GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

bu kadarını biliyor olmakta güzel doğru yoldasınız
Bence yorumları da boşverin yaa burada insanların konu sahibine hak verdikleri çok çok nadir görülen bir durum zaten, ben olsam bu kadar muhalif bir ortamda derdimi paylaşmaya bile cesaret edemem açıkçası, kimileri samimi düşüncesini paylaşıyor olabilir ama kimileri de sırf eleştiri yapmak amaçlı yazıyor bence, içlerinde olumlu ya da olumsuz dikkate almaya değer olanları gözden geçirin yeter.

asla sinirlenmiyorum ki anlayış şekliniz komik geliyor yalnızca.

aradan bir ay mı geçti

görümcenin hamile olmadığını öğrenince söylemiştiniz daha sizinki de görünmüyordu şimdi de hamile diye seviniyorsunuz

sağlıkla kucağınıza alın her ikiniz de

o kadar haklısınız ki bu kadar net bir olayı böylesine yerlere çekebilmesi insanların gerçekten şaşkınlıkla ve gülerek okuyorum. hayır ben burada görümceme kötü bişey demedim sadece kırgınlığımı burada paylaşmak istedim. ama öyle yorumlar okuyorum ki gerçekten ciddiye alsam görümceme düşman olurum. bu konuyu yaşadık diye ben bunu sürdürecek de değilim zaten yapı olarak kin tutabilen bir insan değilim. her mesajımda bebeği olmasına ne kadar sevindiğimi, onu çok sevdiğim için böyle bişey beklemediğimden ona kızdığını kırıldığımı belirttim. ama insanlar çok garip gerçekten komik geliyor kimi yorumlar. teşekkürler mesajınız ve desteğiniz için

Üzülmeyin, kötü niyetli olmayabilir. Herkes sizin olgunluğunuzu gösteremeyebilir. Çünkü çocuk sahibi olmak isteyip kavuşamamak çok zor bir süreç.. Psikolojik olarak yıpranmıştır, acısını sizden çıkarmıştır: belki de istemeyerek.
Benim en yakın arkadaşım, kendi hamile kalamadığı dönemde ben hamile olduğum için beni bir kere bile aramamıştı mesela. Benim için sevinmesi, dua etmesi gerekmez miydi, yapamadı..
Bu tip psikolojileri anlamlandırmaya çalışmayın: eğer genel olarak ilişkileriniz iyiyse.
Affedin.
Sevgiler.[/QUOTE]

Son düzenleme:
aradan bir ay mı geçti

görümcenin hamile olmadığını öğrenince söylemiştiniz daha sizinki de görünmüyordu şimdi de hamile diye seviniyorsunuz

sağlıkla kucağınıza alın her ikiniz de
yani evet böyle düşünmekte haklısınız. aslında şöyle görüncem pazartesi günü için tüp bebek merkezinden randevu almış kayınvalideme de söyleyince kayınvalidem demekki hamile değil deyip söylemiş. ve pazartesi randevusunda yapılan tetkiklerde hamile olduğu belli olunca dün doktor görümcemi arayıp haber veriyor. olay böyle yani güzel dilekleriniz için teşekkürler

Aynen. Birkaç beğeni için demedikleri kalmıyor

evet görümcem de hamile olduğunu bu tavrı gösterdikten sadece bir gün sonra öğrendi ve beni aradığında tavrı tamamen yumuşamıştı. önceki gün hiç konuşmak istemedi desem yeridir. ama zaten kinleşen bir insan değilim unuturum hemen. o bana bir kere geldi benim için herşey bitti zaten T think_positive

niye sevindiniz ki onun bebeği sizin hiç bişeyiniz değil sonuçta.

bilmem anlar mısınız ama insanlık vicdan bunu gerektirir çünkü o bir bebek
haha bende bundan bahsediyorum işte. konunun başında onun bebeği benim hiç bişeyim diyen sizdiniz. şimdi geldi insanlık vicdan...
komiksiniz.

Siz bildiğin tören beklemissiniz. Aramis daha napsin o anda o cümleleri ard Arda getirememiştir kendi ümidini yitirmesiyle

Darkcım biraz anlayış. Zira konu sahibi için hamilelik olağan bir olay değil, 3 yıldır uğraşıyormuş. Germesek mi? :)

Kaldı ki aslında hiç bir canlı için olağan değil. Zira hamilelik bir mucizedir bana göre. Allah'ın bir mucizesi..

Her konuda haklı çıkmak zorunda olarak hata ediyoruz.

Germedim ayol. Kendi kendine gerilmisti zaten vay ben elti demisim gorumcesine ne dil bilgimin zayifligi kaldi ne bir seyim kaldi aralarda kocaman harflerle baska uyelere yazdiklarini da okudum hatta. Ben hakli ciksam nolacak cikmasam nolacak. Konu acan insan biraz daha kibar ve gercekci olmali.

Bana ayip geliyor” gorumce cocugu benim hic bir seyim ama benim cocugum onun yegeni “demek. Herkesin bir cocugu oluyor be canim. Tamam dogduktan sonra mucize de. Sultan Suleyman soyu devam ettirmiyoruz,hepsi de bebek, hepsinin degeri ayni.

Neyse ne boşver..
Ben de görümcen sağlık sıhhat dilememiş diye takılmam. Densiz der geçerim de takılan var işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…