valla canim bencede hayir demeyi ogrenmemiz gerek
bende ayni senin gibiyim kinci degilim ama kizginligim hemen gecmez kus tutmam ama icten ice aklimdadir o
Mesela benim iki buyuk eltim var bi seslensin bana elimdekini birakip hemen inerim yanina
isimi yarim birakip ona pasta falan yaparim
bazen ben cagiririm bi esyayi kaldiracaksam falan.
Tamam geliyorum der iki saate gelmez iki eltimde oyle
bazen sinirlenir kendim hallederim isimi gelir eee hani yapmissin der pişkin pişkin.
Zoruma gidiyo ben onlara karsi oyle degilim.
İsin garibi birde konu olunca kendileri diyorlarki senin o huyunu cok seviyoz elin hamurdada olsa cikip geliyon diye
eee madem biliyon bunlari sen neden aynini bana yapmiyon dimi ama
Yani insanlar resmen bile bile kullaniyor bizi
bu arada konuyla alakali degil ama avatarinda ki resim kimin sizinmi
valla canim bencede hayir demeyi ogrenmemiz gerek
bende ayni senin gibiyim kinci degilim ama kizginligim hemen gecmez kus tutmam ama icten ice aklimdadir o
Mesela benim iki buyuk eltim var bi seslensin bana elimdekini birakip hemen inerim yanina
isimi yarim birakip ona pasta falan yaparim
bazen ben cagiririm bi esyayi kaldiracaksam falan.
Tamam geliyorum der iki saate gelmez iki eltimde oyle
bazen sinirlenir kendim hallederim isimi gelir eee hani yapmissin der pişkin pişkin.
Zoruma gidiyo ben onlara karsi oyle degilim.
İsin garibi birde konu olunca kendileri diyorlarki senin o huyunu cok seviyoz elin hamurdada olsa cikip geliyon diye
eee madem biliyon bunlari sen neden aynini bana yapmiyon dimi ama
Yani insanlar resmen bile bile kullaniyor bizi
bu arada konuyla alakali degil ama avatarinda ki resim kimin sizinmi
o dıalogları ve daha fazlasını bende cok yasadım , bizde kv benı kızına hızmet ettırmeye calısıyordu, kızım mody sana su getırsın mı, kızım mody sana patates kızartır sımdı( hanfendı kahvaltıdan 4 saat sonra kalktıgı ıcın) bu arada aramızda 3 yas var gorumce ıle ben 30 o 27 yasında... boyle boyle ılk zamanlar saftım valla anlamıyodum yapıodum, sonra sonra gozum acıldı, insan dan dun konusuyosa yasadıklarından sonra oluyor,,bunlar tabı esımın yanında asla olmuyor, daha neler neler var bunlar en basıtı her ısı yıkmalar vs....
en son bıgun sofradayken busefer kalabalıgız, kucukhanım soguk su ıcemezmıs, annesıne sımarıyo ben sana soguk ıcemıyorum demedım mi??
kv hemen: kızım dur mody sımdı sana sıcak su getırır, ben en son dayanamadım ve soylendım orda....
kusura bakmayın bızım orda bır laf vardır, iki yaşındaki dana bile su yolunu bılıyo grumce sen mi bilemiyosun kalk al ,
eşim ilkkez orda bana iş buyurdukları gordu annesine: ''anne haddınızı asmayın ıstersenız'' dedı. kp de cok kızdı..
o gunden sonra yapmam gerekenı yaptım, fazlasını teklıf bıle edemedıler..
eşininde seninde ağzınıza sağlık. edep yahu sizinkiler dahada aşmış durumu.
asla gitme, bir kere hayır demesını bılırsen
bir daha gelemzler sana. ya da karsılıklı yardımlaşma olur
anlamıyorum bu ınsanlar neden böyle? kendı evlenince altınlarını verir eşine o da iş kurar kendı kardeşlerini alır yanına
öyle olsun bakalım kıyametler nereden kopuyor sende izle.
asla taviz verme, küssün, yırtsınkendını, alınsın, sarılsın.
sen ne kadar verıcı olursan o kadar yetersız kalır
kısasa kısas yap mutlu olmak istiyorsan.
inşallah kendı görümcesi vardır.
görümcesi varda hiçbişeyine karışmıyor zaten ayı bir şehirde nişana bile gelmedi
ama değil altınlar nişanlısı bir kez arabayı abisine verdi diye kıyameti kopardı nerdeyse nişanı atıyordu arabada tek nişanlısının değil hemde :) ortanca kaynıyla nişanlısı ortak almışlar arabayı yani kaynınında hakkı olan arabayı bi hafta sonu üstelik sıra koymuşlar kendince 1 hafta sende 1 hafta bende diye adamın kendi sırasında olay çıkardı altınları almak isteseler ne yapar bilmiyorum
yaa öyledir bu tipler
ama ortak malı kıskanıyorsa çok çeker bu hasetliği yüüznden, sanki babasının malı.
