Haaa bbenim gorumce ikizler ondanmiymis begenmemeleriGörümcenin burcu ikizler galiba
Yani ikizler biraz sey olur fazla saaapmamak lazimHaaa bbenim gorumce ikizler ondanmiymis begenmemeleri
Bir gun kv me akraba geldi. Pogaca yapalim dedik. Ama bende yemekleri iyi yaparim hamur işi annem zamaninda hic yaptirmadi beceremem. Kv ile birlikte yaptik ben mayayi dduzgun ayarlayamadim kv de de yeni firinin ayarini tutturamamis. Oldu mu taş gibi pogaca. Tabi ben misafire cikmaz bunlar deyip kaldirdim. Benim gorumce gör bunlari herkesin icin bunlar kadin olamamis dedi bize. Şok oldum ne üzülmüştüm. Bide yeni gelindim. Şimdi olsa sen yapta yiyelim derim.
Hahah birgün kaynıma tavuk yaptım ağız burun kıvırmıştı yemedi ..
Bir dahaki gelmesinde de canı çekmiş hiç müsait değildim kırılmasın diye yaptım ..
Fırına olduğu gibi koydum hemen sofra kurdum tavuk istemeeeselerdi ogün yumurta kırıcaktım öyle bir gündü ..
Tavuğu bir ısırdılar kan fışkırıyor hahhaha asla unutmam aklıma bu geldi ..
Ne derlerse desinler insanlık haliii.
Umrum değil ..
Herkes anasının karnındamı öğreniyor.
Kendisi yapsın .
Bizimkiler et işini bana bırakmıyor artık .
Canları çektiğinde mangal yapıyor ..
Ben et yemediğim için pişme süresini ayarlayamıyorum bazen .
Benimde işime geliyor.
Boşver canım en iyi görmezden gel onu he de geç yada boz ben iyi yapıyorum beğenmiyorsan yeme de.Birkeresinde mantı yapıp kaynanamları çağırmıştım eşimin babası gelmemişti bende annesiyle donmuş olarak yolladım bir beze kadar oda kızıyla damadına yedirmiş uyuz olmuştum sanki ben onun neyini görmüşüm...Geçen bayramda da incirli bir baklava yapmıştım eşim övdü övdü bitiremedi yok hiç böyle baklava yememiştim çok güzeldi falan filan baklava biraz fazla kızarmıştı hatta hafif yanık bile denilebilirdi neyle yaptın işine ne kattın insan kıskandığını bu kadar saklayamaz yani :)) boşver çatlasınlar.
Kızlar selam belki cok ufak bi dert ama paylasmak istedim belki art niyetli ama ben göremiyorum. Ben ilk evlendiğimde kv ile yiyordum altlı üstlüyüz. ve yemek yapmayi pek bilmiyodum evleri ayirinca öğrendim netten bakip yapa yapa. Benim görümcem uni. Basladi. Sürekli yurdun yemeklerini kötülüyor şöyle kötü böyle iğrenç bilmem ne diye. Geçen de dediki bulguru iğrenc yapıyolar resmen soğudum, ertesi gün ben bulgur yapmıştım masada gördü x bak onlarda böyle yapıyo gene seninki iyi annemin yemeklerini cok özlüyorm dedi. Buarada şimdiye kadar hiç bi yemeğimi yemedi ikram etmedim edecek ortamda olmadı yemezde zaten annesinden başkasının. Ama poğaçalarımın felan ne kadar güzel olduğunu biliyo. içime dert oldu ya ben cok mu safım. Bana sürekli böyle akıl oyunu yapıyor tek yemek değil her konuda bu tarz lafları var konuyu uzatmamak için yazmıyorum. Zaten huyu bu cok sever alttan laf sokmayı. Ama iyiydik gene . Geçen eşimin cok sevdiği zor bi yemek kv yapar genelde ondan yapmıştım eşim herkese söylemiş cok güzel yapmıştı süper olmuştu diye kıskandı birazda heralde. Annesi yapsın istiyo bitek. normalde cok samimiyiz sohbet muhabbet ama artık yanıma gelince hicbisekılde sohbet etmemeyi düşünüyorum. Güler yüzünün altında art niyet var gibi gelmeye başladı gene bişey de demiyorum saf saf dinliyorum. Bugünde, tavuktan soğudum genelde senin yaptıgın gibi galeta unlu yapıyolar çok kötü oluyo annemin yemeklerini arıyorum felan dedi. (hiç galeta unlu da yapmadım)
Öyle işte kızlar sizce onla muhabbetimi samimiyetimi kesmeli miyim. Zaten beni pek sevmezler bazı sebeplerden ötürü ama dışardan bakınca iyi gibiler. Gelirse gelsin yiğenini sevsin ben muhattap olmamayi düşünüyorum ama abartıyomuyum sizce?
Niye böyle yapıyor anlamıyorum ama ins bi gun benim yemeklerime muhtac kalmaz. Siz dışardan görenler olarak ne düşünüyosunuz acaba ben mi safım o mu farkında değil.
Benim burcum yay ve asla böyle alttan laf sokmalari becerememikizler master hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?