görümcemin eşime düşkünlüğü

Bizim kayın takımı vıcık vıcık değil ama sanarsin Mübarek adam, yeni doğum yapmışım sezeryan ağrısı bı yandan yemeğimizi daha yiyememisiz aç kaldin sende üzülüyorum diye mesajlar beni yok saymalar falan filan Inter Milan.. sadece arama mesafe koydum ne yaparlarsa yapsınlar size de tavsiye ederim

çok teşekkür ederim yorumunuz için.
insanız neticede hepimizde oluyor hic istemedigimiz duygular bile, kıskanclık elbette kadınsı bir sekilde degil, ablası kardesi sonucta.
Görümcem pek evlenmek istemiyor ama hayırlısı olsun herkes icin dediginiz gibi.
Benim küçük görümcem inanılmaz evlilikten uzak abisine düşkün. Şuan pat diye biri çıktı karşısına evlenecek gibi 🙈 darısı sizinkine böyle pat diye çıkar inşallah. Kıskançlık olayını ben iliklerime kadar hissediyorum görümcelerim ve kayınvalidemin gözlerinden ortamdaki enerjiyi anlatamam.

Kardeşler kendi aralarında nasıl isterse öyle iletişim kurar... rahatsız olan sizsiniz eşiniz memnun gözüküyor.. sonra gelin görümce anlaşamıyor tabi anlaşamaz neyi çekemediğinizin farkındamısınız..

benimde bir abim var, bir birimize oldukçada düşkünüzdür ayrı sehirlerde oldugumuz icin bir birimizi sık ararız, yeri gelir sarilir bir birimizi öperiz vs. ama enseden ısırmak yanaktan ısırmak esiniz bekar dahi olsa hoş bir davranis değil.
yani ısırma eylemi hos bisey degil.
onun disinda kalanlar kardeslik iliskileri ve baglari.
bir birleriyle sık görusmekten fikir alisverisi yapmaktan hoslaniyorlar demek ki.

Ben de olsam muhtemelen rahatsız olurdum konu sahibi. Tabi direkt art niyet ile de yaklaşmamak gerekiyor diye düşünüyorum... Belki de gerçekten beraber büyüdükleri için, kendisine bu kadar yakın hissediyordur! Ayrıca bu yaşlarda, insanlar ister istemez yalnızlaşıyor, bu nedenle kendisine her anlamda yakın görüp güvendiği için, sosyalleşme ihtiyacını kardeşiyle çıkartıyor olabilir. Tabii ki bunlar benim hızlıca aklımdan geçen şeyler...

benimde bir abim var, bir birimize oldukçada düşkünüzdür ayrı sehirlerde oldugumuz icin bir birimizi sık ararız, yeri gelir sarilir bir birimizi öperiz vs. ama enseden ısırmak yanaktan ısırmak esiniz bekar dahi olsa hoş bir davranis değil.
yani ısırma eylemi hos bisey degil.
onun disinda kalanlar kardeslik iliskileri ve baglari.
bir birleriyle sık görusmekten fikir alisverisi yapmaktan hoslaniyorlar demek ki.

benim çocuğumu da ısırıyor severken yanağını, ben mesela asla öyle sevemem kimseyi.
görümcemin sevme şekli aşırıya kaçıyor, kendi arkadaşlarına nasıl tam bilmiyorum. Çok arkadaşı yok zaten, o yüzden de eşimi çok arar konuşur.

Ben de olsam muhtemelen rahatsız olurdum konu sahibi. Tabi direkt art niyet ile de yaklaşmamak gerekiyor diye düşünüyorum... Belki de gerçekten beraber büyüdükleri için, kendisine bu kadar yakın hissediyordur! Ayrıca bu yaşlarda, insanlar ister istemez yalnızlaşıyor, bu nedenle kendisine her anlamda yakın görüp güvendiği için, sosyalleşme ihtiyacını kardeşiyle çıkartıyor olabilir. Tabii ki bunlar benim hızlıca aklımdan geçen şeyler...

evet haklısınız, sevgilisi flörtü yok derken de bundan bahsetmek istedim, yalnızlık olusuyor, kardeşine de hem düşkün hem onun fikirlerini cok önemsiyor, hem sosyallik ihtiyacı hem sevdigi güvendigi bir erkek kardeş oluyor ve tüm bunlar da ona karşı hem düşkünlük hem bağlılık oluyor işte.
kötü bir şey mi? Hayır ama gereksiz bir düşkünlük geliyor bana.
Teşekkür ederim yorumun için.

