düğün arası çok olmasın dedi diye geçen sene değil nişan bu sene oldu şimdi böyle bir olay olunca ona bilenesim geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…