görümcemin içindeki bomba patladı :((

Eski konuyu bilmiyorum ama yapılacak tek şey o kıza mesafe koymak.17 küçük bir yaş değil herkes haddini ve yerini bilecek.Enişte jest yapmak istemiş ama olan kardesinize olmuş.Oda mesafeyi korusun.Ailesinin ozur dilemesine bakmayın yarin birgün bir tartışmaniz olur ısıtıp önünüze koyarlar bu olayı.Fazla yüz göz olmayın karşı taraf ile.Ama gorumce ile konuşup derdinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.

aileyle saygılı ve belli bir mesafede olan bir ilişkimiz var. bugüne kadar beni rahatsız eden hiç bir şey yaşatmadılar sağ olsunlar. ama bu akşam çok kötüydü çok görümcem kız kardeşimden ve benden özür dilemeden bir konuşma yapmayı düşünmüyorum. çünkü baba bir kardeş olmamızı bile kardeşime söylemiş. sizde üveylik var demiş. çok şaşırdım ve çok üzüldüm.

Kiskanclikla haset etmek arasında fark vardır düşüncelerine baksana kızın içine şeytan kaçmış gibi

o zamam nisanliniz az bile yapmis basta kizmistim nisanlininiza ama ben tam okumamisim ben 14 15 yasinda kiz sanmistim kazik kadar 17 yasinda kizmis 17 yasinda insanlar evleniyor. siz araya mesafe koyun 17 yasinda oldugunu simdi okudum.

bence yaşından dolayı değil. zira bizimki 23 yaşında ama bana karşı önyargılı ve katı.
siz sakinliğinizi korumaya devam edin sevgilinizin onunla konuşması gerek ama kızarak değil.

Kiz abisini kiskancligindan neyapacagini sasirmis ilginc bir durum,kolunu sıkıp cekmek nasil cesaret hani aralarinda bir tartisma olur falan tamam ama gidip bunu yapmasi kizin normal olmadigi belli,hayret ettim açkcasi ama uzerine gidilmesin, bence cok guzel konusulmasi lazim belliki iyi degil

Nekadar gicik bir görümce baya simarik heralde. Ben siz olsam görümceme cok kizardim. kardesime öyle üveyli müveyli mesaj yazdigi icin terbizesiz gercekten. Kardesinize üzüldüm

Ayy görümce vakaasi yine..Bosuna demiyolar görümce görmim ömrümce..Adamlar yillarca kardeslei ama evlenicegi zaman bi kiymete biniyolar..sen cok guzel hanim bi sekilde günü tamamlamissin ben parcalardim..

iyi olmadığı ortada. kardeşimin ve benim canımızı acıtacak şeyleri yazabilmiş. artık buna ergenlik kaprisi diyemiyorum. insan fevri davranabilir ama pişman olur. olayın üzerinden yarım saat geçtikten sonra nasıl can yakmak ister?

Hiç anlamıyorum şu abisini ablasını enisteden yengeden kıskanan insan dışı yaratıkları sanki abi abla kardeşinin tapulu mali ilginç...

Kız resmen fesatlıktan kudurmuş nereye saldiracaguni bilmiyor uveysin demeler kol. Sikmalar valla işin ucu kötü birileri sağlam ayar vermeli küçük görümceye...

Nekadar gicik bir görümce baya simarik heralde. Ben siz olsam görümceme cok kizardim. kardesime öyle üveyli müveyli mesaj yazdigi icin terbizesiz gercekten. Kardesinize üzüldüm
o mesajı gördükten sonra ben de terbiyesiz ve zalim olduğunu düşünmeye başladım. o ana kadar şaşkındım ama bunu abisine olan düşkünlüğüne vermiştim.

Ayy görümce vakaasi yine..Bosuna demiyolar görümce görmim ömrümce..Adamlar yillarca kardeslei ama evlenicegi zaman bi kiymete biniyolar..sen cok guzel hanim bi sekilde günü tamamlamissin ben parcalardim..
şu an çok sinirliyim ama nişanlımın hatırı için bu öfkeyle konuşmayacağım. nişanlıma da yatıyorum diye mesaj attım. şimdi konuşursam kırıcı olabilirim. kardeşime siz üveysiniz demiş, nasıl diyebilmiş bunu?

o mesajı gördükten sonra ben de terbiyesiz ve zalim olduğunu düşünmeye başladım. o ana kadar şaşkındım ama bunu abisine olan düşkünlüğüne vermiştim.

Nişanlinizin ailesi kesin geregini yapar kizla konusurda ben bilmiyorum görümceme cok mesafeli davranirdim uzun süre onunla ayni ortamda bulunmazdin yaptigi cok coook ayip

Sasirtici gercekten hala giciklik olsun diye yazmaya devam ediyor kinlemis resmen vallahi piskiyatrislik bu is, siz sabirli olun birakin ailesi ugrssin yoksa kiz tehlikeli olmaya devam eder vallahi

Allahım sen kötü zihniyetlerden koru

Nişanlinizin ailesi kesin geregini yapar kizla konusurda ben bilmiyorum görümceme cok mesafeli davranirdim uzun süre onunla ayni ortamda bulunmazdin yaptigi cok coook ayip
canım ailenin bu mesajdan haberi yoktur. onlar sadece orda yaptığına göre konuşacaklardır. ama yarın bu mesajı nişanlıma ve k.valideme söyleyeceğim. üstünü kapatırsam bu konuyu sürekli dillendirebilir. annem için konuşur, işte o zaman o terbiyesizi boğarım ben.

Ilk konunuzu okuduğumda çocuktur hüzünlenmiş abiden ayrıldığı için demiştim ama bu davranışı çizgiyi aştı
Anne babası abisi iyi bir konuşsun tepki göstersin ona. 17 yaşta çocuk değil
Çok şımarık bir davranış şimdi müsamaha görürse devamı gelir
Çok yüzgöz olmadan çözmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…