- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Görmemiştim ben bu kısımları iyi etmişsin canım. Diyorum ya bununla geçmiş olsun. Umarım sadece farkında olmadan yaptığı saçma ergen tripleridir ve iş büyümez.nişanlımla buluştuk ve konuştuk. kardeşime yazdığı mesajları da gösterdim. nişanlım çok üzüldü. ben muhatap olmak istemediğimi, ama bu konunun da asla üzerinin örtülmemesi gerektiğini söyledim. ailesiyle de konuşup gereğinin yapılacağı konusunda bana söz verdi. onu hiç savunmadı, yaptığını hiç bir mantığa sığdıramıyorum dedi. ben de kıskanmasını anlıyorum, düğünde yaptığını bile sineye çekebilirdim ama beni ve ailemi kimse bu şekilde üzmeye yeltenemez, yeltenirse de cevabını alır dedim. sana ve ailene olan saygımdan susuyorum, ama sanılmasın ki sineye çekiyorum. kolay kolay eskisi gibi olamam, bu konuda da asla en ufak bir baskı hissedersem herkesten soğurum dedim. ne benden ne ailemden böyle bir baskı olmaz, merak etme dedi. ayrıca kendisi gerçekten özür dilemeyi düşünmeden zorla getirip özür falan da diletmeye de kalkmayın, istemiyorum dedim. konu şimdilik böyle kapandı kızlar
Otu kubarı içip bize mi sarıyorsunuz bu forumda anlamadım ki.kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..
bu yorum çok ağır değil mi? ne mal olduğu belli olmuş demek ne demek? ayrıca elime koz geçti deyip yihhhu diye sevinmiyorum.
Otu kubarı içip bize mi sarıyorsunuz bu forumda anlamadım ki.
teşekkür ederim. inşallah hepimiz mutlu olalım. dikenlere de güller için katlanabilelimJanita çok hanımefendi bir duruşun var. Hiç bozma aynen devam. Tebrik ederim seni. Dilerim çok Mutlu olursun
Ama o üyenin kastettiği konu sahibinin kız kardeşiydi, görümcesi olan kız kardeş değil ki.Ya sayfalarca yazılan en mantıklı yoruma dediğiniz lafa bi bakın hele ya. Kız düpedüz abisine aşık hayran vs adı her neyse kızdaki ensest hisleri görmemek için kör olmak lazım.
arkadaş neyi kastederse kasdetsin, bu yorumu da abartılı buluyorum. ensest hisleri falan.Ama o üyenin kastettiği konu sahibinin kız kardeşiydi, görümcesi olan kız kardeş değil ki.
arkadaş neyi kastederse kasdetsin, bu yorumu da abartılı buluyorum. ensest hisleri falan.
bir çok k.valide ve görümcede duygularının aklının önüne geçmesi durumu var. en azından kk'da okuduğuma göre. hepsinde ensest hissi mi var? uçlarda yaşanan kıskançlık hissi diyorum ben buna. akıl öne geçebilse frenlenebilir, akıl geride kalınca bu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. kıskançlık da nihayetinde insana dair bir duygu. görümcemde olduğu gibi hırs var, ego var, öfkeye yenik düşme var. ama bunun adı ensest hissi değil.Sen nasıl aciklayabiliosun bu durumu peki?
bir çok k.valide ve görümcede duygularının aklının önüne geçmesi durumu var. en azından kk'da okuduğuma göre. hepsinde ensest hissi mi var? uçlarda yaşanan kıskançlık hissi diyorum ben buna. akıl öne geçebilse frenlenebilir, akıl geride kalınca bu gibi durumlar ortaya çıkabiliyor. kıskançlık da nihayetinde insana dair bir duygu. görümcemde olduğu gibi hırs var, ego var, öfkeye yenik düşme var. ama bunun adı ensest hissi değil.
hayatın içinde seks de var, seksüel dürtüler de var ama bütün bir hayatı bu dürtüler ve bu eyleme hapsetmemek gerek diyorum.
iyi pekiHepsinin temelinde ensestlik hissi var tabiki. Ama az ama çok. Ama bilinçli ama bilinçaltı. En ünlü psikoanalizciler de bunu savunur kıçımdan uydurmuyorum.
aynen yaptığı hata içinde olan sıkıntıyı davranışlarına kötü bir biçimde yansıtıp insanları kırmasıydı inşAllah sorun biran önce düzelirsağol canım. sorun kıskanması değil, kıskanabilir. sorun bu duygusunun aklının önüne geçmesi ve insanları yaralaması.
sizde belli olacak ir kapasite bile göremiyorum çoluk çocukla ugrasın siz:) polemiğe girmeye gerek yok canım. herkesin algısı da, kapasitesi de belli.
Valla helal olsun ben bi sey dedim abarttilarBira sizdede hata var madem biliyorsunuz abla kardes gorumce kiskanc onun yaninda ona gore davranabilirdinz en sevdigi sarki ciktiginda kardesinz dans etmese bisey olmazdi yani yok enistesyle iliski falan o kadar abartilacak kadar degil ama sonucta genc kiz dikkat etmesi gerekiyor dunya ne halde ne olaylar oluyor..kizda icerlemis siz de abi kardesin arasini bozarcasina mesajlari gostermeler falan ne vardi aranizda kalsa her mesajinzda ergendr deyip gecistrseydinz ? Yengesinz siz artik ikinci ailenz orasi içten ve gercekci davranin kiza.ben hatayi siz ve kardesnzde buldum bile bile lades bu ve her zaman mesafe olmali enistenin kollarindan genc bir kizin dans etmesi mesafe degildr arkads kim ne derse desin !!!
milletin üslubu geniş heralde bilmiyorum dünya kotu olmuş..Valla helal olsun ben bi sey dedim abarttilar
Bende kotu niyetten demedim bizde enistemizle otururuz guleriz abi gibi ama sadece nerde duracagimizida iyi biliriz burdakiler kendini cok zeki sandi ama bi b..k bildikleri yok yada var onlara gore normal cunku terbiyeleri o kadar....milletin üslubu geniş heralde bilmiyorum dünya kotu olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?