• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemin eşime düşkünlüğü

Ben konu sahibini anlıyorum. Yaşadim çünkü aynı olayı. Bu normal bir sevme olmuyor genellikle amaç tabiri caizse "gelini gıcık etmek" yani normal bir abla kardes iliskisine kimse sinir olmaz.

Benimde abim var. yengem yok ama olsaydı yengemin gozunun onunde abimin ensesini ıssırıp gobegini mıncıklamazdım hoş hicbir zaman ensesini ıssırmam. Adım gibi eminim kıskançlık olmasaydı ablada belkide boyle seyler yapmayacakti ama kıskançlığından ne yapacağını şaşırıyor.

Yorumların da tekrar edip duruyor 36 yaşın da evlenmemiş diye
Sanki kusurmus evlense yapmayacakmış gibi

Kadin elli kere acikladi. Kusur oldugundan değil bazilari hayatinda eş, sevgili olmayinca yerini doldurmak için başkalarina sarabiliyor. Gorumcenin babasi da yokmuş, hayatinda başka bir erkekte yokmuş, erkek figuru olarak eşimi hayatina koymuş olabilir diyor kadin.
Evet belki hayatinda biri olsa bu kadar kardeşiyle ugraşmayabilir.

Sizler kendi uzerinize alinip ya da başka yere cekip 36 yasinda evlenmemesini kusur buluyor saniyorsunuz. 🙄

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım ama içimin içimi yediği bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme mıncıklama.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında doğru düzgün ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden. eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
bende inadına onun yanında asla tartışmama ve eşime daha yakın davranma kararı aldım.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
Kocanı senden çalmaya çalışıyor sakın aman dikkat et dünyadaki erkekler ona beş para etmez geliyordur yanlız olunca da kocana sarıyor kardeşi gibi değilde böyle erkek ya yanında taşıyıp gezip tozmaktan haz duyuyor🤷 😀😀😀

Kadin elli kere acikladi. Kusur oldugundan değil bazilari hayatinda eş, sevgili olmayinca yerini doldurmak için başkalarina sarabiliyor. Gorumcenin babasi da yokmuş, hayatinda başka bir erkekte yokmuş, erkek figuru olarak eşimi hayatina koymuş olabilir diyor kadin.

Sizler kendi uzerinize alinip ya da başka yere cekip 36 yasinda evlenmemesini kusur buluyor saniyorsunuz. 🙄

ayy evet neden birkaç kişi oraya o kadar takıldı anlayamadım
özellikle belirttim evet, sebebi de sizin de söylediğiniz gibi hayatında erkek figürü yok diyorum
hala vay efendim bekar demişim, yahu bekar, sevgilisi yok ne var bunda bu kadar alınacak..
ben evlendim diye madalya takmadılar, denk geldi evlendim hepsi bu,
konuyu açma sebebim de zaten fikir almak,
belki ben yanlış düşünüyorumdur, insanlardan fikir alıyım dedim, bazen insan kendi hatasını da göremeyebiliyor
takdir edersiniz ki böyle bir konuyu cevremden kimseye de acmak istemedim.

Kocanı senden çalmaya çalışıyor sakın aman dikkat et dünyadaki erkekler ona beş para etmez geliyordur yanlız olunca da kocana sarıyor kardeşi gibi değilde böyle erkek ya yanında taşıyıp gezip tozmaktan haz duyuyor🤷 😀😀😀

komik gelmedi açıkçası
espri yeteneğiniz vasatın bir tık altı, teşekkürler :)

Konu sahibi açıkladı bende ona cevabımı verdim üzerinden saatler geçti

Ben kendi üzerime niye alayım bu nerden çıktı şimdi üzerime alınacak bir durum da yok
Benim dikkatimi çekti yazdım ve ayrıca tek bende yazmadım konunun hepsini okumadim elli kere mi yazdı yüz kere mi yazdı bilmiyorum
Konu sahibi bunu sorun etmedi size ne olsun da kendinize görev edindiniz

Son düzenleme:
Evet senin verdiğin cevaplara göre senin zirvene asla yetisemem sen onu bunu boşverde kocanı gorumcen kapmasin oraya odaklan yarışa girin ben minciklayacagim ben isiracagim diye🙄🤭

ben zirvede falan degilim öyle bir iddiam olmadı ki :) bu söylemleriniz hem komik değil hem çirkin.
size tavsiyem okuyun, meslek edinin, dalga gecmeye calısmak yerine kendinize yatırım yapın, kendinizi geliştirin.

ben zirvede falan degilim öyle bir iddiam olmadı ki :) bu söylemleriniz hem komik değil hem çirkin.
size tavsiyem okuyun, meslek edinin, dalga gecmeye calısmak yerine kendinize yatırım yapın, kendinizi geliştirin.
Bunu gerçekten senmi söylüyorsun bana 😀 bence şöyle yapmalısın iki kardeş arasındaki ilişkiyi kiskanmayip kendime kendimi gelistirecek bir uğraş bulmalıyım 😜

gecenlerde yine beraberiz, kalktı eşime masaj yapıyor, omzunu ovuyor :)))))))

demek evlense cocugu falan olsa neler yapacak elmayra gibi :-)
Hala kadın bekar da bekar
Tamam abla iyi ki evlenmişsin
Hayrını gör kocanın anladık yahu yemez görümce
sağol ablam içim içimi yiyordu yerse diye su serptin şu bilimsel yorumunla :)))
sayfalarca kadın bekar da bekar yazmışsın
Senin derdini anladık merak etme

Hala kadın bekar da bekar
Tamam abla iyi ki evlenmişsin
Hayrını gör kocanın anladık yahu yemez görümce

sayfalarca kadın bekar da bekar yazmışsın
Senin derdini anladık merak etme

derdimi anlamışmış bak sen :)
beni ne kadar tanıyorsunuz da bir kalemde çözüverdiniz öyle :)
bekar dememdeki sebebi binlerce defa yazdım.
gerçekten sıkıldım size açıklama yapmaktan. yazmayın lütfen.

derdimi anlamışmış bak sen :)
beni ne kadar tanıyorsunuz da bir kalemde çözüverdiniz öyle :)
bekar dememdeki sebebi binlerce defa yazdım.
gerçekten sıkıldım size açıklama yapmaktan. yazmayın lütfen.
Sabahlara kadar yazarım
Beğensende beğenmesende
İşine gelmedi kıskançlığını söyledik diye

yahu sevgili-flört olayını yazmamdaki sebebi anlattım, nesini anlamamakta ısrarcısınız? sıkıntınız mı var? olayınız nedir?
Sıkıntım yok
Ben anladım neden yazdığını
Erkeksizlikten eşini figür gçrmüş
Bizde yok o sevgidendir sen karışma dedik
Ama işine gelmedi kıskançlığından

Back
X