görümcemin eşime düşkünlüğü

Eşiniz rahatsiz olmuyor ve en ufak sozunuzde size ters bakiyormuş olaylarin bu hale gelmesinde eşinizin de payı var malesef.

ben bunu babasızlığa, hayatında bir erkek olmamasına falan bağladım yoksa ben gözlemliyorum,
eşim görümcemin ona düşkünlüğü gibi düşkün değil ona.
kırılır gücenir yalnız kalır diye olduğunu düşünmekteyim.

Ne alakasi var yahu.kardesim kocaman öper severim. Ha ne evli ne de sevgilisi var. Demek ki dengesizin birini hayatına alsa kendisini kiskandigim için yakın davrandigimi düşünecek

aslında dengesiz olan gelin olmuyor bu durumda :)
çünkü kardeş bile olsa biriyle evlendiğinde dengeler değişir.
artık önceliği kendi ailesi olur.
ablasıyla/annesiyle/kardeşiyle artık günde 5 kere konuşacak zamanı olmaz çünkü bu sefer kendi ailesine zaman ayırmada dengeiz olur. Bu demek değildir ki kardeşini eskisi gibi sevmiyor/özlemiyor/ihtiyaç duymuyor.
eskiden 5 kere aranıp geyik yapılıyorken şimdi 1 kere aranır yine geyik yapılır ama zaman ayırma değişir dengeler değişir çünkü...
Bunu kabul etmek ve saygı duymak gerekir. Çünkü onlar birbirlerine "eş" olmuşlardır.

sevgilisi, flörtü yok diye özellikle belirttim, baba da yok, yani hayatında bir erkek figürü yok demek istedim.
böyle olunca da kardeşini o boşluğa koyuyor diye düşündüm kendimce.
saatlerce sohbet etmiyor, arıyor bir şeyler soruyor kapatıyor gibi, yani her şeyi kardeşine danışır.
kardeşinin fikrini alır.
yorumunuz için teşekkür ederim.

Demek ki cidden abim eşi kıskandığından eskisi gibi olmadı bize karşı. Sizin konunuzdan onu anladım.
Yahu onlar birlikte büyümüşler, aynı karından çıkmışlar, varlığı-yokluğu birlikte yaşamışlar bu nasıl bir hazımsızlıktır. Belki ablası kardeşini çocuğu gibi görüyor ona göre seviyor. Ben eşim kardeşleriyle samimi olunca seviniyorum. Uzak dursa annesinden git dizine yat azcık şımar, ilgi gör diyorum. Herkesin yeri farklı bir anlayın. Siz eş olmanıza bakın. Bırakın diğerleri anne, abla, kardeş olsun.

hani bizi kiskaniyo yazmisiniz ya baydi artik yaaa. gorumce niye kiskansin sizi bosatip kendi himayesine mi alacak kardesini. benim kardesimin esini de herkes kiskanir niyeyse.baglari farklidir samimiyetide farkli olur. iki kardesim var ikisi ile de samimetim farkli simdi birine duskun olunca kiskanacak miyiz ?

haklısınız.
eşim mimar olduğu için dükkanıyla ilgili soruyor ya da aklına takılan herhangi bir konuda arıyor,
her konuda eşimden fikir alır.
hem kardeş hem arkadaş durumu gibi.

yok özel günleri, beni, çocuğumuzu asla ihmal etmez, aksatmaz, eşim benim üzerime titrer.
eşimin ablasına zaten bir düşkünlüğü yok,
o çok nadir arar hatta ablasını.

Görümceniz eşinizi hayatındaki erkek figürü yerine koyuyorsa bile -ki sanmıyorum- siz de kendinizi eşinizin ebeveyni yerine koyuyorsunuz.
Adamın velisi değilsiniz ki insanlar ona karşı davranışlarını size sorarak belirlesin.

