görümcemin evinin temizliği

Konunun sadece başını okudum,
Siz de keşke onları çağırsaydınız, bakın onlar sizden bu konuda düşünüp gelmenizi beklememişler.
Çağırmasalardı umurunuzda bile olmazdı gidip gitmemek.
Size nasıl davranıyorlarsa siz de aynısını yapın.
İşiniz düşünce arayın kibir daha kendi işleri olduğunda sizi aramadan önce bir düşünsünler.

Kusura bakmayın ama hata sizde
Düşündüğünüz gibi davranmanız lazım
Ne deseler tamam diyosunuz sonra kendi kendinize dert ediyosunuz

Bizim topiğin kızları bilir
Benim de görümcem evlendi yakın zamanda
Hatta ay temizliği kim yapacaz az zaman kaldı dediler ( ki ben çalışıyorum )

Damat tarafı temizler, kız tarafı da çeyizi dizer dedim geçtim
Bana gelene kadar kaç ev hanımı teyzesi ve annesi var yani
İnsanlar teklif eder, önemli olan senin cevabındır

Aynı şekilde yakın zamanda ben taşınacağım
Ablamlara ve anneme söyledim, ben seminere katılacağımdan onlar temizleyecekler
Gidip görümcemden filan temizlik ricasında bulunamam bile yani

vallahi helal olsun size.kısasa kısas demişsiniz..................................

Söylemelisiniz bence artık içinizdekileri,herşey karşılıklı hep tek taraflı fedakarlıkla yürümez.
Kayınvalideniz çocuğa bakmayı teklif ettiğinde durmaz anne sende, zaten yaramaz biliyosun sende yorulma derdim ve gitmezdim ben olsam.

bütün çekişmeleri bir kenara koydum bazı şeyler kesinlikle karşılıklı. 3 ev değiştirme durumuna kimse seni arayıp sormadıysa senin de bu yönde gitmeme hakkın var kesinlikle.
bir yalan da söylemek zorunda değilsin; arif olan anlar zaten.. işinin olduğu söyle. ister inanırlar; ister inanmazlar..

Benim bildiğim evi damat tarafı temizler yada temizletir. Çeyiz yerleştirmeyi de gelin atarafı yapar ve erke tarafı hiç karışmaz sadece kv görümce gelir yerleşirken

Serzenişlerinizde ve nedenlerizde cok haklısınız fakat bu kadar tepkiliyseniz "tamam" demeyecektiniz, madem dediniz paşa paşa gideceksiniz.

Ben eğer orada "evet" dediysem, o lafımı asla yemem.

evet demedim ama hayır da demedim hiç bişey demedim ve böylece kabul etmiş gibi oldum zaten
konu şöyle oldu şu gün evi temizlemeye gideriz canım hep beraber sen ben ablam dendi bana bende sessiz kaldım zaten hep bu sessiz kalmalarım yüzünden kaybediyorum

ya yanlış anlattım kusura bakmayın yanımda yoktu derken kınaya düğüne geldi ama benimle hiç ilgilenmedi bile hani 1-2 saat öncesinden gelip yapabileceğim bişey varmı denmedi ne biliym iç bişeyimle ilgilenmedi kınadada düğündede hiç yanımda olmadı o mekanlarda vardı evet ama benim yanımda değildi

Haklısınız, sessizliğiniz evet gibi algılanmıştır. Gerçi ağzınızdan bişi cıkmadıysa o gün hastalanabilirsiniz. Karnınız beliniz ağrıyabilir.

Haklısınız, sessizliğiniz evet gibi algılanmıştır. Gerçi ağzınızdan bişi cıkmadıysa o gün hastalanabilirsiniz. Karnınız beliniz ağrıyabilir.

ayni fikirdeyim. Bencede biryerlerin agrisin canim yataktan kalkama.

Bu arada sudan bahanelerle onlari yardima cagir bence :) bak bakalim napicaklar.

Suram agriyor hep, belim rahatsiz, su konuda yardima ihtiyacim var deyip naza cek bakalim kendini.

haklısın ama burda eşin vereceği tepki önemli. şekersizçay arkadaşımızın eşi hasta olduğunu söyle bir bahane uydur demiş. bunun dışına çıkması ilerde sorun yaratabilir. en azından eşine sana danıştım bu karırıda seninle aldık diyebilir.

