Görümcemin eşimin eski kız arkadaşına sevgisi

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kizlar dün esimle görümceme gittik oturduk cay kahve falan esim bebekle ilgilenirken bizde mutfaga girdik yemek icin esim cok kiskanctir ordan konuyu acti iste senden once bu kadar kiskanc sinirli degildi falan eski kiz arkadasinin muhabbetini acti o varken hic boyle degildi dedi ben valla abla dedim ben sinirlendirmiyorum kendi kiskancligindan oluyo oncekini kiskanicak kadar sevmiyomus demek ki dedim. Esim de bana anlatmisti once ki kiz arkadasini iste annemle babamla falan tanistirdim ama cok gelip gitmedi 1-2 kere gorustuler falan ben cok gormuyodum zaten sevmiyodum falan demisti. Gorumcem iste gelip giderdi annem ameliyat olunca kac kere geldi gitti olcakti kapaliydi ben cok istiyordum dedi gorumcemde kapalidir ben degilim. Ama kardesim bilmiyorum diyodu hep istemiyorum diyodu dedi en son zaten esim istememis olmamis kizin ailesi yuzunden falan kizdan da sogumus. Gorumcem dedi ki sonra beni aradi abla bizi baristir anneme gitti anne bizi batistir diye kayinvalidem de hayir kizim oglum istemiyo bizde istemiyoruz gelme arama sorma demis ama annemde begeniyodu babamda tamam demisti falan dedi. Babasi iste istiyosan ben altin haziligi yapayim falan demis esime o da hayir demis biz evlenecegimiz zaman benden hicbi sey bekleme dedi esime yine kendi takilarini takti ama onun disinda hep kendimiz yaptik her seyi kayinvalidem ve benim annemler yardimci oldu.Kayinvalidem basta iyi bakiyomus sonradan istememis butun gun bunlari anlatti bana. Kayinvalidem de beni cok sever ama bunlari duyunca demek ki herkesi seviyomus iste esim bana yalan soylemis falan diye dusunmeye basladim. Gorumceme de caktirmadim bozuldugumi valla abla kardesin onu sevseydi onunla evlenirdi sansina küs dedim güldüm esimin yanina gectim ona da bisey belli etmedim ama tani bana o kadar yalan soylemis aklimda bunlar var. Neyse ciktik benim suratim asildi tabi cikinca ama soylemedim ablan boyle boyle dedi diye oyle hafif bi tartistik. Aksam yine tartistik. Ama esimin bi sucu da yok iste suan cok seviyorum esimi o da beni cok seviyor biliyorum. Ben beni uzmemek icin soylememistir yanlis bisey dusnmeyeyim diye o kadar derine inip anlatmamistir diye dusunuyorum tamamen saklamadi cunku haberim var her seyinden. Ama gorumceme cok sinirlendim. Esimle iyiyiz suan ama benim hala aklimda kadinin dedikleri cok sinirimi bozdu sizce gorumceme nasil davranmaliyim beni istemiyor desem yani bilmiyorum ilk defa boyle biseyini gordum sizinle paylasmak istedim :)

Nefret ettiğim insan tipi görümcen .

Ağzının ayarı yok .

Karşımdakini kırar mıyım üzer miyim derdi yok . Lank lank konuşsun !!

Salla boş ver . Eşini de yansıtma .

Bir daha bu kadar densizce överse o kızı ; hayallerini eniştem süslüyor sanıyordum , sen hayırdır abla ? de .

Bende oyle dusunuyorum boyle bir seyi ilk kez yapti bi daha olursa cok daha farkli konusucam. Esimede soylerim yani bir daha olursa ablan benimle bu sekilde konusuyor diye. Esim ne annesine ne babasina izin vermez bana laf yapmaları icin ablasiyla arasi bozulsun istemedim sustum yoksa cok kizar ablasina o da bana zaten laf arasinda aman kocana soyleme bak bana kizar falan dedi

yine hadsiz bir görümce vakası.ne biçim görümceleriniz,kayınvalideleriniz var allah aşkına.eski konuları açmak,ona ne kazandırıyor acaba?
eşiniz ilk anda sorsaydı ve söyleseydiniz olurdu,ama artık konusunu açmayın bence.
görümceyle de öyle uzun uzun muhabbete girecek kadar,yalnız kalmayın.evine misafirliğe gittiğiniz de eşinizin yanında oturun,onunla mutfakta oturmak zorunda değilsiniz.
birkez daha konu açarsa,eşinize bahsetmek zorunda olduğunuzu söyleyin,madem abisinden çekiniyor,konuşmasın o da.

