görümcemin içindeki bomba patladı :((

kardesınızle nısanlınız arasında bı ılıskı olma ıhtımalı yok tur degıl mı.. gorumcenız bundan haberdarsa ve ancak boyle dısa vuruyorsa bır dusunun derım.. ben bır suphelendım..

Tek kelime ile yuhhhh ne zihniyet var arkadaş sizde ,çok zorlandiniz mi bu ihtimali bile olmayan ihtimali dusunurken ...

Bira sizdede hata var madem biliyorsunuz abla kardes gorumce kiskanc onun yaninda ona gore davranabilirdinz en sevdigi sarki ciktiginda kardesinz dans etmese bisey olmazdi yani yok enistesyle iliski falan o kadar abartilacak kadar degil ama sonucta genc kiz dikkat etmesi gerekiyor dunya ne halde ne olaylar oluyor..kizda icerlemis siz de abi kardesin arasini bozarcasina mesajlari gostermeler falan ne vardi aranizda kalsa her mesajinzda ergendr deyip gecistrseydinz ? Yengesinz siz artik ikinci ailenz orasi içten ve gercekci davranin kiza.ben hatayi siz ve kardesnzde buldum bile bile lades bu ve her zaman mesafe olmali enistenin kollarindan genc bir kizin dans etmesi mesafe degildr arkads kim ne derse desin !!!

Ayagini denk almak mi ? Koskocamn insanlara karsi bu cumle kabul edilemezz

insanlar kötülük etti diye ömürleri boyunca hep kötü kalmazlar. ama ben tedbiri elden bırakmam. kinciliğim yoktur, şimdiden sonrasını zamana bırakmak sanırım en doğrusu. desteğin için teşekkür ederim canım

görümcemin kıskançlığını körükleyecek bir olay yok. biz nişanlımla dans ettik, kardeşiyle dans etti. sonra da jest yapıp kardeşimi eniştesi dansa kaldırdığında, kusura bakma seninle dans edemem, ne enişteler var baldızlarına sarkıyor mu deseydi? ortada ciddi bir yanlış varsa, uyarmak ailesinin görevidir. biri diğerini kıskanıyor diye, yaralarına tuz basma hakkı yoktur. eğer yapıyorsa bunun adı basit bir kıskançlık değil, zalimliktir. zalimliği de görmezden gelirsek, dozu artar. ben de ne birine zulmederim, ne kendime zulmettiririm. bu kadar entrikalı diziler seyrede seyrede toplum paranoyak olmuş.

Ayagini denk almak mi ? Koskocamn insanlara karsi bu cumle kabul edilemezz
cümleyi insanların yüzüne söyle mi demişim sen kabul etme
ben kardeşimi küçük düşüren kişilere ki daha yolun başında olduğumuz kişilere gayet hemen tavır alırım ki laçkalaşıp aman alışın bu hallerin demesinler yarın birgün diye

17 yasindki kizi zalimde etmissinz ya gorende elinizden nisanlinizi aldi sanar cok abartmisnz . bizi paranoyak yapan diziler degil guzel ulkemde yasanan gercekler .. Ailesi uyarmis zatem sizin uzatmanin ne geregi var iki kardea arasinda biraz daha yapici olmaya calisin yikici degil

Yuzune soyliyemdign seyi arkadan soylememelisinz . ne olursa olsun bu cok bilmis tabir kullanmamali onlardan bir farkinz kalmaz

Yuzune soyliyemdign seyi arkadan soylememelisinz . ne olursa olsun bu cok bilmis tabir kullanmamali onlardan bir farkinz kalmaz
bazı kişileri seviyesiyle hareket etmen lazım
evet haddini bilmeli kız kardeşi ve bunu da onlar bildiremeyeceği için ailesi bildirmeli ailesi nasıl bildirecek benim ve kadeşimin üzüldüğünü kırıldığını alındığını görerek

17 yasinda daha cocuk belliki abisini kiskaniyor kendince, bu tavirlari yasi ilerledikce duzelir bence cok ustelemeyin. tabiki kardesine bir ozur borcu var onu dilemesi gerekli

doğru dürüst okumayan, okuduğunu anlamayanlara söylenecek sözüm yok.

17 yasinda daha cocuk belliki abisini kiskaniyor kendince, bu tavirlari yasi ilerledikce duzelir bence cok ustelemeyin. tabiki kardesine bir ozur borcu var onu dilemesi gerekli
umarım dediğin gibi zamanla bu halleri düzelir. özellikle de hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda, inasanların canını yakmak gibi huyu. çünkü düzelmezse, tüm hayatı boyunca insan ilişkilerine yansır. ben gerektiği kadar muhatap olurum da, kendisi için bu huyunu düzeltmesi gerekir. inşallah dediğin gibi düzelir canım.

O gençliğe geçiş döneminde belliki kıskanmış zamanla düzelir inşallah ama sanmıyorum kardeşin aynı yaşta olduğu için hep kıskanacak absini

Konuyu tersten mi okudunuz siz? Birine siz kardeş değilsiniz, anneleriniz ayrı gibi cüretsizce mesajlar atan kişi zalimdir evet. Konu sahibi yeteri kadar yapıcı davranmış zaten.

O gençliğe geçiş döneminde belliki kıskanmış zamanla düzelir inşallah ama sanmıyorum kardeşin aynı yaşta olduğu için hep kıskanacak absini
kıskanmasını sorun etmiyorum, olabilir. ama duyguları aklının önüne geçmiş ve zalimce laflar etti. çirkin olan o. bizim için üveysiniz demesi. ileride bebek falan olduğunda bunu annem için de diyebilir. yani sen bebeğin hiç bir şeyi değilsin gibi. derdim bunun önlemini almak. alamıyorsam da zaten mesafeli hatta buz gibi soğuk dururum.

o daha küçük denebilecek yaşta. bence sen idare et olgunca davran eğer kişiliği zamanla oturursa utanır yaptıklarından yoksada diyecek birşey yok gelin görümceler anlaşamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…