görümcemin eşime düşkünlüğü

Sabahlara kadar yazarım
Beğensende beğenmesende
İşine gelmedi kıskançlığını söyledik diye

hayır aksine biri benim hatamı söylerse ben mutlu olurum, minnet duyarım.
fakat siz düpedüz kör cahilsiniz, yazdıklarımı okumayıp anlamamakta ısrarcısınız.
o sebeple sizin söylediklerinizi dikkate almıyorum. boşuna yorulmayın.
sizinle aşık atamam. güle güle.

ne mezunusunuz? mesleğiniz, eğitiminiz nedir?
cahillik diz boyu.
gorumcemin yaşına evlenip evlenmesine takılmayı geç flortune kadar yokluk çektiğini düşünecek bir meslek grubuna dahil değilim diyeyim sen anla 😏 kadın oğlunu kucaklayip sevmiyor ağır bir kadın diye sağolsun demişsin yahu 😂 35 40 yaşına gelen insanları hoppala cıvık diye genelleme yapacak kadar cahil değilim diyeyim 😏

hayır aksine biri benim hatamı söylerse ben mutlu olurum, minnet duyarım.
fakat siz düpedüz kör cahilsiniz, yazdıklarımı okumayıp anlamamakta ısrarcısınız.
o sebeple sizin söylediklerinizi dikkate almıyorum. boşuna yorulmayın.
sizinle aşık atamam. güle güle.
Evet kör cahilim sayfalarca, görümcemi küçümsedim ay erkekği yok, flörtü bile yok diye

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.

sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Kardeş kardeşe düşkün olmalı
Normal diyenler olabilir belki lakin ben asla normal demicem benim görümce de bunun gibi 37 yasindaki adami cocuk gibi minciklayip öperdi her gun zirt pirt arardi hatta kardesim dun niye gelmedin seni görmeden sesini duymadan duramiyorum demisligi bile var. Görumcemin kocama tavirlarini sözlerini gordugumde liseli ergen asiklar geliyor gozumun önune 😅
Ben tinlamayi biraktim umrum degil kendimi yipratmaktan baska ise yaramiyor cunki , esim de surekli kavga ediyor zaten gorumce surekli hakkimda kotu konustugundan . Benle küstü kendi kendine , esimle de arasi limoni kurtuldum cok sukur o ergen tavirlardan darisi sana canim 👌 Sen ciddiye aldikca dozu artar belirteyim , sözle olmasa da yuz ifadende bile hosnutsuzluk olsa inadina daha cok ustune dusuyorlar
Herkesin yakınlık derecesi farklıdır onlar bu şekilde büyümüş normal geliyor seviyor kardeşini kıskançlık olduğunu sanmıyorum takılma derim sen mutsuz olursun onlar kardeş😊

Kardeş kardeşe düşkün olmalı

Herkesin yakınlık derecesi farklıdır onlar bu şekilde büyümüş normal geliyor seviyor kardeşini kıskançlık olduğunu sanmıyorum takılma derim sen mutsuz olursun onlar kardeş😊

peki teşekkür ederim yorumunuz için.
belki de ben abartıyorumdur. takılmamak en doğrusu dediğiniz gibi.

gorumcemin yaşına evlenip evlenmesine takılmayı geç flortune kadar yokluk çektiğini düşünecek bir meslek grubuna dahil değilim diyeyim sen anla 😏 kadın oğlunu kucaklayip sevmiyor ağır bir kadın diye sağolsun demişsin yahu 😂 35 40 yaşına gelen insanları hoppala cıvık diye genelleme yapacak kadar cahil değilim diyeyim 😏

yokluk gbi bir cümle kurdum mu hanımefendi?
hala aynı şeyi anlatıyorum kaç oldu acaba sayamadım.
orda vurguladığım onun hayatındaki erkek figürü olmaması.
cıvık dedim evet, cıvık hareketler vardır, şımarık hareketler vardır, genelleme yapmadım kendi görümcemden bahsettim.
zaten benimle aynı okulda okumus ya da aynı meslege sahip olamazsınız zira anlama algılama yeteneginiz hayli düşük. keza insanlarla dalga gecmeye calısan vasat bir espri olayınız var ki cok vahim :) size güle güle.

Hala kadın bekar da bekar
Tamam abla iyi ki evlenmişsin
Hayrını gör kocanın anladık yahu yemez görümce

sayfalarca kadın bekar da bekar yazmışsın
Senin derdini anladık merak etme
Yok biz kendi üstümüze alınmışız özge

Kendi hayatımıza yormuşuz
Hayret ya nerden nereye çektiler

Başlığı ana sayfada gördükçe Tovbeestagfurullah deyip duruyorum. Bacim game of thrones mu izledin naptin ? Verdiginiz cevaplar i da hayretle okuyorum. Tovbe tovbe siz boyle dusunmeye devam ettikce vesveseye düşüyorsunuz. Gözünüzde büyüyüp duruyor mesele. Bunlari dusunmeyi acilen birakman lazm