sende vuracaksın yüzlerine işte zamanı gelınce
yüzüne vurmayı bıleceksın, bir kere yapsan açılırsın zaten.
asla ezdırme kendını, anasının tek kıymetlı kızı bir tek o değil
bilmiyorum işte bilemiyorum
neden bilmiyorum belki yetişme tarzımdan annemin sürekli sus herşeye cevap verme deyişinden bu hale geldim
artık hiçbişeye cevap vermiyorum eşim bile kendi ailesine hayır demediğim için bana kızıyor kendini ezdirme diye
eşim arkamda oldugu halde anlamıyorum kendimi bu neyin tutukluğu
gerçekten çok tutugum bi keresinde bi olay için sabaha kadar düşündüm düşündüm şunları şunları söyliycem diye
ama ağzımı açıp tek bişey diyemedim :)
trajikomik bir durumdayım
lanet olsun diyemiyorum iste di ye mi yo rumen azından gülerek bende sizin için aynı şeyi söylemek isterdim deseniz.
lanet olsun diyemiyorum iste di ye mi yo rum
en fazla bir daha gelirimde gorursun diyorum ama oda icimden diyorum ve kizgin animda offf
bende sürekli koşarım ama kimse bana kılını kıpırdatmaz
hayır canım ben değilim benim gelin başım bunun yanında baya sadeydi :) ama tabiki ben daha güzelim :):):))
merhaba arkadaşlar
buraya bu aralar çok sık konu açar oldum görümcem nişanlı bikaç ay sonra düğünü olacak sanırım o zamana kadar da daha çoookk açarım offf
nedense herşey benim elime bakıyor ve ben bi şekilde hayır diyemiyorum
neyse konuma geliym
görümcem ve nişanlısı evlerini tuttular şimdi evin temizliği yapılacak ve beni çağırdı ben hiç ama hiç gitmek istemiyorum ama sorun çıkaran ben olmamak için mecbure gidicem sanırım
ben evlendiğimden beri 3 kez ev değiştirdim şu an 3. evimdeyim yani ama hiçbirine ne görümcelerim ne kv aramadılar sormadılar bile
hele bu evime taşınırken kızım vardı bide kv bir demediki kızı alıym ona bakıym ben zaten kv den temizlik falan beklemiyorum kaç yaşında kadın ama soğuklarda taşındım ve kızım benimle hasta oldu bu boş evde dolanmaktan taşınma telaşından kv 1 kerecik olsun yalandan yere bile hiç aramadı ama hiç o süreçte
daha sonra 3 ay sonra falan aradı ve bana alaycı bi ses tonuyla hayırlı olsun ev almışsın dedi
kan beynime sıçradı ya sanki haberi yokmuş gibi en başından tüm gelişmelerden haberi vardı halbuki
ama çok bozuldular ev almamıza onun niyeti benim altınlarımla kocam iş kursunmuş diğer 2 erkek kardeşinide yanına alsınmış bütün parayı eşim verecek ve yanına eşimin işiyle alakalı hiçbir vasfı olmayan kişileri takıp birde iş sahibi oldum diye gezecekler ayrıca bizde beraber oturacakmışız beklentisi hep oydu kirada otururken hep diyordu geçinemezsiniz gelin beraber oturalım nolucak sanki diye
geçinemeyecek bir durumumuzda yok evlerinde 2 erkek 1 kız 1 kb emekli maaşı vardı bizde sadece eşim ve ben ve yeni evliyiz eşya borçlarımız üstüne birde onlara sürekli para veriyorduk yok efendim tv alacaklarmış bozulmuşmuş, kv süpürgesi bozulmuşmuş beni arayıp benden ister vay efendim kiralarını ödeyememişler bizde kiradaydık o zaman ama hep beklenti içindeydiler ve beklentileri karşılanıyordu ama biz ev alınca biliyorduki durum değişecek o yüzden işlerine gelmedi
neyse işte anlatmaya kalksam hepsini dizi olur bu şimdi nişanlı olan görümcem benim hiçbirşeyimde yanımda değildi ne kınamda ne düğünümde ne doğumumda ne taşınmalarımda ev aldıgımda bile aylar sonra geldi evimi görmeye
ama ben o nişanlandıgından beri herşeyine koşuyorum ve kendiside biliyorki benden başka kimsede iş yok benimle çok iyi sürekli bişeyleri benden istiyor çünkü ben asla hayır diyemiyorum şimdi beni temizliğede çağırdı ya yeminederimki içimde en ufak bir gitme isteği yok ama şimdi herşeyine koşupta kalkıp buna gelmiyorum sende bana gelmedin denmezki mecburen gidicem sırf huzur bozan ben olmıym diye ama içim hiç rahat değil neden insanlara ders veremiyorum neden sen zamnında nerdeydin diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?