görümcemin evinin temizliği

bu arada dipnot görümcem benden 7 yaş buyuk hani hep buyukler kuçuklerin arkasını toplar ya ama bizde tam tersi ne işi olsa ben koşarım çünkü şekersizçay asla hayır diyemez bunuda kendi ailesi dahil herkes kulanır

bende sürekli koşarım ama kimse bana kılını kıpırdatmaz
hayır canım ben değilim benim gelin başım bunun yanında baya sadeydi :) ama tabiki ben daha güzelim :):):))

en azından gülerek bende sizin için aynı şeyi söylemek isterdim deseniz.

eşininde seninde ağzınıza sağlık. edep yahu sizinkiler dahada aşmış durumu.

asla gitme, bir kere hayır demesını bılırsen bir daha gelemez sana. ya da karsılıklı yardımlaşma olur

anlamıyorum bu ınsanlar neden böyle? kendı evlenince altınlarını verir eşine o da iş kurar kendı kardeşlerini alır yanına
öyle olsun bakalım kıyametler nereden kopuyor sende izle.
asla taviz verme, küssün, yırtsın kendını, alınsın, darılsın...

sen ne kadar verıcı olursan o kadar yetersız kalır
kısasa kısas yap mutlu olmak istiyorsan.

inşallah kendı görümcesi vardır.
tilkiye bak sen

Son düzenleme:
eşininde seninde ağzınıza sağlık. edep yahu sizinkiler dahada aşmış durumu.

eee ne kadar evet dersen, hergecen gun yenı bırseyle karsılasman çok şaşırtıcı olmuyor..kesinlikle sözüm konu sahıbıne de:
Hayır demeyı bılmek gerek, durusunuzu göstermeniz gerek.... umarım en ıyı sekılde ısın ıcınden cıkarsınız konu sahıbı..

görümcesi varda hiçbişeyine karışmıyor zaten ayı bir şehirde nişana bile gelmedi
ama değil altınlar nişanlısı bir kez arabayı abisine verdi diye kıyameti kopardı nerdeyse nişanı atıyordu arabada tek nişanlısının değil hemde :) ortanca kaynıyla nişanlısı ortak almışlar arabayı yani kaynınında hakkı olan arabayı bi hafta sonu üstelik sıra koymuşlar kendince 1 hafta sende 1 hafta bende diye adamın kendi sırasında olay çıkardı altınları almak isteseler ne yapar bilmiyorum

yaa öyledir bu tipler
ama ortak malı kıskanıyorsa çok çeker bu hasetliği yüüznden, sanki babasının malı.
sende vuracaksın yüzlerine işte zamanı gelınce
yüzüne vurmayı bıleceksın, bir kere yapsan açılırsın zaten.
asla ezdırme kendını, anasının kıymetlı kızı bir tek o değil

Son düzenleme:

bilmiyorum işte bilemiyorum
neden bilmiyorum belki yetişme tarzımdan annemin sürekli sus herşeye cevap verme deyişinden bu hale geldim
artık hiçbişeye cevap vermiyorum eşim bile kendi ailesine hayır demediğim için bana kızıyor kendini ezdirme diye
eşim arkamda oldugu halde anlamıyorum kendimi bu neyin tutukluğu
gerçekten çok tutugum bi keresinde bi olay için sabaha kadar düşündüm düşündüm şunları şunları söyliycem diye
ama ağzımı açıp tek bişey diyemedim :)
trajikomik bir durumdayım

böyle davrandıgın sürece üzülen sadece sen olursun
gitmek istemıyorsan gitmezsin temızlığe, çünkü o sana gelmedi.

en azından gülerek bende sizin için aynı şeyi söylemek isterdim deseniz.
lanet olsun diyemiyorum iste di ye mi yo rum

en fazla bir daha gelirimde gorursun diyorum ama oda icimden diyorum ve kizgin animda offf

ya vallahı yazık edıyonuz kendınıze ya ıcım daralıyo bu konuları okurken artık su kv gorumce ıslerını atalım basımızdan hayır dıyebılelım hastayım de adet oldum karnım agrıyo kalkamıyorum yerımden de gıtmek ıstemıyosan bı bahane bul gıtme onlar zaten ezıyet edıyo bı de bız kendımıze ezıyet edıyoruz bı kere gelmıycem dersen agzın alısır aslında cok da rahat edersın tatlım Allah sabır versın

bende sürekli koşarım ama kimse bana kılını kıpırdatmaz
hayır canım ben değilim benim gelin başım bunun yanında baya sadeydi :) ama tabiki ben daha güzelim :):):))

Aaa biliyorum kiz sen olmadigini:)mahsuz sordum zaten:)
Ben diyorum bu cirkin kizi neden koymus avatarina
eminin canim sen daha guzelsin

aslında bu konularda bahane yerine direkt net olmak gerek..
eltim tasınırken kv bana: eltine yardım et kızım su gun tasınıcak temızlık vs var dıye, eltim aramıyor bıle kv soyluyor..

valla anne 2 ay oncede benım ısım basımdan askındı ev kurdum boya badana temızlıgıne kadar esımle ben yaptım, eltime neden demedın gıt mody e yardım et dıye dedım, gıdemem, mecburda degılım dedim.. çıt yok kv de, sen de haklısın tabı dıyor, bahane uydursaydım , oda benım bahaneme bı bahane bulurdu, zorlardı, net bır sekılde hayır gıdemem dedım.. sende demelısın önce eşine söyleki eşin bi durum oldugunda arkanda dursun, sonra gerekırse esının yanında soyle..oda seni desteklesin..aslında madem cekınıyorsun direkt eşin soylese daha ıyı olmaz mı?

zaman neden mecbur hissediyorsunuz ki..işim,çocuğum var dersin ve açık açık söylersiniz neden kendinize mecburiyetler yüklüyorsunuz.temizlikçi tutamıyorlar mı?sen demezsen belki senin öyle bir beklenti içinde olduğunun farkında bile değildir.sizin herşeye yeteceğinizi düşünüyorlardır.çok becerikli bir görüntü çiziyorsanız.içiniz biraz dışınıza yansırsa sizi daha iyi tanırlar ve öyle davranırlar zamanla bence.

valla bahane uydurmana gerek yok.. çocuğunun olduğunu belirtir ona bakmam gerek dersin.. gerekirse eşine söyle o konuşsun ne münasebet canım sen onların hizmetçisimisin? bu erkek ailelerini anlamıyorum geline bedava hizmetçi gözüyle bakıyorlar..

yapacağın çok basit eşinden para iste görümcemin evi temizlenecek bende kadın tutucam de bir kadın tut yarım gün 40-50 tl neyse ver hem onların gönlünü alırsın hem eşin para verdiği için daha temizliğe gitmene izin vermez sende yorulmamış olursun dediğimi yap

Serzenişlerinizde ve nedenlerizde cok haklısınız fakat bu kadar tepkiliyseniz "tamam" demeyecektiniz, madem dediniz paşa paşa gideceksiniz.

Ben eğer orada "evet" dediysem, o lafımı asla yemem.

Canım o zaman arayacaksın hastayım kusura bakma diyeceksin bitecek ya da aman büyüklük bende kalsın deyip gideceksin. Şunu anlamadım görümcen kınanda ve düğününde nasıl yoktu bahanesi neydi yani sonuçta ağabeyi evleniyor o olmayacakta kim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…