Eşiniz rahatsız olsa bu samimiyetteki bir abla kardeş ilişkisinde "öf aman bi dur be" diyebilir. Rahatsız değil demek ki.
Asıl siz niye 35 yaşındaki koca adama istismar ediliyor ama bunu dile getiremiyor muamelesi yapıyorsunuz?
Konuda yerini bilmeyen tek bir kişi var ve o kişi görümceniz değil.

siz karşı taraftan bakmışsınız olaya, kendi tarafınızdan siz haklısınız, yanlış anlaşılmak istemem.
sadece hissettiklerimi ve düşüncelerimi yazdım kusura bakmayın.

hata bende mi diyorsunuz?
dediğim gibi ben fikir almak istedim yanlışsam kendimi düzeltmek isterim.

Hepimiz kardeşlerimizi severiz ama kocaman insanlara böyle mıç mıç davranmak bana göre değil ben en fazla yeğenlerime yapıyorum onlarda büyüyünce muhtemelen yapmayacağım. Sizin de dediğiniz gibi görümceniz duygusal boşluğunu kardeşinizle dolduruyor olabilir, bunu nasıl önlersiniz bilmiyorum sadece umursamaz görünün.

Ne kadar şımarık olur olsun,ne.kadar boşluğu doldurmak olursa olsun,bu kadar aramalar sormalar görüntülü aramalar tuhaf

Buna eşinizin göz yummasi da tuhaf her dakka mucuk mucuk gün içinde bir kac defa aramasına ne gerek var

Boşluğu gitsin uğraş.bulsun el sanatları kursları falan var belediyelerin açtığı bir dünya kurs var oralara gitsin

Kv görüyor o bari kızını uyarsın , bi dur ağır ol diye
Kardeş öper sever sarılır tamam ama fazla yani

Ha buna esin sesini çıkarması lazım oda sana tepki veriyorsa

Maalesef susucan

Bunda sizi rahatsız eden ne
Ben her yazdığınızdan sizi evlenince buldumcuk olmuşsınuz gibi görüyorum
Anladık 36 yaşında erkeksiz
Kadın daha gencecik 36 yaşlı bi yaş değil, bsy figürü yaptığu yok kardeşine düşkündür
Bu kadar sorgulama irdeleme flörtüne kadar hiç hoş değil

Düşünceleriniz bana çok ayıp geldi.
Erkek kardeşimi bekar olduğu halde böyle sevmem ben hoşlanmam temastan ama kardeş onlar; temastan hoşlanıyorlarsa böyle sevmesinde ben bir sakınca görmedim.
Benim de 2 tane görümcem var yani ne yaparlarsa yapsınlar ben rahatsız olmam. Çok üzücü bence kişi kendinden bilir

siz karşı taraftan bakmışsınız olaya, kendi tarafınızdan siz haklısınız, yanlış anlaşılmak istemem.
sadece hissettiklerimi ve düşüncelerimi yazdım kusura bakmayın.

Ben hem gelinim hemde görümce çift taraflı bakabiliyorum o yüzden. Bence fazla abartıyorsunuz. Biraz kendinizi frenleyin. Abi kardeş arasına girmeyin. He evliliğinize karışıyordur, bozuyordur o zaman dur diyin. Ama genel olarak birbirlerine olan sevgilerine dokunmayın. Yarın eşiniz hasta olsa ilk kan bağından yardım istenir. Bunun için bile insanlara iyi davranırdım ben.

Baba da yok, demekki ailenin erkeği babası eşinizmiş. Ondandır düşkünlüğü.

Eşiniz de sizi kıracak bir tutum içinde değilse bence çok da büyütmeyin
Şımarıksa şımarık, geçer elbet.
Çok rahatsız oluyorsanız ısırma seanslarında kalkın mutfağa gidin tv ye bakın ne bileyim ilgilenmeyin.

Valla haklısınız bence evet kardeşi olabilir ama bu insanlar artık 15 yaşında değil evli barklı ve çocuklu bir adam bence ablası biraz düşüncesiz ben olsam bende sinir olurdum açıkçası ve eşimle birebir konuşurdum bu durumu ablası olması böyle davranıcağı anlamına gelmiyor herkes durması gereken yeri bilmeli yok artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…