Bir bebeği seviş şeklimizle 6 yaşındaki çocuğu, 16 yaşındaki çocuğu sevme şeklimiz aynı değildir öyle değil mi?
30 küsur yaşındaki adamı da yanağından ensesinden ısıra ısıra sevmek şovdur bana göre.
Linçlenebilirim sorun değil.
Ben de kardeşler arasındaki ilişkilere karışılmaması gerektiğini düşünüyorum. Onlar kardeş, birlikte büyüdü, kardeşş bu çok başka birşey.
Benim de kızım var oğlum var. Şimdi küçükler çok seviyorlar birbirlerini, ileride eşleri ile problem yaşasınlar ister miyim, tabiiki hayır.
Ama biraz da büyümeyi, sevgi dilinin değişebileceğini kabul etmek gerekir.
Yani benim aklıma sapıklık sapkınlık gelmedi ama gereksiz hareketler gibi geldi. Nispet gibi.
Sizin tartışmalarınıza içten içe sevinen biri ise hele, kesin öyle olmalı .
Ben olsam bu hareketlere karşı atakta falan bulunmam. Ne o öyle adamı ısırmak için sıraya mı geçeceğiz. Hiçbir şey yapmam yani,etkilemez beni. Kendimi ona göre ayarlayamam yani takılsınlar istedikleri gibi, nispetse beni etkilemeyince bırakır zaten. Samimiyse de sevgi şekli öyle der kabullenirim.
Ayrıca bence şu kısımlar daha tuhaf. Günde 5 kez aramak, her akşam görüntülü aramak, her yere birlikte gitmek istemek. Hayır bu kadar konuşacak ne bulunur ki, boş muhabbet bence. Boş bir hayatı benim eşimle doldurmaya çalışan kişi, ablası da olsa biraz geri bas derdim açıkcası.
Eğer eşim, çekirdek ailemizin sorumluluklarını aksatıyor, özel zamanlarımızı, izin günlerini falan sadece ablası için ayırıyorsa eşime de bir ayar çekerdim.
Uzun oldu ama hem haklı hem haksızsınız.
Bu öyle bir denge meselesi.