Kullanılıyorsun
Ara temizlikçi gönderiyorum parasını ödedim benim belim ağrıyo de

öncelikle herkese cevaplarından dolayı teşekkürler
ben gerçekten aptalım buna ikna oldum hayır diyemedim yine bahane bile bulamadım
dilim dolanıyor sanki konuşamıyorum bahane uyduramıyorum her seferınde tamam dyorum neden bilmiyorum

neyse dün gittim sabah erkenden görümcelerim ve ben
kızımı kv ye bırakıp direkt görümcemin evine gittim onlarda ordaydı zaten oda kv ye yakın yerde ev tuttu 3ü bir arada sayılırlar
yanyana binaları
gittim akşama kadarkendimi hırpaladım ev gerçekten çok pisti öncesinde nasıl bir kadın yaşadıysa artık inanamıyorum boyle pislik olamaz
üçümüzünde canı çıktı

büyük görümcemin hareketleri beni çileden çıkardı resmen mutfagı temziledim gelmiş arkamdan tekrar dolapları siliyor
camları sildim aynı hareket camları siliyor tekrardan arkamdan ne yapıyosun sen dedim madem öyle ben neden geldim boşuna canıma yazık değilmi dedim
küçük görümcemin arkasından da aynı hareketleri yapıyor gitmiş kızın sildiği camı siliyor bizde sinirlendik haliyle
neyse ben bişey demedim gelmiş bana diyoki yok küstünmü falan aşk olsun küstüysen
bende dedim sana aşk olsun asıl resmen hakaret bu yaptıgın sen kendi sildiğin kapıya bak oldugu gibi leke duruyo sen bu hakareti bana yapmasaydında ben sana bunu söylemezdim ama sen kendi yaptıgın işi düzgün yapmazken benim arkamı kontrol edemezsin dedim
hem ne oldu pislik bulabildinmi dedim yok dedi bugulu gibi kalmıştı cam dedim napabilrim çift cam içindeki camın havasının alınması lazım 2 camın arasına hava dolmuş çünkü o buğu yapmış ne yaparsan yap çıkmıyor yani belki aranızda da vardır böyle durumla karşılaşan
neyse onu geçtim asıl akşam nşanlısı geldi görümcemin beni geçip direk buyuk görümceme dediki abla biz senin hakkını nasıl ödiycez ya hakkını helal et benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen iş bitti kv ye gittim kv hiç halimizi bile sormadı ki ben çok kötü oldum dün gerçekten deterjanlar çamaşır suları çok dokundu çünkü çok kullandık ellerim bile mahfolmuş halde şu an
bugünde ne görümcelerim nede kv aramadılar hiç soğukta bide faranjit oldum yine biliyolar haberleri var ve aramadılar bile bugün bir kere
demekki sadece işlerini gördürene kadarmış ben son olarak yine üstüme düşeni yaptım bundan sonrada asla damadın beni geçip sadece buyuk görümceme teşekkür etmesi beni çok sinirlendirdi gerçekten o an anladımki gerçekten bunlara ne yapsam boş ne yapsam yaranılmaz asla... bir daha da beni zor kullanırlar artık çok üzgünüm gerçekten haketmedim bu şekilde davranılmayı

tatlım müstehak sana millet burda boşuna konuşmuş. kıymet bilmediklerini biliyordun gitmeseydin keşke... bu son falan olmaz. iki ay sonra bunuda bile bile tıpkı eskileri bilmene rağmen gittiğin gibi yine gidersin. üzüldüm hakikaten. neyse..

arkadaşım gitmeyecektim diycem ama gitmişsin. valla artık aklını başına topla. kendini düşün yaa yazık değil mi sana. bide hasta olmuşsun. resmen kullanıyolar seni. hayır demeyi bil artık..

bir de keşke damat büyük görümceye teşekkür ederken sende şaka yollu " aaa alınırım ama bize yok mu" falan deseydin.. içinde kalıp çürüyen bi davranış daha olmuş. aradan zaman geçince kime edicen sitemini.

arkadaşım gitmeyecektim diycem ama gitmişsin. valla artık aklını başına topla. kendini düşün yaa yazık değil mi sana. bide hasta olmuşsun. resmen kullanıyolar seni. hayır demeyi bil artık..

evet maalesef gittim gerçekten kendime çok acımasızlık ediyorum değmeyecek insanlar yüzünden
büyük görümcemin bana göre hakaret sayılacak hareketleri ve damadın bir teşekkür bile etmeyişi beni çok üzdü
ezik gibi kendimi kullandırdığımla kaldım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…