görümcemin eşime düşkünlüğü

Görümcen erkeksiz kalmış kocanla senin mutluluğunu çekemiyor, bunu demek istiyorsun alt metinde
Kadın kardeşiyle muhabbetini kıskanan sensin gibi geliyor bana, her yorumunu okuduğumda

Yorumların da tekrar edip duruyor 36 yaşın da evlenmemiş diye
Sanki kusurmus evlense yapmayacakmış gibi

39 yasındayım gayet de gider kardeşimi şapur supur öper severim kendiside 37 yaşında.Eşşek kadar olmus olabiliriz ama o benim kardeşim. Eşimin ablasıda aynı şekilde kardeşini öper. Bi zahmet eşlerinizin velisi gibi davranmayın. Eşin rahatsız olsa söyler zaten.

hata bende mi diyorsunuz?
dediğim gibi ben fikir almak istedim yanlışsam kendimi düzeltmek isterim.

Ortada bir hata yok, kendinize dert yaratmayın diyorum.
Herkesin aile ilişkileri farklı, aile bireyleriyle samimiyetleri faklı. Size yanlış gelmesi yanlış olduğu anlamına gelmez.

Aralarında 1 yaş var, birlikte büyümüşler. İlişkileri böyle şekillenmiş.
Görümceniz sizi sinir etmek için yapıyor olsaydı eşiniz bu davranışlara alışkın olmadığı için rahatsız olurdu. Ama hep böyleymiş demek ki. Onların normali bu.
İnsan kardeşiyle ya da anne babasıyla ilişkisini evlendikten sonra revize etmek zorunda değil.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Rahatsız oluyorsa bunu da eşiniz düşünsün.

görümcem çocuğumu da bayıltana kadar sıkıştırarak seviyor, ısırıyor, mıncıklıyor.
dediğim gibi şımarık ve garip sevme şekli var.
hadi çocuğa yapılıyor da eşime yapması işte. neyse. sağolun fikriniz için.

evet çocukluklarından beri ikiz gibi büyümüşler.
ben sadece bu tavırlardan hoşlanmıyorum olay bu. bana saçma ve abartı geliyor.
ama yapacak bir şeyim de yok gibi. sağolun fikriniz için.

Çocuğa bile yapıyorsa demekki sevgisi şiddetli

Aşırı ayarı yok demek ki huyu böyle

Peki seni seviyor mu öpüyor mü?

Yorumların da tekrar edip duruyor 36 yaşın da evlenmemiş diye
Sanki kusurmus evlense yapmayacakmış gibi

kusur olarak düşünmedim, hiç evlenmeyedebilir.
ama hem baba hem sevgili/eş olmayınca bir tek erkek kardeşi kalıyor geriye.
kadınız sonuçta yeri geldiğinde erkeğin yardım edeceği konular olur vesaire, görümcemin de hayatındaki tek erkek eşim. vurgulamak istediğim buydu.

Isırmak vs normal değil ama bu sevme olayı (ısırma kısmı hariç)ailenin sevgi diliyle bağlantılı bence. Benim eşimin ailesi dokunmadan sever. Torunlarını bile böyle incitmeden. Bizimkiler yoğurur. Evlendikten sonra annemlere gittiğimizde benden 4 yaş küçük erkek kardeşim beni yatay omzuna almıştı. Eşim çok yadırgamıştı. Şu an yaşlar daha büyüdü aynısını yapmaz ama gidip şakasına vursam gelip hırpalar,seviyim derken canıma okuyabilir.

Ensestle ne ilgisi var. Ben de kardeşimi severken eşim huzursuz oluyor nedense. Eşler garip
Nasil seviyorsunuz ki huzursuz oluyor esiniz
Kardesimi en fazla kucaklar operim,ablasinin guzeli yakisiklisi derim,esim bundan nasil rahatsiz olabilir ornegin?
Eskiden erkek cocuklari severlerdi yaslilar,kutsal p.p. sahibi olduklari icin,oyyy babaannesi kurban olsun nerelerine diye akillarinca kutsal p.p.yi daha da kutsallastirirlardi,sok olmustum rastgeldigimde,onu hatirladim simdi

Esi de ayarlayabilir tabii ki,bir gun annemde lavabolari yikayacakken kardesimin eski tisirtunu gecirmistim sirtima,aaabla yaa,ben hala giyiyorum onu,bollastiracaksin ufff dedi:))
Bir daha giymedim,hakliydi cocuk,cizgilerini belirleyebilir es kisisi de isterse:)

Enseden isirmak falan göbek mincıklamak tuhaf geldi hepimizin kardeşi abisi var şakalaşmamız hep oluyor ama ensesinden ısırmadım hiç
Olayı başka yere çekerler siz kötü olursunuz sakinliğinizi koruyun bakalım nereye kadar devam edecek

Haydaaa. Bu nasıl bir soru kendinize gelin. Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…