• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemin kızını görmüşler bana bunun için fikir verirmisiniz

Bende o şekilde cevap verdim kalabalık bı ortamdi konuyu çok uzatmadan kapadım. Amaan genc onlar arkadaşlar beni ilgilendirmez dedim konu uzamadi. Konu zaten yanlış anlaşılmaya müsait üstüne birde burda ben anlatırken yanlış anlaşıliyorum ya neyse göze alarak açtım konuyu sağolun anladığınız içinde ☺️
Konuyu geçiştirip kapatmayacaksınız. Sana ne seni ne ilgilendiriyor diye tersleyip asıl bu kadının ağzını kapatacaksınız. Belki el ele bile değillerdi, üstüne abartıp bir de beni görünce elini bıraktı diye yalan da söyledi?? Hayırdır sen kimsin ki niye seni görünce elini bıraksın derseniz bir daha bu çocukla ilgili dedikodu yapamaz.

14 yaşında bir kızın dedikodusunu bir daha yaparsa arkadaşlığınızı bitireceğinizi söyleyeceksiniz. Ailesi arkadaşlarını tanıyor, nereye kimlerle gittiğini biliyor demek bu kadar zor mu? Kız gelip anlatıyormuş annesine ve size. Annesi de tanıyor biliyor bahsedilen çocuğu. Bence de annesinin haberi olsa iyi olur ama söyleyiş tarzı önemli. Çocuğu ispiyonlar gibi değil de, "dedikoducunun biri böyle böyle söyledi ama ben ağzının payını verdim yine de haberin olsun" diyebilirsiniz.

Geçen gün çok samimi olmadığım bir arkadaş grubuyla görüştük. Bir abla bana senin gorumcenin kizini AVM'de biriyle el ele mağazadan çıkarken gördük dedi. Hatta beni görünce tanıdı hemen arkadaşının elini bıraktı uzaklaşmaya çalıştı dedi. Gorumcene gördüğümden bahsetme kimseyle muhatap olmak istemiyorum da dedi.

Şimdi gorumcemin kızı lise1 14, yaşında. Kızlı erkekli arkadaşları var tabiki kafelere yemek yemeğe gittiklerini falan görümcem yanımızda sık sık bahsediyor. Geçen haftada görüştüğümüzde görümcem dedi sınıftan normal bı erkek arkadaşı aşkımli bebeğimli mesaj atmış benim kıza tabi babası gördü kavga çıktı evde dedi. Ama sevgili asla değiller onlar aralarında hep öyle konuşuyor şimdiki nesilde böyle dedi.

Birde bu aralar sürekli kızına bizim yanimzda bak dikkatli ol dedenin dayının nerde karşına çıkacağı belli olmaz diye ikaz etmeye çalışıyor yanlış bişey yapma diyor.

O kişinin beni tanıdığını biliyorlar. Gorumcemin bunu bilinçli zemin hazırladığını düşünüyorum. Yani buyuk ihtimal olanlardan haberi var. Bende bunu söylediğimde zaten aynı şeyleri tekrarlayacagini düşünüyorum. İşte nesil böyle millet yanlış anlıyor fln ...En iyisi 🙈🙉🙊 yapmak. Ama ya bilmiyorsa kızı gorumcemi kandiriyorsa başına biseyler gelir devir kötü falan aklımi tirmaladi işte. Böyle durumda ne yapardınız ☹️ aslında hicccc karışmak istemiyorum açıkçası. Ama bu görende mahalleden biraz ağzı açık biri. Bana gelene kadar kimbilir kaç kişiye nasıl bı tabirle söyledi 🤦🏻‍♀️ fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Üstünüze vazife olmayan şeylere karışmayın

Geçen gün çok samimi olmadığım bir arkadaş grubuyla görüştük. Bir abla bana senin gorumcenin kizini AVM'de biriyle el ele mağazadan çıkarken gördük dedi. Hatta beni görünce tanıdı hemen arkadaşının elini bıraktı uzaklaşmaya çalıştı dedi. Gorumcene gördüğümden bahsetme kimseyle muhatap olmak istemiyorum da dedi.

Şimdi gorumcemin kızı lise1 14, yaşında. Kızlı erkekli arkadaşları var tabiki kafelere yemek yemeğe gittiklerini falan görümcem yanımızda sık sık bahsediyor. Geçen haftada görüştüğümüzde görümcem dedi sınıftan normal bı erkek arkadaşı aşkımli bebeğimli mesaj atmış benim kıza tabi babası gördü kavga çıktı evde dedi. Ama sevgili asla değiller onlar aralarında hep öyle konuşuyor şimdiki nesilde böyle dedi.