yokluk gbi bir cümle kurdum mu hanımefendi?
hala aynı şeyi anlatıyorum kaç oldu acaba sayamadım.
orda vurguladığım onun hayatındaki erkek figürü olmaması.
cıvık dedim evet, cıvık hareketler vardır, şımarık hareketler vardır, genelleme yapmadım kendi görümcemden bahsettim.
zaten benimle aynı okulda okumus ya da aynı meslege sahip olamazsınız zira anlama algılama yeteneginiz hayli düşük. keza insanlarla dalga gecmeye calısan vasat bir espri olayınız var ki cok vahim :) size güle güle.
Biz gorumcemizi kiskanmiyoruz diye seninle aynı fikirde değiliz diye sen bize vasat eğitimsiz cahil diyemezsin canım okul okumuş meslek sahibi olmuşsun ama yetmemiş çok üzüldüm senin adına gerçekten bunu dile getirirsen gorumcen ve kocanın sana olacak olan tepkisinin farkındasın ve hiç birşey yapamıyorsun tek çareyi kocana gorumcenin yanında daha fazla senin tabirinde cıvık olarak gorumcene fırsat vermemeyi düşünmüşsün sen gerçekten bı yerden mezunmusun 🤦🏻‍♀️

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.

sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
gicik olsan da caktirma, muhtemelen sana show yapiyorlar.

Her şeyi de sırf dikkat çekme, konu sahibine muhalefet olma adına normalleştirmezsiniz ya!!

Arkadaşım bu normal değil! Benim de kendimden bir yaş büyük abim var. Öyle böyle bir yakınlıkla da büyümedik. Çok kez aynı yatakta uyuduk, birlikte banyo yaptık ama bunları yaparken daha çocuktuk.

Şimdi ikimizde evliyiz ve hâlâ birbirimiz için çok kıymetliyiz.

Ama bunu birbirimizin ensesini kemirip, g.tünü göbeğini mıncıklayarak göstermiyoruz.

Eşlerden bağımsız, yaş aldıkça sınırını çizmek bu.

Sizin görümce tamamıyla nispet peşinde...
Ben yazacaktım bunu. Siz yazmışsınız.

Konuyu görümce olarak ben açıyorum hemen. "Ben 36, kardeşim 35 yaşında. Evli kendisi Kardeşimi cok sevdiğim için ısırıp öpüyorum ikidebir. Hanımı rahatsız oluyor mu bilmiyorum düşünmedim hiç" dedim diyelim ki.

Şu an beni dekapikasyon yöntemi ile öldürmüştü herkes.

Çünkü sebepsiz bir şekilde konu sahibine saldırı var bu platformda.

Ne kardeşi, ne annesi, ne eşi ... hickimse ötekini ısırarak sevemez. Çünkü çok saçma.

6 yaşında yeğenim var. Isirmiyorum mesela.

3 buçuk yanındakini de yakin zamana kadar ısırıyordum. Ama son 1 senedir filan ısırmıyorum.

Isırılmaz. Isirmak yakınlık göstergesi değildir.

Benim eşimle ablasi da cok düşkün birbirine. Birbirlerinin arkasinda durması da hosuma gidiyor hani. Ve ablasi esimden baya büyük. Tutup da ısırdığıni görmedim hiç. Normal sarılıp öper. O kadar.

Gereksiz gereksiz hareketleri hic sevmem.

Görümce anormal. Ona amenna. Gel gelelim es kişisi de normal değil

Gorimcen azmis ,ins tez zamanda koca bulur evlenir,
36 yasindaki kadin niye isirsin kardesini brnimde var kardesim,esimin kardesleride var cok yakiniz ama bu kadar civimayiz hic,konusu sahibi kiskanc degildin gorumcen pislik, az gorusun

Ben yazacaktım bunu. Siz yazmışsınız.

Konuyu görümce olarak ben açıyorum hemen. "Ben 36, kardeşim 35 yaşında. Evli kendisi Kardeşimi cok sevdiğim için ısırıp öpüyorum ikidebir. Hanımı rahatsız oluyor mu bilmiyorum düşünmedim hiç" dedim diyelim ki.

Şu an beni dekapikasyon yöntemi ile öldürmüştü herkes.

Çünkü sebepsiz bir şekilde konu sahibine saldırı var bu platformda.

Ne kardeşi, ne annesi, ne eşi ... hickimse ötekini ısırarak sevemez. Çünkü çok saçma.

6 yaşında yeğenim var. Isirmiyorum mesela.

3 buçuk yanındakini de yakin zamana kadar ısırıyordum. Ama son 1 senedir filan ısırmıyorum.

Isırılmaz. Isirmak yakınlık göstergesi değildir.

Altına imzamı atıyorum 👍🏻

Haksızsınız,evlenince sadece karısı mı olmalı hayatında ?Ailesinden sevgisini eşi istemiyor diye esirgemek ya da gizlemek zorunda mı?Ki sizden önce ailesi vardı sizle beraber ailesi genişledi.Ailedeki bir çok üye aynı derece ve ilgi de sevilemez mi?Siz evlenince ailenize mesafe mi koydunuz mesela?Kusura bakmayın ama ben bu tür istekleri çok bencilce ve çocuksu buluyorum.

Kardeşinizi karşı cins gibi görmüyordur tabiki. Olabilir. Herkesin kardeşi ile iletişimi farklıdır. Arada bir yaş var diyorsunuz. Hem arkadaş hem kardeş olmuşlardır. Paylaşım farklıdır. Eşiniz mimarmış danışması normal. Eşiniz rahatsız olmuyorsa siz niye rahatsız oldunuz anlamadım. Kardeşlerin arasına girmeyin.

Back
X