görümcemin içindeki bomba patladı :((

Görmemiştim ben bu kısımları iyi etmişsin canım. Diyorum ya bununla geçmiş olsun. Umarım sadece farkında olmadan yaptığı saçma ergen tripleridir ve iş büyümez.

Görücemin yaptıklarına yaşı küçük ergen diyen olmuş valla bu kız istese 27 yaşında olsun karakteri bu bole davranir belli.
Ben gorumcenizle yasit sayilirim benimde abim var ve ben abimin nisanlisina karşı hiç bole davrandimi hatırlamıyorum hatta yengemi seviyorum abimin yurtdışında olduğu zaman bizim eve geldinde kendini yanlız hissetmesin diye onunla konuştuğum onu sohbete dahil ettiğim zamanlar da oldu keşke yengemin de benim yaşımda kardeşi olsaydı ne güzel sınava falan hazirlanirdik neyse en azından nisanlinin ailesi vs çok saygılı belli gorumce nin bida bole bişeyi kolay kolay yapabilceni sanmiyorum

yaşı yüzünden olduğunu düşünmüyorum ben aslında benim sevgiliminde ablası var 35 yaşlarında üniversite okuduğumuz yere gelmişti yarıyıl tatiline ben nekadar sıcak davranırsam davranayım soğuk buz gibi davranıyodu sonra çıktı tabi kokusu bize tatilimizi zehir etmişti kıskançlığı yüzünden sonrada defolup gitmişti yaştan çok karakter meselesi aslında olgunlaşmamışlık bir nevi

Ya sayfalarca yazılan en mantıklı yoruma dediğiniz lafa bi bakın hele ya. Kız düpedüz abisine aşık hayran vs adı her neyse kızdaki ensest hisleri görmemek için kör olmak lazım.
Ama o üyenin kastettiği konu sahibinin kız kardeşiydi, görümcesi olan kız kardeş değil ki.

Janita ben seni çok taktir ettim ,çok olgun ve gerektiği derece ölçülü tepki göstermissiniz, cogu insan kendini bukadar tutamazdı,
Ayrica bir kaç yorum da nisanlinizin Kardeşinize dans etmesini hoş görmeyen gorumcenin yaptığını da ergenlik işte abartma yüzyüze bakcaksin diyenler olmuş ben çok şaşırdım açıkçası o kız ömür boyu sizin gorumceniz olacaksa, kız Kardeşiniz de baldiz olacak ömür boyu. .ve bu kırgınlık halledilmezse her bir araya gelindiğinde kırgınlık hatıra gelicek..nedir yani bu erkek tarafini hep alttan al ailemi sil modu anlayamadım
Kimse sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda yaşı ne olursa olsun ayrıca 17 yaş yeterince büyük bir yaş abi baba kıskanma yaşı 8 e kadar falandir
Görümce kıskanma ötesinde şuanda 17 yaşında masum kizcagiz mesajlarla bel altı vurduğu an masum degildir sadice kıskanma değildir, önlem alınması gerekli piskolog belki
Çünkü sen alttan al o bu şu ama birgün biri alttan almaz esekten düşmüş karpuza döner yazık olur

Sen nasıl aciklayabiliosun bu durumu peki?
bir çok k.valide ve görümcede duygularının aklının önüne geçmesi durumu var. en azından kk'da okuduğuma göre. hepsinde ensest hissi mi var? uçlarda yaşanan kıskançlık hissi diyorum ben buna. akıl öne geçebilse frenlenebilir, akıl geride kalınca bu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. kıskançlık da nihayetinde insana dair bir duygu. görümcemde olduğu gibi hırs var, ego var, öfkeye yenik düşme var. ama bunun adı ensest hissi değil.
hayatın içinde seks de var, seksüel dürtüler de var ama bütün bir hayatı bu dürtüler ve bu eyleme hapsetmemek gerek diyorum.

Hepsinin temelinde ensestlik hissi var tabiki. Ama az ama çok. Ama bilinçli ama bilinçaltı. En ünlü psikoanalizciler de bunu savunur kıçımdan uydurmuyorum.

sağol canım. sorun kıskanması değil, kıskanabilir. sorun bu duygusunun aklının önüne geçmesi ve insanları yaralaması.
aynen yaptığı hata içinde olan sıkıntıyı davranışlarına kötü bir biçimde yansıtıp insanları kırmasıydı inşAllah sorun biran önce düzelir

Valla helal olsun ben bi sey dedim abarttilar

milletin üslubu geniş heralde bilmiyorum dünya kotu olmuş..
Bende kotu niyetten demedim bizde enistemizle otururuz guleriz abi gibi ama sadece nerde duracagimizida iyi biliriz burdakiler kendini cok zeki sandi ama bi b..k bildikleri yok yada var onlara gore normal cunku terbiyeleri o kadar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…