:) aynen dusunuyorum bende kendisine istiyo her halde kızı

Esime bisey soylemedim zaten bu sefer o uzulucek onu ilgilendiren bi durum yok zaten ayda bir belki gideriz bir daha olursa hic gitmicem esiminde canina minnet bisey demez yani. acaba ben mi kotu dusundum diye dusunmustum ama hakliymisin kizmakta gercekten

Valla yerinde ben olsam tam o an gorumcemlerdeyken soylerdim esime ablan senin eskisini cok sevmis benimle hayal kırıklığına ugratmissin bak diye ya da yine esimin yaninda gorumceme bir oglan dogur da esimin eskisini ona al bari anlat anlat bitiremedin derdim. Yani o an yapmazsam uykularim kaçardı dayanamazdim. Siz iyi sabretmissiniz tebrik ederim.
Terbiyesiz kadina bak ya sanane kadın fitne fücur sokmaya meraklı..

Bende sabrettim ama sonradan da dedim keske dediginiz gibi yapsaydim aklimda kalmasaydi bu kadar ama esimle bozulurduk belki o zaman bilemiyorum. Esimin yaninda ben insanlari kirmak istemem insanin ici iyi olacak falan diyor iyice sogudum

görümcenın sana karsı bir tavrı var belli kanırta kanırta anlattıgına göre canını acıtmaya çalışmışş.
keşke o anda benı sevıyor benle evlının yanına gecmıs gitmiş konuları bana anlatman gereksız bence diye ekleseydın..
3 abım var daha birgün birinin eşine kalkıpta eski ilşkileryle ılgılı bir kelıme etmemısımdır..bendn laf almak ıstedıklerı zamanlarda bıle..
geçmiş geçmiştir,senı sevıyor senınle evlı bukadar:)

Bende sabrettim ama sonradan da dedim keske dediginiz gibi yapsaydim aklimda kalmasaydi bu kadar ama esimle bozulurduk belki o zaman bilemiyorum. Esimin yaninda ben insanlari kirmak istemem insanin ici iyi olacak falan diyor iyice sogudum
Kadin bariz aranizi bozmaya çalışmış. Sonradan ben demedim dememesi icin aninda mudahaleden yanayim ben.
Muhtemelen cok mutlu bir evliligi yok sizin mutlulugunuz da batıyordur esinize kızmayın. Eger esinizin soylemedigi bir seyler varsa da sizi inciltmemek içindir. Başkalarının lafiyla kirmayin eşinizi bosverin evinizin kapısını kapattiginizda herkrs disarida kalır.

Ya boşver ne deseydi adam çok sevmiştim dese daha kötü benimki öyle demişti evlendikten 12 sene sonra dertli dertli :)

Bir daha görümceyi dinleme bile konuyu açınca ben bi gidip kocama sarilayim de kahkahalarla gül
P.i.s görümce

Ben olsam görümcem anlatırken bekle abla bi dakika der eşimi de getirir mutfak hıh şimdi anlat abla neler olmuştu derim.

iyide bana ne deseydiniz keşke.
geçmişe nazi geleceğe niyazi derler diyip yüzüne yüzüne tükmüklü bi kahkaha patladın bi daha böyle konuşmaya çalışırsa

Görümcek resmenn ya hala eski defterleri ne açarsa evlenmişiniz çoluğa çocuğa kavuşmuşsunuz boşverin konuşsun dursun tepki vermeyin kudursunn resmenn sizde kısa ve net güzel cevap vermişsiniz.Gülün geçin eşinizede hiçrbir zaman yansıtmayın adı üstünde eskiiiii gerçekten sevseydi onlar evlenirdi.

geçmişte yaşanan geçmişte kalır
önünüze getirmesi sizi kışkırtmak istemiş bariz belli
ona aldanmayın derim gülün geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…