Gorumcemin esimi kremlemesi.

Yok artık be kıskanacak bir o kalmıştı ondan da kıskanın annesinden de babasından da kıskanın.Kıskanmadığınız kalmasın.Bu ne psikolojisi bozukluk ben anlamıyorum bu forumda ne saçma sapan her şeyden kıskanan kadınlar var.Allah korusun böylelerinden be.

Konu sahibinin rahatsiz oldugu şey ablasi ve esinin arasinda birsey olacagindan değil bence. Esine gosterilen ilgiyi kiskanmistir bilmiyorum yanlis miyim? Eger cinsel yönden bisey dusunuyorsa hic hoş değil.

Benim anlamadığım, abim bazen banyoya girecekse veya çıktıysa bazen şortla dolaşır. Bu durumda yengemin beni katletmesi mi lazım? Abime şehvetle mi bakmış olurum? Nedir buradaki mantık? kkda o kadar çok açılıyor ki, gerçekten bilmek istiyorum. Ensest ilişkiler göre göre mi büyüdünüz, bu size göre normal mi ondan mı eşinizi paylaşamıyorsunuz?
Hayret yahu.
İnanılır gibi değil

Allahım yarabbim bir an görümceyle eltiyi karıştırdım
Canım eşinin kardeşi sonuçta sürebilir ne var bunda. Küçük şeylere takılıp hayatı kendine ve eşine zindan etme lütfen.

Saçma düşünmüşsün.ablası sonuçta.aynı karın'dan çıktılar:))))
Eşin sürsün diyebilirdi ama düşünememiş demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…