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.
bana bıkkınlık geldi bu düşkünlüğünden.
baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.

sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Bence sizde aşırı duskunluk durumu var. Onlar normal, siz anormalsiniz.
Kafanızda iğrenç düşünceler kurmussunuz..

Kardeşler kendi aralarında nasıl isterse öyle iletişim kurar... rahatsız olan sizsiniz eşiniz memnun gözüküyor.. sonra gelin görümce anlaşamıyor tabi anlaşamaz neyi çekemediğinizin farkındamısınız..

haklısınız. Ama görümcemle anlaşamama durumum yok ki. Mesafeli bir ilişkimiz var tam olması gerektiği gibiyiz.
Ben zaten mesafeli bir insanımdır.
Çekemekten ziyade itici buluyorum onun bu tavırlarını.
Yorumunuz için teşekkürler.

benim çocuğumu da ısırıyor severken yanağını, ben mesela asla öyle sevemem kimseyi.
görümcemin sevme şekli aşırıya kaçıyor, kendi arkadaşlarına nasıl tam bilmiyorum. Çok arkadaşı yok zaten, o yüzden de eşimi çok arar konuşur.
Onlari da isiriyosa gorusmuolardir :) kuduruk

bazi insanlar var isirarak hunharca severler, gorumcenizde o tip sanirim

Bence sizde aşırı duskunluk durumu var. Onlar normal, siz anormalsiniz.
Kafanızda iğrenç düşünceler kurmussunuz..

iğrenç bir düşüncem yok, görümcemin eşime fazla düşkün oluşunu sevmiyorum. Eşimi arıyor ben içimden gitsin diyorum başkasını arasın sohbet etsin, itici buluyorum bu halini hepsi bu.
Yoksa ortada iğrençlik bir durum da düşünce de yok.

bazi insanlar var isirarak hunharca severler, gorumcenizde o tip sanirim

tarif etmeye çalıştım burda birkaç kişi linç etti, 36 yaşında ama şımarık ve aşırıya kaçan hareketleri vardır. Yapı meselesi.
Ben daha ağırımdır mesafeliyimdir herkese mesela.
benimde kardeşim var, sürekli sarılmam sürekli öpmem, çok severim ama ısırarak öpmem ne biliyim.
yani kardeşidir sevmesi normal de hareketleri aşırıya kaçıyor benim de sevmediğim itici bulduğum şeyler işte.
Saçmasalak ve abartı geliyor. Kendimce kardeşini benden kıskanıyor da mı yapıyor diye de düşünüyorum zaman zaman.
zor kabullendi zaten beni. Eskiden beri kardeşine çok bağlıymış.

herkese merhaba.
kimseyle konuşamadığım bir konudan bahsetmek içtim açtım bu profili.
ben evli ve bir çocuğu olan bir kadınım.
eşimin bir tane ablası bir erkek kardeşi var. erkek kardeşiyle çok yakın değillerdir.
görümcem 36 yaşında eşimden 1 yaş büyük, bekar hiç evlenmedi.
eşime çok fazla bir şekilde düşkün.
sürekli bir insan koskocaman kardeşini sarılıp öper mi? tamam yani kardeşi, sever öper ama sürekli sarılma öpme.
en basitinden dün akşam kayınvalidemlerde yemekteydik, uyuyormuş görümcem uyandı geldi, eşimin ensesini ısırıyor öpüyor.
yanaklarını sıkıyor öpüyor. ben rahatsızlık duymaya başladım artık bu hareketlerden. eşimde çocuk değil yani kocaman adam.
görümcemin kendi hayatında ne bir sevgilisi ne bir flörtü yok.
bir işi olsa, ne biliyim alışverişe gidecek olsa dahi eşimi arar, her şeyi eşime sorar.
günde 5 kere zaten mutlaka arar. yetmiyor akşamları bi de görüntülü arıyor.
eşim mimar bense bankacıyım, görümcem mali müşavir.
kendisine bir ofis kuruyor yeniliyor, her şeyi en ufak detayı bile eşime soruyor, her konuda eşimin fikrini alıyor.
bu da bayıyor beni.

