- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi oylesinebirivar
-
Yoksa siz o görümce misiniz
Görümcen erkeksiz kalmış kocanla senin mutluluğunu çekemiyor, bunu demek istiyorsun alt metinde
Kadın kardeşiyle muhabbetini kıskanan sensin gibi geliyor bana, her yorumunu okuduğumda
hata bende mi diyorsunuz?
dediğim gibi ben fikir almak istedim yanlışsam kendimi düzeltmek isterim.
Baba da yok, demekki ailenin erkeği babası eşinizmiş. Ondandır düşkünlüğü.
Eşiniz de sizi kıracak bir tutum içinde değilse bence çok da büyütmeyin
Şımarıksa şımarık, geçer elbet.
Çok rahatsız oluyorsanız ısırma seanslarında kalkın mutfağa gidin tv ye bakın ne bileyim ilgilenmeyin.
Ortada bir hata yok, kendinize dert yaratmayın diyorum.
Herkesin aile ilişkileri farklı, aile bireyleriyle samimiyetleri faklı. Size yanlış gelmesi yanlış olduğu anlamına gelmez.
Aralarında 1 yaş var, birlikte büyümüşler. İlişkileri böyle şekillenmiş.
Görümceniz sizi sinir etmek için yapıyor olsaydı eşiniz bu davranışlara alışkın olmadığı için rahatsız olurdu. Ama hep böyleymiş demek ki. Onların normali bu.
İnsan kardeşiyle ya da anne babasıyla ilişkisini evlendikten sonra revize etmek zorunda değil.
Bırakın ne yaparlarsa yapsınlar. Rahatsız oluyorsa bunu da eşiniz düşünsün.
görümcem çocuğumu da bayıltana kadar sıkıştırarak seviyor, ısırıyor, mıncıklıyor.
dediğim gibi şımarık ve garip sevme şekli var.
hadi çocuğa yapılıyor da eşime yapması işte. neyse. sağolun fikriniz için.
Yorumların da tekrar edip duruyor 36 yaşın da evlenmemiş diye
Sanki kusurmus evlense yapmayacakmış gibi
Çocuğa bile yapıyorsa demekki sevgisi şiddetli
Aşırı ayarı yok demek ki huyu böyle
Peki seni seviyor mu öpüyor mü?
ben vıcık vıcık öpüşmeyi sarılmayı hiç sevmem ki :)))
ayrıca görümcemle mesafeliyimdir :))
Aman mesafeni koru o zaman
Siz kardeşinizi büyütmüşsünüz konu sahibinin eşiyle kardeşi arasında 1 yaş var. Neredeyse ikiz sayılırlarbende kardeşimi büyüttüm annemle babama der hep ablamın emeği sizden çok fazla. inşallah ilerde gelinin de gözüne batmaz bizim aramızdaki ilişki
Nasil seviyorsunuz ki huzursuz oluyor esinizEnsestle ne ilgisi var. Ben de kardeşimi severken eşim huzursuz oluyor nedense. Eşler garip
Esi de ayarlayabilir tabii ki,bir gun annemde lavabolari yikayacakken kardesimin eski tisirtunu gecirmistim sirtima,aaabla yaa,ben hala giyiyorum onu,bollastiracaksin ufff dedi:))Takarsan takarlar plan yaparsan yaparlar sen akışına bırak eşinin aklı yok mu abla bu mıçmıçlık ne diyebilecek demek onunda hoşuna gidiyor aradaki bağ bu şekilde sende üstünü közlersen olay aleyhine dönebilir dikkatli ol. Görümceler eltiler tehlikelidir lanet gibi üstüne çökende birsey yok sana taksa daha mı iyi,nabız ölçmeye de çalışıyor olabilir belki senelerden beri kardeşlerin birbirininle mıçmıçsevecen olması da böyledir. Sen kendi saygınlığını koru aman kısasa kısas ta neymiş ergen tripleri gibi oldu olacak her akşam sende kimin kocaaasıbu diye video çekip durum at ( eltiler filmi gibi ) sakin ol piremses bırak akışına sinirini bozma
ben daha ne görümce olabildim ne börülce avshsjjsYoksa siz o görümce misiniz
Haydaaa. Bu nasıl bir soru kendinize gelin. Herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?Nasil seviyorsunuz ki huzursuz oluyor esiniz
Kardesimi en fazla kucaklar operim,ablasinin guzeli yakisiklisi derim,esim bundan nasil rahatsiz olabilir ornegin?
Eskiden erkek cocuklari severlerdi yaslilar,kutsal p.p. sahibi olduklari icin,oyyy babaannesi kurban olsun nerelerine diye akillarinca kutsal p.p.yi daha da kutsallastirirlardi,sok olmustum rastgeldigimde,onu hatirladim simdi
Enseden isirmak falan göbek mincıklamak tuhaf geldi hepimizin kardeşi abisi var şakalaşmamız hep oluyor ama ensesinden ısırmadım hiç
Olayı başka yere çekerler siz kötü olursunuz sakinliğinizi koruyun bakalım nereye kadar devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?