Görümcemin hiç yemediği yemeklerimi kötülemesi.

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
.

Kızlar selam belki cok ufak bi dert ama paylasmak istedim belki art niyetli ama ben göremiyorum. Ben ilk evlendiğimde kv ile yiyordum altlı üstlüyüz. ve yemek yapmayi pek bilmiyodum evleri ayirinca öğrendim netten bakip yapa yapa. Benim görümcem uni. Basladi. Sürekli yurdun yemeklerini kötülüyor şöyle kötü böyle iğrenç bilmem ne diye. Geçen de dediki bulguru iğrenc yapıyolar resmen soğudum, ertesi gün ben bulgur yapmıştım masada gördü x bak onlarda böyle yapıyo gene seninki iyi annemin yemeklerini cok özlüyorm dedi. Buarada şimdiye kadar hiç bi yemeğimi yemedi ikram etmedim edecek ortamda olmadı yemezde zaten annesinden başkasının. Ama poğaçalarımın felan ne kadar güzel olduğunu biliyo. içime dert oldu ya ben cok mu safım. Bana sürekli böyle akıl oyunu yapıyor tek yemek değil her konuda bu tarz lafları var konuyu uzatmamak için yazmıyorum. Zaten huyu bu cok sever alttan laf sokmayı. Ama iyiydik gene . Geçen eşimin cok sevdiği zor bi yemek kv yapar genelde ondan yapmıştım eşim herkese söylemiş cok güzel yapmıştı süper olmuştu diye kıskandı birazda heralde. Annesi yapsın istiyo bitek. normalde cok samimiyiz sohbet muhabbet ama artık yanıma gelince hicbisekılde sohbet etmemeyi düşünüyorum. Güler yüzünün altında art niyet var gibi gelmeye başladı gene bişey de demiyorum saf saf dinliyorum. Bugünde, tavuktan soğudum genelde senin yaptıgın gibi galeta unlu yapıyolar çok kötü oluyo annemin yemeklerini arıyorum felan dedi. (hiç galeta unlu da yapmadım)

Öyle işte kızlar sizce onla muhabbetimi samimiyetimi kesmeli miyim. Zaten beni pek sevmezler bazı sebeplerden ötürü ama dışardan bakınca iyi gibiler. Gelirse gelsin yiğenini sevsin ben muhattap olmamayi düşünüyorum ama abartıyomuyum sizce?

Niye böyle yapıyor anlamıyorum ama ins bi gun benim yemeklerime muhtac kalmaz. Siz dışardan görenler olarak ne düşünüyosunuz acaba ben mi safım o mu farkında değil.

Umurumda olmaz. Esim haric kimsenin yemek yorumunu takmam. Herkes kimin yaptigini begeniyorsa ordan yesin derdim ben olsam.
Dimi ama. Bende normalde takmam ama halen yemek yapamiyormusum gibi davraniyor bide öyle bi laf arasında söyleyip lafı değiştiriyor fırsat vermiyor

kız sen benim hangi ara galeta unlu tavuğumu yedin , ben daha kendime yapmadım diye gülerekten söylemek varmış
evlenince artık annen gelir yemeklerini yapar zor senin işin de geç niye altta kalıp kendini çekiyosun ki , yapıştır lafı geç

Dimi ama. Bende normalde takmam ama halen yemek yapamiyormusum gibi davraniyor bide öyle bi laf arasında söyleyip lafı değiştiriyor fırsat vermiyor

Desin bosver. Ben 4 yillik evliyim hala her yaptigim cok guzel olmaz veya tutmayabilir. Cok buyuk bir basari veya basarisizlik degil bence. Ac kalmiyoruz

laf sokacak olan her turlu sokuyor ben 13 yasimdan beri yemek yaparim yurtta calisirken validen ozel tesekkur yazisi bile geldi yedigi yemegim icin ama gel gorki gorumcekler kendileri bir pilavi bile lapa yaparken bize laf sokmaya bayilirlar hic moralini bozma

Hiç takma derim. Görümcen bilerek mi yapıyor bilmem ama yapmaması gerekir bunu.
Herkesin karakteri farklıdır. Ben böyle durumlarda sessiz kalırım.
Artık canıma tak ederse elbette konuşurum ama o saatten sonra da sert konuşurum açıkçası.
Mesela benim görümcem benimle çok iyi anlaşır ama kendi görümcesi fitneci bi insan olduğu için onunla çok sert konuşur.
Adamına göre yani. Senin de karakterin neye uygunsa ona göre hareket et derim.
Pişman olacağın bir sey söyleme ki daha sonra basına sacma sapan seyler acmasın bu durum.
Sıkma canını degmez boyle seyler için.

Aynen canım cok haklısın ya. Genelde bana laf sokarken karsılık verince kıvırır lafı değiştirir. Ama özellikle ilk kızıma hamileyken de böyle laflar sokardı sanki hamilelere karşı bi nefreti var . Takmamaya calışıyorum . Yukardan aşağıya sırf laf sokmak için geliyo resmen ama bi gün patlıyıp derdin ne dememden korkuyorum

Benim burcum yay ve asla böyle alttan laf sokmalari beceremem ikizler master hahahaha
Dimi ya aynı bende öyleyim hatta direk bile söyleyemem. Zaten ne anliyolarsa. Bi derdin varsa acıkca söyle gıcık niye etmeye calısıyosun . Ay dur bişey daha anlatıcam bu görümce bi gün telefondan kızımın ilk doğdugu resimlere bakarken dedi ki ' ilk doğduğunda ayyynıı sana benziyodu şimdi değişti ama' dedi. güldüm bende. 3. Resime geldik dedi ki ayy suna bak ya ilk doğdugunda aynı maymuna benziyodu. Kp kv herkesin içinde. Dondum kaldım bu kadar da olur mu yani ayip değil mi:)

Terbiyesizmis. Tabiki kasitli yapiyor salak degil ya lafinin nereye gittigini biliyor tabiki... sakin ha sesini yükseltip catma buna zaten onu istiyor seni sinsi sinsi cileden cikarmak istiyor oyuna gelme ... acilen laf sokmayi ögren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…