Görümcemin hiç yemediği yemeklerimi kötülemesi.

Yaşina verin. Bence art-niyetle yapmiyor. Belli ki, annesinin yemeyini cok seviyor, ozluyor oyuzden annesinin yemeyinden baska yemek begenmiyor. Cok normal. Sadece kirila bileceyiniz aklina gelmiyor.

Ben cok guzel tatli ve yemekler yaparim, kv aşiri kiskanirdi, ben ne zaman tatli yapsam yanima gelir ben de tatli yapa biliyorum oyle lezzetli boyle lezzetli filan derdi. 1 yil geldi gitti kulagimin dibinde kendi tatlilarini övdu. En son dayanamadim bir gun de sen yap yiyelim dedim. Yazin yaparim dedi ( Kiş aylarindayiz ) Yazla ne alakasi var, yap yiyelim dedim. Yok yazin dedi yine, ben israr edince onumuzdeki hafta yaparim dedi ve o haftalar hic gelmedi. En son hadi yap yiyelim deyince uzun zaman oldu yapmayali, tarifini bilmiyorum dedi. Ben tarif vererim dedim ama yine de yapmadi ))) Ha yapa biliyor mu? Tabii ki bilmiyor. Esimin anlattigina gore puding, irmik helvasi ve kekden baska bisey yapmiyormus. Onlari da yilda 1 ker yaparmis, tarifsiz. Kek demeye de bin şahit lazim. O kadar ince ve sertmis ki, yenilecek durumda degilmis. Ondan sonra bir daha kv tatli konusu acmadi yanimda.
Demem o ki, gorumceniz oyle dediyinde bi dahakina sen yap yiyelim deyin, bir daha bisey demez.

Bir aydır yemek yapmıyorum kocam memnun ..
Gerisi umrum olmaz

Görümcenin burcu ikizler galiba
Haaa bbenim gorumce ikizler ondanmiymis begenmemeleri
Bir gun kv me akraba geldi. Pogaca yapalim dedik. Ama bende yemekleri iyi yaparim hamur işi annem zamaninda hic yaptirmadi beceremem. Kv ile birlikte yaptik ben mayayi dduzgun ayarlayamadim kv de de yeni firinin ayarini tutturamamis. Oldu mu taş gibi pogaca. Tabi ben misafire cikmaz bunlar deyip kaldirdim. Benim gorumce gör bunlari herkesin icin bunlar kadin olamamis dedi bize. Şok oldum ne üzülmüştüm. Bide yeni gelindim. Şimdi olsa sen yapta yiyelim derim.

Yani ikizler biraz sey olur fazla saaapmamak lazim

Hahah birgün kaynıma tavuk yaptım ağız burun kıvırmıştı yemedi ..
Bir dahaki gelmesinde de canı çekmiş hiç müsait değildim kırılmasın diye yaptım ..
Fırına olduğu gibi koydum hemen sofra kurdum tavuk istemeeeselerdi ogün yumurta kırıcaktım öyle bir gündü ..
Tavuğu bir ısırdılar kan fışkırıyor hahhaha asla unutmam aklıma bu geldi ..
Ne derlerse desinler insanlık haliii.
Umrum değil ..
Herkes anasının karnındamı öğreniyor.
Kendisi yapsın .
Bizimkiler et işini bana bırakmıyor artık .
Canları çektiğinde mangal yapıyor ..
Ben et yemediğim için pişme süresini ayarlayamıyorum bazen .
Benimde işime geliyor.

ban yicem ama cokkkk güldümmmm

Begenmıyorsan yemeyebilirsin der tabagı masadan kaldırırım bak bir daha yapıyor mu. Esim bana yapardı yemeklerımı eleştırırdı yenı evlıyken . Begenmıyorsan yeme hayatım dedım tabagını kaldırdım masadan peynır ekmek yedı 1 hafta aklı basına geldı.

Boşver canım en iyi görmezden gel onu he de geç yada boz ben iyi yapıyorum beğenmiyorsan yeme de.Birkeresinde mantı yapıp kaynanamları çağırmıştım eşimin babası gelmemişti bende annesiyle donmuş olarak yolladım bir beze kadar oda kızıyla damadına yedirmiş uyuz olmuştum sanki ben onun neyini görmüşüm...Geçen bayramda da incirli bir baklava yapmıştım eşim övdü övdü bitiremedi yok hiç böyle baklava yememiştim çok güzeldi falan filan baklava biraz fazla kızarmıştı hatta hafif yanık bile denilebilirdi neyle yaptın işine ne kattın insan kıskandığını bu kadar saklayamaz yani :)) boşver çatlasınlar

Evliliğinizin ilk zamanları , yemek yapmayı bilmediğiniz ve hep onlarda yediğiniz için görümcenizin aklında öyle kalmıştır .
Çok fazla ciddiye almayın, yaş itibariyle düşünmeden konuşuyordur.

Benim burcum yay ve asla böyle alttan laf sokmalari beceremem ikizler master hahahaha

Bende ikizlerim ama söyleyeceğimi direk söylerim hiç laf sokmam :) Ama lafı da içimde tutamam..

Konu sahibi ben olsam yiyorsan ye yemiyorsan kalk sofrayı topla derdim :)

galete unlu yapmadım ben hiç kendin mi yaptın da karıştırdın acaba diye konu geçse de söylerdim
arada sizde ona laf dokundurun arada
mesela pastaneden tatlı aldınız çok güzel değil mi tadı
görümcem ben bundan yapmadım ama sen beğenmediğin şeyleri senin yaptığın gibi demeyi seversin de çocuğa döndürün konuyu

ama böyle uyuzlar her ailede var dert etmeyin kendinize

önemli olan eşinizin beğenmesi
ama bu galete unlu olayı resmen kanıt olmuş bence eşinize söyleyin
"kardeşin de iyice abarttı her beğenmediği yemeği bana yıkıyor ben galeta unlu tavuk yapmadım okulda da senin gibi galeteli yapıyorlar hiç güzel değil dedi tuhaflaşıyor gitgite kendi kendine seneryo yazmaya başlayacak"
de gül

Kaynım yaptığım yemeği beğenmeyince ki benden 5 yaş büyük; bak şimdi kapıdan çıkıyorsun bir de ne göresin ! Mutfak. Hadi girde yap dedim o gün bugun beğenir

üniversiteye başladıktan sonra şizofren mi oldun olmamış şeyleri olmuş gibi yaşıyorsun derdim.haddini bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…