GÖRÜMCEMİN HAMİLELİĞİME İLK TEPKİSİ

gorumcenizin kendi hamilelik haberinden sonra size karsi davranislari degistimi ben cok merak ettim

Vallahi konudaki en mantıklı yorum bu. Kocaman harflerle sabitlenmeli ilk sayfaya. +10000000
Bu büyük sevincin içinde görümcenin tavrına nasıl kafa takabiliyorsunuz? Benim hamile oldugumu ogrendıgımde ilk işim bebek gelişimi hamilelik tarzı şeyler araştırmak bilmediklerimi öğrenmek olmuştu.

haha bende bundan bahsediyorum işte. konunun başında onun bebeği benim hiç bişeyim diyen sizdiniz. şimdi geldi insanlık vicdan...
komiksiniz.

KITLIK PROBLEMİ YAŞAYANLARA UFAK BİR ÇEVİRİ OLSUN O ZAMAN
benim bebeğimin o halası benim onun bebeğiyle bir kan bağım yok. o yiğenine hiç sevinmedi ama ben ne olursa olsun ona ya da 7 kat yabancı insanlara seviniyorum. saygılar

şimdi ötede oynayabilirsiniz iyi günler

ya arkadaşım böyle konuları okumak istemiyorum dahil olmak istemiyorum diye düşünüyorsanız ya üye olmayın ya da yorum yapmayın. boş boş konuşuyorsunuz. insanlar burada dertlerini de paylaşır mutluluklarını da. platform bu gelemiyorsanız açıp okumayın yani. ayrıca benim görümcemle aramdaki durum halloldu siz hala burada iki beğeni derdine yorumlar yapıyorsunuz.

ama o bebekti. noldu şimdi.

allahtan sizin gibi biri ile kan bağım yok. mazallah bebeğimi sevmek zorunda filan kalabilirdiniz.

Öncelikle tebrik ederim sizi allah kucaginiza almayida nasip etsin inşallah

Ama
Çok tuafsiniz cidden 3seneden sonra hamile kalmışsiniz görümcenizi kafaniza takiyosunuz

Ben 7seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldim annem hariç başka kimseye söylemedim 14.haftamda kvlerere söyledik

Daha yeni yenide akrabalar duydu
Gerek yok başkalarinin bilmesinize

Bide seneler sonra olan bi gebelik bu
kendi heycanimiz bize yetti kimseye söylemeye gerek duymadık

Kadınlar kulübünde aynı tarz kaçıncı konu
Konu sahibi üyeler hamile kalınca, çevresindeki bebek sahibi olmaya çalışan insanların kendilerine böyle prenses gibi davranmalarını, abartılı hayırlı olsun sevinçleri beklemeleri.
Ya sen beklediğin müjdeli haberi sonunda almışsın ki sana hayırlı olsun da demiş daha ne yapsın?
Kendim hamile olmadıktan sonra herkese "hadi hayırlı olsun" der geçerim, çok sevinmeye sebep?
Ki bir de bu konuda yarası olan bir,i art niyetli düşünmem onun içi acıyorken

SİZİN GİBİLERİ ART NİYET BESLEYEN ÇIKARCILARI CİDDİYE ALMIYORUM İNSAN GİBİ YORUMLAYANLARA CEVAP VERİCEM ARTIK
öncelikle kibar ve insancıl yorumunuz için teşekkür ederim. tabiki eleştiri kabul ederim ama insanlık dışı cümleleri kabul edemiyorum kusura bakmayın. herkes kendini bilerek yorum yapmalı.

söylediklerinize gelince evet mutluluğuma bu olay gölge düşürdü kafaya takmamam gerekirdi ama şükür zaten ortada bir problem kalmadı artık hallettik. duyurmaya gelince de kayınvalide de eşimin annesi sonuçta kendi anneme söyleyip ona söylememek hoş olmaz ki gerçekten bizim için çok üzüldüğünü bildiğim için ona da söyledim. kadın mutlu olsun diye. ha o tutamamış kendini millete söylemiş o başka bir konu ama kızmıyorum sevincini paylaşmış ne diyebilirim ki büyüğüm