baba da olmayınca eşimi resmen hayatındaki erkek figürü yerine koyup o boşluğu dolduruyor sanki.
bizi de kıskandığını düşünüyorum bazen, bilmiyorum. tartışınca seviniyor sanki içten içe.

sizce haksız mıyım? abartıyor muyum? normal mi görümcemin bu hareketleri, bu aşırı düşkünlük durumu?
ayrıca ben hatalı düşünüyorsam da öneriye açığım.
insanlık halidir, bazen insan hatasını göremez.
kırıcı ve kötü yorumlara gerek yok, herkese teşekkürler.
Koyulastırdıgım yere kadar kendimi okadar zorladımki sizi anlamak ıcın. Ama koyu yerı okuyunca yok artık dedım. Muhtemelen bundan kaynaklı oyle davranıyor gorumceniz. Empati yapın bence 👍Öneriye acıgım insan hatasını göremez belki yazdığınız ıcın de daha kırıcı olmak istemedim 🙏

tarif etmeye çalıştım burda birkaç kişi linç etti, 36 yaşında ama şımarık ve aşırıya kaçan hareketleri vardır. Yapı meselesi.
Ben daha ağırımdır mesafeliyimdir herkese mesela.
benimde kardeşim var, sürekli sarılmam sürekli öpmem, çok severim ama ısırarak öpmem ne biliyim.
yani kardeşidir sevmesi normal de hareketleri aşırıya kaçıyor benim de sevmediğim itici bulduğum şeyler işte.
Saçmasalak ve abartı geliyor. Kendimce kardeşini benden kıskanıyor da mı yapıyor diye de düşünüyorum zaman zaman.
zor kabullendi zaten beni. Eskiden beri kardeşine çok bağlıymış.
sizi kabullenememesi kiskanmaktan degildir belki de, aile icerisine yeni bir insan girince o insana alisabilmek uzun sürüyor.
genel anlamda sevme tarzi bence bu kadinin yigenini bile bu sekilde sevdigine göre.
size karsi yapilan bir sey degildir ama yapacak pek birsey de yok gibi.
kardesini o sekilde sevemezsinde denmez ki bir insana.
bizim gelinimiz mesela abimi aşıri kiskanir ( bizden degil genel anlamda) benim whatsap resmim hep abimle annemle olan bir resimdi abim bir gun ya deniz o resimi kaldirsana dedi bana, abimin sahsi istegi degildi eminim ama sonucta obur taraftakide eşi ve eşinin resminin tanimadigi insanlar tarafindan gorulmesinden hoslanmadi sanirim ki kaldirmami istiyordu abime soyletti.
sizde esinize soylerseniz uygun bir dille ablasina kendisini isirmamasi gerektigini soyleyebilir.

iğrenç bir düşüncem yok, görümcemin eşime fazla düşkün oluşunu sevmiyorum. Eşimi arıyor ben içimden gitsin diyorum başkasını arasın sohbet etsin, itici buluyorum bu halini hepsi bu.
Yoksa ortada iğrençlik bir durum da düşünce de yok.
Kavga etseler, tartışsalar, yıllarca küs kalsalar siz bu duruma mutlu da olursunuz.. Objektif olarak bakın, normal bı durum mu sizce bu..
Ne güzel kardeşlik ilişkileri gayet saglam. Sevinecegınız yerde fesatlıktan öleceksiniz nerdeyse.. Ornek veriyorum kendimden abimlerle yas farkımız oldukca fazla, hep Bı resmiyet vardır ılişkılerımızde, bazı arkadslarım kardeslerıyle arkadas gıbıydıler, hep ımrenırdım onlara, keske bızım de yaslarımız yakın olsaydı diye

Back
X