- 2 Nisan 2021
- 68
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi oylesinebirivar
-
Eşiniz rahatsiz olmuyor ve en ufak sozunuzde size ters bakiyormuş olaylarin bu hale gelmesinde eşinizin de payı var malesef.
Ne alakasi var yahu.kardesim kocaman öper severim. Ha ne evli ne de sevgilisi var. Demek ki dengesizin birini hayatına alsa kendisini kiskandigim için yakın davrandigimi düşünecek
Ben bu yazıda eğer kadının bekar, hiç flörtü olmamasından bahsetmiyor olsaydınız rahatsız olmanızı anlayabilirdim ama siz de hiç iyi niyetli değilsiniz. Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Kadını resmen bu şekilde dışlar gibi gözükmüşsünüz. Bir kadının, başka bi kadını acıtabileceği yerden gömmüşsünüz resmen
Her gün, günde 5 defa arayıp saatlerce sohbet ediyorlarsa bence rahatsız edici bi durum. Ama bu, kardeşi olduğu için değil. Başkası da arasa saatlerce sohbet etseler aynı şekilde rahatsız edici bulurum. Yoksa abi kardeş, sarılıp öpebilir. Bu kadar da abartmayın. Kadın genç ruhlu bi insanmış, onun mizacı öyleyse normal bence. Zırt pırt araması, saatlerce sohbetler rahatsız edici sadece. Olur olmadık zamanlarda arıyorsa bu biraz sıkıntı.
Bunun dışındaki durumlar için de eğer eşiniz rahatsız değilse size susmak düşer.
hani bizi kiskaniyo yazmisiniz ya baydi artik yaaa. gorumce niye kiskansin sizi bosatip kendi himayesine mi alacak kardesini. benim kardesimin esini de herkes kiskanir niyeyse.baglari farklidir samimiyetide farkli olur. iki kardesim var ikisi ile de samimetim farkli simdi birine duskun olunca kiskanacak miyiz ?herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Bir bebeği seviş şeklimizle 6 yaşındaki çocuğu, 16 yaşındaki çocuğu sevme şeklimiz aynı değildir öyle değil mi?
30 küsur yaşındaki adamı da yanağından ensesinden ısıra ısıra sevmek şovdur bana göre.
Linçlenebilirim sorun değil.
Ben de kardeşler arasındaki ilişkilere karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. Onlar kardeş, birlikte büyüdü, kardeşş bu çok başka birşey.
Benim de kızım var oğlum var. Şimdi küçükler çok seviyorlar birbirlerini, ileride eşleri ile problem yaşasınlar ister miyim, tabiiki hayır.
Ama biraz da büyümeyi, sevgi dilinin değişebileceğini kabul etmek gerekir.
Yani benim aklıma sapıklık sapkınlık gelmedi ama gereksiz hareketler gibi geldi. Nispet gibi.
Sizin tartışmalarınıza içten içe sevinen biri ise hele, kesin öyle olmalı .
Ben olsam bu hareketlere karşı atakta falan bulunmam. Ne o öyle adamı ısırmak için sıraya mı geçeceğiz. Hiçbir şey yapmam yani,etkilemez beni. Kendimi ona göre ayarlayamam yani takılsınlar istedikleri gibi, nispetse beni etkilemeyince bırakır zaten. Samimiyse de sevgi şekli öyle der kabullenirim.
Ayrıca bence şu kısımlar daha tuhaf. Günde 5 kez aramak, her akşam görüntülü aramak, her yere birlikte gitmek istemek. Hayır bu kadar konuşacak ne bulunur ki, boş muhabbet bence. Boş bir hayatı benim eşimle doldurmaya çalışan kişi, ablası da olsa biraz geri bas derdim açıkcası.
Eğer eşim, çekirdek ailemizin sorumluluklarını aksatıyor, özel zamanlarımızı, izin günlerini falan sadece ablası için ayırıyorsa eşime de bir ayar çekerdim.
Uzun oldu ama hem haklı hem haksızsınız.
Bu öyle bir denge meselesi.
Ne yapican öpme kocamı mi diyeceksin
Öyle görmüşler demekki,bırakıcan
Yada bir yanaktan görümcen öpüyorsa diger yanaktan sen öpüşen
Boynun sağını görümcen ısırıyorsa solunu sen ısıricsn
Adamı yiyip bitireceksiniz
Tobe yarabbi
Demek ki cidden abim eşi kıskandığından eskisi gibi olmadı bize karşı. Sizin konunuzdan onu anladım.
Yahu onlar birlikte büyümüşler, aynı karından çıkmışlar, varlığı-yokluğu birlikte yaşamışlar bu nasıl bir hazımsızlıktır. Belki ablası kardeşini çocuğu gibi görüyor ona göre seviyor. Ben eşim kardeşleriyle samimi olunca seviniyorum. Uzak dursa annesinden git dizine yat azcık şımar, ilgi gör diyorum. Herkesin yeri farklı bir anlayın. Siz eş olmanıza bakın. Bırakın diğerleri anne, abla, kardeş olsun.
Görümceniz eşinizi hayatındaki erkek figürü yerine koyuyorsa bile -ki sanmıyorum- siz de kendinizi eşinizin ebeveyni yerine koyuyorsunuz.
Adamın velisi değilsiniz ki insanlar ona karşı davranışlarını size sorarak belirlesin.
Eşiniz rahatsız olsa bu samimiyetteki bir abla kardeş ilişkisinde "öf aman bi dur be" diyebilir. Rahatsız değil demek ki.
Asıl siz niye 35 yaşındaki koca adama istismar ediliyor ama bunu dile getiremiyor muamelesi yapıyorsunuz?
Konuda yerini bilmeyen tek bir kişi var ve o kişi görümceniz değil.
Bunda sizi rahatsız eden nesevgilisi, flörtü yok diye özellikle belirttim, baba da yok, yani hayatında bir erkek figürü yok demek istedim.
böyle olunca da kardeşini o boşluğa koyuyor diye düşündüm kendimce.
saatlerce sohbet etmiyor, arıyor bir şeyler soruyor kapatıyor gibi, yani her şeyi kardeşine danışır.
kardeşinin fikrini alır.
yorumunuz için teşekkür ederim.
siz karşı taraftan bakmışsınız olaya, kendi tarafınızdan siz haklısınız, yanlış anlaşılmak istemem.
sadece hissettiklerimi ve düşüncelerimi yazdım kusura bakmayın.
Baba da yok, demekki ailenin erkeği babası eşinizmiş. Ondandır düşkünlüğü.haklısınız.
eşim mimar olduğu için dükkanıyla ilgili soruyor ya da aklına takılan herhangi bir konuda arıyor,
her konuda eşimden fikir alır.
hem kardeş hem arkadaş durumu gibi.
yok özel günleri, beni, çocuğumuzu asla ihmal etmez, aksatmaz, eşim benim üzerime titrer.
eşimin ablasına zaten bir düşkünlüğü yok,
o çok nadir arar hatta ablasını.
Valla haklısınız bence evet kardeşi olabilir ama bu insanlar artık 15 yaşında değil evli barklı ve çocuklu bir adam bence ablası biraz düşüncesiz ben olsam bende sinir olurdum açıkçası ve eşimle birebir konuşurdum bu durumu ablası olması böyle davranıcağı anlamına gelmiyor herkes durması gereken yeri bilmeli yok artık.herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?