Görümcemin hiç yemediği yemeklerimi kötülemesi.

Nasıl yani hiç yemek yemedi sizde
Yemek yemiyor ancak her yaptıgınız yemegi görüyor ve sacma yorumlarmı yapıyor ?
Tadına bakmadan nasıl emin oluyosun kötü olduguna bigün sende yap görelim vs diye bişey söylerdim kesin

Terbiyesizmis. Tabiki kasitli yapiyor salak degil ya lafinin nereye gittigini biliyor tabiki... sakin ha sesini yükseltip catma buna zaten onu istiyor seni sinsi sinsi cileden cikarmak istiyor oyuna gelme ... acilen laf sokmayi ögren
Aynen ya canı kavga istiyorr bunu anladım gerçekten acilen öğrenmem lazımmm ufakta olsa bişey diyicem ki içime dert olmasin

Bulmuşta bunamış, boşver kıskanmıştır..

Aynen öyle canim hiç yemedi görüntüye bakarak söylüyor mesela fırında tavuk yapmıştım geçen havayi kokluyo ne yaptın böyle diyo tiksinmiş gibi. Lafıda ağzıma tıkıyor hani bişey diyicem de fırsat vermiyor

terbiyesiz kizinin fotosuna nasil yorum yapmis oyle neden bu kadar pasifsin onu anlayamadim ayni maymuna benziyor dediginde neden onu oraya gommedin mesela ki bir daha cesaret edemesin düşünüyorum değil görümce feristahi gelse boyle sacma salak konuşsa hem cevabini okkalisindan alir hemde cesaret edemez bir daha yemek kötü mu dedi hadi canim evine o zaman de en basiti bir iki yapistir cevabini ben burdan sinirlendim

Ay eskiden böyle değildim canım ilk evlendiğim zamanlar en ufak lafına cevap yapıştırıyodum bu kadar cesaret edemiyordu . Tabi kavgalar kopuyodu evde ama umrumda değil. nolduysa zamanla pısırık bi hale geldim sanki bişeyden korkuyomuş gibi halbuki bi kavga cıksada hepsinden kurtulsam daha iyi gelmezler hic olmazsa. Eşimde lafını ver içine dert edip bana patlama diyor ama ben yok işte neden böyle oldum bilmiyorum ben bile cok pısırık görüyorum kendimi surat asmayi bile beceremiyorm

olsun kavga cikarsa çıkar haddini bilicek herkes sen saygiliysan oda olucak bak eşin ne guzel ver cevabini demiş firsat bu firsat o sana bir derse sen ona beş soyle ne derde yapistir cevabini altta kalma hamilesin zaten boyle bir lüzumsuz tiple moral bozmaya gerek yok ver lafini yurusun gitsin

Neredeyse tuvalete giderken annesinden müsade isteyen eşiniz mi size ağızlarının payını ver diyor
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
İlginç

Başkalarının bu tarz yaklaşımlarına çok da fifi derim ben.

Yemek beğenmemek kötü birşey. 10 yaşındaki oğlum çok yemek secer, bende afrika daki çocukları örnek gösteririm. Bak bir dilim ekmek bulamıyorlar sense beğenmiyorsun. Nankörlük bu. Hatta günah derim. Anlar arada pişman bile olur söyledikleri için.

Neredeyse tuvalete giderken annesinden müsade isteyen eşiniz mi size ağızlarının payını ver diyor
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
İlginç
Musade mi istiyomuş eşim allah allah biyere giderken annesini arayip bildirim veriyor evet sinir oluyorum ama diğer konularda da beni ezdirmez o bana laf sokarken benden susmamı zaten bekleyemez bunla onun alakası ne o annesiyle onun arasında olan bişey sadece ben rahatsız oldum o kadar musade istemek de değil bildiriyor sürekli. Kalkıp da benden kucuk kardesine laf söylememe karışcak değil heralde dimi.

Sende birini ornek veriyormus gibi aynen sunu soyle. " kiz falancanin kizida senin gibi ayni universiteye gidiyor ama bosa akli bes karis havada. Nato kafa nato mermer" de

Evet ya kötü birsey hele ki "iğrenç" kelimesinin yemeğe söylenmesini hiç yakıştıramiyorum kendisi bide gunahı sevabı cok iyi bilir sözde

İçinize atmak ya da kalbinizi katılaştırmak yerine, nazik bir şekilde neden böyle dediğini, rahatsız olduğunuzu dile getirin. Böylece hem içiniz şişmez hem de karşı taraf kendine çeki düzen verir

İçinize atmak ya da kalbinizi katılaştırmak yerine, nazik bir şekilde neden böyle dediğini, rahatsız olduğunuzu dile getirin. Böylece hem içiniz şişmez hem de karşı taraf kendine çeki düzen verir
Ama kendini savunma şekli direk şu "ben sana demiyorum ki sen iyi yapıyosun laf arasında öyle çıktı hemen küsme yanlış anlama 'vs vs der. Eminim devam da eder. Geçen temizlik konusunda biseyler dedi ve ben cevap verince oldu aynısı cünkü..

Anladım, sen yapıver o zaman deyin :)

O soyluyorsa sen de soyle. Alinip kusmek care degil. Koca kiz olmus artik cocuk degil gecsin kendi yapsin. Boyle kendi bi ise el surmeyip baskasinin yemeklerine gurmelik taslayanlara sinir olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…