içime dert oldu ya ben cok mu safım.
Dimi ama. Bende normalde takmam ama halen yemek yapamiyormusum gibi davraniyor bide öyle bi laf arasında söyleyip lafı değiştiriyor fırsat vermiyorUmurumda olmaz. Esim haric kimsenin yemek yorumunu takmam. Herkes kimin yaptigini begeniyorsa ordan yesin derdim ben olsam.
Siz ne demek istiyosunuz anlamadım burda kv görümce kp avukatı mısınız her konumda aynı yorumlarSiz mi safsınız? Yok yahu hiçte bildiğiniz gibi değil siniz
Ayrıca yüzüne hic birsey demediğim icin saf mıyım diyorum polemik mi yaratmak amacınız anlamadımSiz mi safsınız? Yok yahu hiçte bildiğiniz gibi değil siniz
.
Benim görümcem uni. Basladi. .
Dimi ama. Bende normalde takmam ama halen yemek yapamiyormusum gibi davraniyor bide öyle bi laf arasında söyleyip lafı değiştiriyor fırsat vermiyor
Oğlak canim:) bende yengec cok alinganım. Eşim ikizler. Hiç anlasamadıgım burclar ben en iyi Aslanla anlaşırımGörümcenin burcu ikizler galiba
Benim burcum yay ve asla böyle alttan laf sokmalari becerememOğlak canim:) bende yengec cok alinganım. Eşim ikizler. Hiç anlasamadıgım burclar ben en iyi Aslanla anlaşırım
Aynen canım cok haklısın ya. Genelde bana laf sokarken karsılık verince kıvırır lafı değiştirir. Ama özellikle ilk kızıma hamileyken de böyle laflar sokardı sanki hamilelere karşı bi nefreti var . Takmamaya calışıyorum . Yukardan aşağıya sırf laf sokmak için geliyo resmen ama bi gün patlıyıp derdin ne dememden korkuyorumHiç takma derim. Görümcen bilerek mi yapıyor bilmem ama yapmaması gerekir bunu.
Herkesin karakteri farklıdır. Ben böyle durumlarda sessiz kalırım.
Artık canıma tak ederse elbette konuşurum ama o saatten sonra da sert konuşurum açıkçası.
Mesela benim görümcem benimle çok iyi anlaşır ama kendi görümcesi fitneci bi insan olduğu için onunla çok sert konuşur.
Adamına göre yani. Senin de karakterin neye uygunsa ona göre hareket et derim.
Pişman olacağın bir sey söyleme ki daha sonra basına sacma sapan seyler acmasın bu durum.
Sıkma canını degmez boyle seyler için.
Dimi ya aynı bende öyleyim hatta direk bile söyleyemem. Zaten ne anliyolarsa. Bi derdin varsa acıkca söyle gıcık niye etmeye calısıyosun . Ay dur bişey daha anlatıcam bu görümce bi gün telefondan kızımın ilk doğdugu resimlere bakarken dedi ki ' ilk doğduğunda ayyynıı sana benziyodu şimdi değişti ama' dedi. güldüm bende. 3. Resime geldik dedi ki ayy suna bak ya ilk doğdugunda aynı maymuna benziyodu. Kp kv herkesin içinde. Dondum kaldım bu kadar da olur mu yani ayip değil mi:)Benim burcum yay ve asla böyle alttan laf sokmalari becerememikizler master hahahaha
Aynen haklisin ya. Ama kurnaz laf arasına sıkıştırıveriyor sonradan içine dert olsun diye:)aman derse desin ya. daha iyisini sen yap da yiyelim de geç. takılacak bişey değil.
Terbiyesizmis. Tabiki kasitli yapiyor salak degil ya lafinin nereye gittigini biliyor tabiki... sakin ha sesini yükseltip catma buna zaten onu istiyor seni sinsi sinsi cileden cikarmak istiyor oyuna gelme ... acilen laf sokmayi ögrenDimi ya aynı bende öyleyim hatta direk bile söyleyemem. Zaten ne anliyolarsa. Bi derdin varsa acıkca söyle gıcık niye etmeye calısıyosun . Ay dur bişey daha anlatıcam bu görümce bi gün telefondan kızımın ilk doğdugu resimlere bakarken dedi ki ' ilk doğduğunda ayyynıı sana benziyodu şimdi değişti ama' dedi. güldüm bende. 3. Resime geldik dedi ki ayy suna bak ya ilk doğdugunda aynı maymuna benziyodu. Kp kv herkesin içinde. Dondum kaldım bu kadar da olur mu yani ayip değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?