görümcemin eşime düşkünlüğü

Yok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya basladi.

Gorimcen azmis ,ins tez zamanda koca bulur evlenir,
36 yasindaki kadin niye isirsin kardesini brnimde var kardesim,esimin kardesleride var cok yakiniz ama bu kadar civimayiz hic,konusu sahibi kiskanc degildin gorumcen pislik, az gorusun
Ona ne iki kardeşin ilişkisinden?Kardeş yahu kardeş. Kadınsı bir kiskanclik nasıl aklınıza geliyor hayret

Yok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya baslakendin

Yok canim ya benim gorumce esinden ayrildiktan sonra böyle oldu öncesinde böyle degildi yani bu sekilde buyume falan degil. Esiyle arasi açilinca bana ve esime sardi surekli bizimle ugrasmaya basladi.
Kendin diosun canım eşinden ayrildiktan sonra böyle oldu diyo
Kendin diyosun canım ayrildiktan sonra böyle oldu diye diğer hanimefendiyle durumunuz ayni değil o yüzden kiyaslamak doğru olmaz

Kıskançlık yapmış da olabilirim, inkar ya da kendimi aklama, sütten çıkmış akkaşık gösterme durumum yok yanlış anlaşılmasın, sürekli vurguluyorum belki ben yanlışım diyorum.
Amacım burda bircok görüste, yasam tarzında insandan fikir edinmekti ama cok garip tepkilerle karsılastım.
En iyisi ben kendi aklıma mantıgıma kalbime ve gözlemlerime göre hareket edeyim.
Kardes sevgisi cok güzel cok olagan zaten bunun kim karsısında olabilir?
Ben sadece görümcemin eşime olan abartı sevgi gösterisinin bana itici geldigini hoslanmadıgımı ve bu konuda görüsler merak etmistim
Teşekkürler.

teşekkür ederim yorumunuz için.

peki teşekkür ederim yorumunuz için. Belki dediğiniz gibi şımarık davranan benimdir biraz düşünmem gerek.

Yok biz kendi üstümüze alınmışız özge

Kendi hayatımıza yormuşuz
Hayret ya nerden nereye çektiler

çok yanlış yerlere savuruyorsunuz yahu.
sizi tanımam etmem, keza siz de beni.
Öyle bir cümlem de olmadı ama özellikle sadece o cümleyi almanız sıkıntılı.
Size göre mesela benim hatam nedir?
söyleyin yani düzgün ve iğneleyici olmayan cümlelerle.

evet izledim ama yakıştırmanız cok yanlış olmuş ya da ben anlatamadım. Boşverin.

Efendim abime çok düşkünüm bende kız kardeşim olmadığı için bazen annemden çok abimi ararım sürekli bizde sarılırız ben sarılmasam abim şap diye gelir öper bana takılmadan yapamaz eşi de sakin olduğu için onunla o kadar gevezelik etmiyor.(bizim yanımızda) Benim yengem de mi böyle düşünüyor acaba derken şu an 3 görümcem var onlarda öyle sürekli görüntülü arama şehir dışında olduğumuz için diye düşünüyorum her konuda ararlar yada yiğenler arar sürekli benim eşime bişeyler sorar şakalaşırlar görümcelerimde baba rolunu eşime yüklemişler kendimde abimle yakın olduğum için bu konuyu çok sorun etmiyorum sizde etmeyin kıskançlık olayını az çok bende yaşıyorum. Ona bir çözüm yok inşallah evlenir görümceniz çabucak o zaman biraz rahatlarsınız

çok teşekkür ederim yorumunuz için.
insanız neticede hepimizde oluyor hic istemedigimiz duygular bile, kıskanclık elbette kadınsı bir sekilde degil, ablası kardesi sonucta.
Görümcem pek evlenmek istemiyor ama hayırlısı olsun herkes icin dediginiz gibi.

Bi abim var. 2 kardeşiz. Abime çok düşkünüm başım sıkışsa, canim sikilsa, mutlu olsam yani kisaca surekli abimi ararim gorurum.Ki oda ayni sekilde beni arar surekli abim nişanlı ve bende onu sürekli öperim. Gel seni bikere opim derim hatta oda hayır istemiyorum falan der.bu kardes arasinda tovbe estagfirullah yengem boyle rahatsizlik duysa cok üzülürdüm . Herkesim sevme sekli baska esiniz rahatsiz olmiyor sa siz karisamazsiniz

Normal degil, kardesim benden 12 yas küçük cocukken bile yapmamisimdir. Bence gayet ensest duygularla yapio onun ağzına biseyler alasi gelmis baslatmasin kardeşlikten sevgili bulsun evdekalık. Kaardes yahu kardeş diyenler fanusta büyüdü heralde. Bazilari kardesi daha bi o acidan makbul buluyor. Oyle olmasa bile eşinin öpeceği yerleri benim tüküruklemem normal mi yani? Pisligin luzumu yok.

bizbizeyken yapıyor, kayınvalidem, ben, oğlum
Görümce sizi sinir etmeye çalışıyor, net. Yerinizde olsam bozulduğumu ortamdayken hiç belli etmem ama eşimle bu konuyu çok dikkatli bir şekilde, kırmadan konuşurdum. Zaten evlilik öncesindeki süreçte problem çıkararak sizi kıskandığını açıkça belli etmiş. Günde beş kez araması da ondan. Kardeşini elbette seviyordur, öpsün sarılsın tabi ki ama anlattıklarınızdan ben art niyet sezdim.

kendi açınızdan yorumladığınız için teşekkür ederim.

ben de bazen öyle hisse kapıldıgım icin yazdım ama dedim simdi ben mi yanlıs düsünüyorum ben mi art niyetliyim.
Kimsenin haberi yok ama ben kendi kendime takıntı yaptım iste.

Aynen ablama ayrı eve çık dedim, ailemi sürekli suçladığı için mutsuz olduğunu söylediği için... Erkek kardeşimi alıp gidecekti ki erkek kardeşim başka bir şehirde okuyor, çocuk okulu bırakmaya karar verdi babam engel oldu hayat senin hayatın kendin kuracaksan kurarsın kimsenin hayatını engelleme diye.
Demek ki benzer haller her evde yaşanıyor.
[/QUOTE]
Kk da nişanlı bir kız konu açmıştı. Görümcesi boşanmış. Ailesiyle oturmak istemediği için erkek kardeşiyle ev tutup orda yaşayacaktı. Nişanlarını da bilinmez bir tarihe ertelemişlerdi. Kızın ailesi saçma bulunca da ne yapalım kardeşi tabi bakacak demişler nişanları atılmıştı. Demmeki böyle misyon yüklemeye çalışan çok görümce varmış

Kk da nişanlı bir kız konu açmıştı. Görümcesi boşanmış. Ailesiyle oturmak istemediği için erkek kardeşiyle ev tutup orda yaşayacaktı. Nişanlarını da bilinmez bir tarihe ertelemişlerdi. Kısın ailesi saçma bulunca da ne yapalım kardeşi tabi bakacak demişler nişanları atılmıştı. Demmeki böyle misyon yüklemeye çalışan çok görümce varmış
[/QUOTE]

Erkek kardeş bağımlılığ oluyor bazı kızlardeşlerde sanıyorum.
İllaki kötü niyet değildir ama bu bağlılıkta bi yerde hos olmuyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…