Aslında yazacak çok şey var ve bir o kadar da boşuna...yazık çünkü malesef bir çok konuda genlerimize işlemiş bu yarış halı bu ego.bir hedefe en yakinimiz olan insandan bile önce ulaşınca kendi mutluluğumuzdan çok onun ne tepki vereceğine odaklanıyoruz .çünkü kesin kiskanmıştır.kesin beddualar eder.alasagi olalım sevincimiz kursagimizda kalsın diye...nazar da eder kesinnn.Daha önce de yazdım hele ki bebek mevzuunda konu sahibinin gorumcesinin çılgınlar gibi sevinmesi doğaya aykırı.kiskanmamistir imrenmistir.sadece birşeyler söylemiş olmak için o anki buruk sessizligi kimsenin dikkatini çekmesin diye kendince " bir durun kese gorunsun kalp atışı duyulsun" benzeri şeyler söylemiştir.
Konu sahibinin eşine bid bid Edip doldurup iki kardeşin arasına soğukluk sokmaya ne gerek var?
Ne oldu? İyi ki o kızcağız da hamileymis yoksa vay haline...Allah ikisini de sağlıkla tamamına erdirsin.
Bunları aynı hatta daha zor yollardan geçmiş biri olarak yazıyorum.5 asilama 2 tüp bebek denemesi ardından oğlumu kucağıma aldım.hamile kalip kiskanildigini üzerine kötü dualar edildiğini zannedenler düşün lütfen infertil kadınların ailelerin yakasından.

bazı yanlış yorumları okuyarak bu kanıya vardığınızı beni yanlış değerlendirdiğiniz düşünüyorum ama canınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda beklemediğiniz bir anda size de bir bebek nasip etsin inşallah.

Benim oğlum var hamdolsun.20 aylık oldu şimdi...en başından itibaren okudum konunuzu.umarim ben sizi yanlış degerlendirmisimdir.tekrar sağlıklı bir gebelik ve doğum diliyorum.

YAZIŞMALAR BENİ YIPRATTI ARKADAŞLAR.GÜZEL YORUM YAPAN ILIMLI YAKLAŞIP ELEŞTİRENLER VE NASİHAT EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ÇOCUK BEKLEYENLERİN KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN İSTEYENLERE DE RABBİM NASİP ETSİNAMA ŞURADA İKİ BEĞENİ ALMAK İÇİN SIRF MUHALEFET OLMAK İÇİN BOŞ KONUŞANLARDA DA HAKKIM KALSIN DEYİP DAHA DA KONUYA YAZMIYORUM. BU KADAR DUYAR KASARKEN KEŞKE HAMİLE OLDUĞUMU HATIRLAYARAK CEVAP VERSEYDİNİZ. ALLAH ISLAH ETSİN SİZİ

Amin cümlemizi ıslah etsin Allah

çok dogru söylüyorsun canım ben bir anneyim 11 yaşında kızım var çok şükür allahıma
4 yıldır ikici bir kardeş diye ugraşıyoruz olmuyor , neyse ben hamıle kaldım ramazanın ilk günü
iki tarafın büyüklerini çağırdık söyledik benımkıler sevinçten ağladı
onlar sadece sevindi , sonra boş gebelık çıktı kürtaj oldum , çok sevdiğim gerçekten ablam gibi gördüğüm görümcem
gereksiz bir sevinme o ağlama falan söylemene gerek yok dedi ,

yaa inan o kadar çok üzüldüm ki ben o lafına çok ağladım ,
rabbim birdaha nasip ederse karnım büyüyene kadar kimselere söylememe kararı aldım ,

kimse kimsenın ruh durumun uanlamıyor

Çok bir şey beklemiyorum deyip çok şey bekleyen cümleler kurmak... açıkçası kimse siz bebek bekliyorsunuz diye sevinmek zorunda değil. Yalandan yüzünüze mi gülsün. Hala oluyorum diye sevinmek zorunda da değil. Çünkü dünyanın en İyi niyetli insanı Bile olsa kendisi de bu sıkıntıyı yaşarken size çok sıcak davranamaz. Olmaz yani bu.İnsanlardan sizin yaşadığınız mutluluğu yaşamalarını beklemeseniz daha az üzüleceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…