- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi oylesinebirivar
-
Yok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya basladi.Kardeş kardeşe düşkün olmalı
Herkesin yakınlık derecesi farklıdır onlar bu şekilde büyümüş normal geliyor seviyor kardeşini kıskançlık olduğunu sanmıyorum takılma derim sen mutsuz olursun onlar kardeş
Ona ne iki kardeşin ilişkisinden?Kardeş yahu kardeş. Kadınsı bir kiskanclik nasıl aklınıza geliyor hayretGorimcen azmis ,ins tez zamanda koca bulur evlenir,
36 yasindaki kadin niye isirsin kardesini brnimde var kardesim,esimin kardesleride var cok yakiniz ama bu kadar civimayiz hic,konusu sahibi kiskanc degildin gorumcen pislik, az gorusun
Yok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya baslakendin
Kendin diosun canım eşinden ayrildiktan sonra böyle oldu diyoYok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya basladi.
Kendin diyosun canım ayrildiktan sonra böyle oldu diye diğer hanimefendiyle durumunuz ayni değil o yüzden kiyaslamak doğru olmazYok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya basladi.
Kadınsı kıskanclık degil lütfen farklı yönlere cekmeyin cok garip yorumlarda bulunuyorsunuz rahatsız edici buldum yazdıklarınızı. Yazmayın lütfen.Ona ne iki kardeşin ilişkisinden?Kardeş yahu kardeş. Kadınsı bir kiskanclik nasıl aklınıza geliyor hayret
Kardeşinizi karşı cins gibi görmüyordur tabiki. Olabilir. Herkesin kardeşi ile iletişimi farklıdır. Arada bir yaş var diyorsunuz. Hem arkadaş hem kardeş olmuşlardır. Paylaşım farklıdır. Eşiniz mimarmış danışması normal. Eşiniz rahatsız olmuyorsa siz niye rahatsız oldunuz anlamadım. Kardeşlerin arasına girmeyin.
KK yine her zaman ki gibi
Kendi yaşantısını en doğru sananlar.
Kendi gibi olmayanı yuhalayanlar.
Konuyu hiç anlamayıp niyet okuyanlar.
Konuyu iyi anlayıp aradan sıyrılamayanlar.
Haksızsınız,evlenince sadece karısı mı olmalı hayatında ?Ailesinden sevgisini eşi istemiyor diye esirgemek ya da gizlemek zorunda mı?Ki sizden önce ailesi vardı sizle beraber ailesi genişledi.Ailedeki bir çok üye aynı derece ve ilgi de sevilemez mi?Siz evlenince ailenize mesafe mi koydunuz mesela?Kusura bakmayın ama ben bu tür istekleri çok bencilce ve çocuksu buluyorum.
Yok biz kendi üstümüze alınmışız özge
Kendi hayatımıza yormuşuz
Hayret ya nerden nereye çektiler
Başlığı ana sayfada gördükçe Tovbeestagfurullah deyip duruyorum. Bacim game of thrones mu izledin naptin ? Verdiginiz cevaplar i da hayretle okuyorum. Tovbe tovbe siz boyle dusunmeye devam ettikce vesveseye düşüyorsunuz. Gözünüzde büyüyüp duruyor mesele. Bunlari dusunmeyi acilen birakman lazm
Efendim abime çok düşkünüm bende kız kardeşim olmadığı için bazen annemden çok abimi ararım sürekli bizde sarılırız ben sarılmasam abim şap diye gelir öper bana takılmadan yapamaz eşi de sakin olduğu için onunla o kadar gevezelik etmiyor.(bizim yanımızda) Benim yengem de mi böyle düşünüyor acaba derken şu an 3 görümcem var onlarda öyle sürekli görüntülü arama şehir dışında olduğumuz için diye düşünüyorum her konuda ararlar yada yiğenler arar sürekli benim eşime bişeyler sorar şakalaşırlar görümcelerimde baba rolunu eşime yüklemişler kendimde abimle yakın olduğum için bu konuyu çok sorun etmiyorum sizde etmeyin kıskançlık olayını az çok bende yaşıyorum. Ona bir çözüm yok inşallah evlenir görümceniz çabucak o zaman biraz rahatlarsınızherkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Efendim abime çok düşkünüm bende kız kardeşim olmadığı için bazen annemden çok abimi ararım sürekli bizde sarılırız ben sarılmasam abim şap diye gelir öper bana takılmadan yapamaz eşi de sakin olduğu için onunla o kadar gevezelik etmiyor.(bizim yanımızda) Benim yengem de mi böyle düşünüyor acaba derken şu an 3 görümcem var onlarda öyle sürekli görüntülü arama şehir dışında olduğumuz için diye düşünüyorum her konuda ararlar yada yiğenler arar sürekli benim eşime bişeyler sorar şakalaşırlar görümcelerimde baba rolunu eşime yüklemişler kendimde abimle yakın olduğum için bu konuyu çok sorun etmiyorum sizde etmeyin kıskançlık olayını az çok bende yaşıyorum. Ona bir çözüm yok inşallah evlenir görümceniz çabucak o zaman biraz rahatlarsınız
Bi abim var. 2 kardeşiz. Abime çok düşkünüm başım sıkışsa, canim sikilsa, mutlu olsam yani kisaca surekli abimi ararim gorurum.Ki oda ayni sekilde beni arar surekli abim nişanlı ve bende onu sürekli öperim. Gel seni bikere opim derim hatta oda hayır istemiyorum falan der.bu kardes arasinda tovbe estagfirullah yengem boyle rahatsizlik duysa cok üzülürdüm . Herkesim sevme sekli baska esiniz rahatsiz olmiyor sa siz karisamazsinizherkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.
sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Oyle kardes iliskisi mi olur edep haYa var ,sanki 5 yasindalar ,benimde kardesim var can ciger kuzu sarmasayiz ustelikOna ne iki kardeşin ilişkisinden?Kardeş yahu kardeş. Kadınsı bir kiskanclik nasıl aklınıza geliyor hayret
Görümce sizi sinir etmeye çalışıyor, net. Yerinizde olsam bozulduğumu ortamdayken hiç belli etmem ama eşimle bu konuyu çok dikkatli bir şekilde, kırmadan konuşurdum. Zaten evlilik öncesindeki süreçte problem çıkararak sizi kıskandığını açıkça belli etmiş. Günde beş kez araması da ondan. Kardeşini elbette seviyordur, öpsün sarılsın tabi ki ama anlattıklarınızdan ben art niyet sezdim.bizbizeyken yapıyor, kayınvalidem, ben, oğlum
Bi abim var. 2 kardeşiz. Abime çok düşkünüm başım sıkışsa, canim sikilsa, mutlu olsam yani kisaca surekli abimi ararim gorurum.Ki oda ayni sekilde beni arar surekli abim nişanlı ve bende onu sürekli öperim. Gel seni bikere opim derim hatta oda hayır istemiyorum falan der.bu kardes arasinda tovbe estagfirullah yengem boyle rahatsizlik duysa cok üzülürdüm . Herkesim sevme sekli baska esiniz rahatsiz olmiyor sa siz karisamazsiniz
Görümce sizi sinir etmeye çalışıyor, net. Yerinizde olsam bozulduğumu ortamdayken hiç belli etmem ama eşimle bu konuyu çok dikkatli bir şekilde, kırmadan konuşurdum. Zaten evlilik öncesindeki süreçte problem çıkararak sizi kıskandığını açıkça belli etmiş. Günde beş kez araması da ondan. Kardeşini elbette seviyordur, öpsün sarılsın tabi ki ama anlattıklarınızdan ben art niyet sezdim.
Daha ben eşimle tanismiyorken gorumcem eşinden boşanmaya karar vermiş cocugu da varken ve tutup eşime demiş ki birlikte ev tutup yaşayalim.Eşim tabi ki kabul etmemiş ben cocugun sorumlulugunu omur boyu nasil alayim diye. Eşim birlikte yasamaya yanaşmayinca gorumce de boşanmamiş. Eger eşim o gorumcemle ev tutup kursaydi muhtemelen kendi hayatini kuramayacakti.
Ayni sekilde annesi de eşimi evin babasi olarak gormuş hep, biz evlenince bir sure zorluk yaşadik hatta oturdu yerde ağladi senn bu evin babasiydin nollldu sana diye.
Eşim bu hareketleri normal gorseydi ve onlar gibi dusunseydi bizim evliligimiz devam etmezdi kesinlikle.
Başka bir gorumcem de boşandi bu sefer kaynima sardi devamli. Kaynimda evli cocuklu olmasina ragmen işten cikip kendi evine gitmek yerine once gorumceme ugruyormuş. Haftasonlari hep annesi gorumcesiyle birlikte gecirir zaten.
Cidden asiri bagimlilik zararli bisey.
Kk da nişanlı bir kız konu açmıştı. Görümcesi boşanmış. Ailesiyle oturmak istemediği için erkek kardeşiyle ev tutup orda yaşayacaktı. Nişanlarını da bilinmez bir tarihe ertelemişlerdi. Kısın ailesi saçma bulunca da ne yapalım kardeşi tabi bakacak demişler nişanları atılmıştı. Demmeki böyle misyon yüklemeye çalışan çok görümce varmışAynen ablama ayrı eve çık dedim, ailemi sürekli suçladığı için mutsuz olduğunu söylediği için... Erkek kardeşimi alıp gidecekti ki erkek kardeşim başka bir şehirde okuyor, çocuk okulu bırakmaya karar verdi babam engel oldu hayat senin hayatın kendin kuracaksan kurarsın kimsenin hayatını engelleme diye.
Demek ki benzer haller her evde yaşanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?