Konuyu geçiştirip kapatmayacaksınız. Sana ne seni ne ilgilendiriyor diye tersleyip asıl bu kadının ağzını kapatacaksınız. Belki el ele bile değillerdi, üstüne abartıp bir de beni görünce elini bıraktı diye yalan da söyledi?? Hayırdır sen kimsin ki niye seni görünce elini bıraksın derseniz bir daha bu çocukla ilgili dedikodu yapamaz.Bende o şekilde cevap verdim kalabalık bı ortamdi konuyu çok uzatmadan kapadım. Amaan genc onlar arkadaşlar beni ilgilendirmez dedim konu uzamadi. Konu zaten yanlış anlaşılmaya müsait üstüne birde burda ben anlatırken yanlış anlaşıliyorum ya neyse göze alarak açtım konuyu sağolun anladığınız içinde![]()
14 yaşında bir kızın dedikodusunu bir daha yaparsa arkadaşlığınızı bitireceğinizi söyleyeceksiniz. Ailesi arkadaşlarını tanıyor, nereye kimlerle gittiğini biliyor demek bu kadar zor mu? Kız gelip anlatıyormuş annesine ve size. Annesi de tanıyor biliyor bahsedilen çocuğu. Bence de annesinin haberi olsa iyi olur ama söyleyiş tarzı önemli. Çocuğu ispiyonlar gibi değil de, "dedikoducunun biri böyle böyle söyledi ama ben ağzının payını verdim yine de haberin olsun" diyebilirsiniz.