Birde bu aralar sürekli kızına bizim yanimzda bak dikkatli ol dedenin dayının nerde karşına çıkacağı belli olmaz diye ikaz etmeye çalışıyor yanlış bişey yapma diyor.

O kişinin beni tanıdığını biliyorlar. Gorumcemin bunu bilinçli zemin hazırladığını düşünüyorum. Yani buyuk ihtimal olanlardan haberi var. Bende bunu söylediğimde zaten aynı şeyleri tekrarlayacagini düşünüyorum. İşte nesil böyle millet yanlış anlıyor fln ...En iyisi 🙈🙉🙊 yapmak. Ama ya bilmiyorsa kızı gorumcemi kandiriyorsa başına biseyler gelir devir kötü falan aklımi tirmaladi işte. Böyle durumda ne yapardınız ☹️ aslında hicccc karışmak istemiyorum açıkçası. Ama bu görende mahalleden biraz ağzı açık biri. Bana gelene kadar kimbilir kaç kişiye nasıl bı tabirle söyledi 🤦🏻‍♀️ fikirleriniz için teşekkür ederim şimdiden.
Karışmayın .

Ortada can güvenliğini tehdit eden birşey yoksa kaynak yapmayın. Kızıma iftira atıyor namusuna dil uzatıyor olmanız cok olası. Zaten size ne yani anası babası sağ .

görümceniz sizi bu duruma hazırlamak zorunda hissediyorsa kendisini bu aslında sizin ayıbınız. kimbilir dedikodudan laftan sözden nasıl korkmuş çekiniyor ki, kızının erkek arkadaşı olduğunu bilmesine rağmen görürseniz dedikodusunu yapmayın diye yerini hazırlamış . buna zorunda hissetmiş haklıymışta oturup milletin çocuğunun kimin elini tuttuğunu koca koca insanlar konuşuyor. sanki yatakta basılmış gibi davranılmış . sizin orada size o lafı söyleyene aaa ne ayıp tabiki erkek arkadaşı da olur gençler onlar el ele tutuşmuş ne olacak ki... hepimizin çocukları var böyle konuşmayalım demeniz ve konuyu kapatmanız gerekirdi ama siz onu dinleyerek konuşturmuş görümcenizin çocuğunu masada çerez yapmışsınız.

aile ilişkilerine karışmayın.

Siz karışmayın sadece yanında ki kendinden çok büyük biri miydi kıza zararı olur mu bu endişelendirir ama sizin yapabileceğiniz bir şey yok anne babasını ilgilendirir.

Dimii. Bencede yaşıtı biridir zaten ki büyük ihtimal sınıf arkadaşı bile olabilir yani gerçekten çok samimi bı grupları var. Yani ben bunu gorumceme anlatırken kızını AVM'de el ele görmüşler tiplemesiyle anlatmaktan bahsetmedim. Ben de gorumcemde o yapıda insanlar deglz zaten. Ama bu konuyu umursamamak dediğiniz gibi en iyisi mantıklı olan
emin olun yaşıtı biri olmasaydı, yaşça büyük biri olsaydı size bunu anlatan o çok iyiniyetli!! kişi bunu abarta abarta anlatırdı zaten

devir evet çok kötü, insan öz babasına güvenemiyor ama korkuyla büyütmek de doğru değil. o yüzden eğer anne babanın ters karşılayacağı bir durumsa, ebeveyn olarak kızların çok üstüne gideceklerini biliyorsanız bence hiç karışmayın
yeğeninizle konuşabilirsiniz ama tatlı tatlı, dan diye seni görmüşler diye değil
kendinizin o yaşlarınızı anlatarak esprilerle gülerek onun anlatmasına izin vererek, inanın Allah göstermesin ama ters bir durumda sığınabileceği güvenebileceği birini kazanmış olur böylece ki bu çok önemli

ben 20 yaşında sevgilimle elele gezerken büyük dayım görmüş bizi, ooooo ne kıyametler kopmuş ama benim haberim yok bilmem neler gibi erkeklerle geziyor demiş benim için ama çok şükür çok anlayışlı bana da çok güvenen bir anne babaya sahibim, aslanlar gibi savunmuşlar beni

40 yaşıma geldim olayın üzerinden 20 sene geçti ama ben asla unutmuyorum bana bu dediğini dayımın ve hala affetmiyorum bayramda seyranda bile doğru düzgün aramam

bu yaşlar güvenebilecekleri birinin varlığı çok önemli, bu anne baba olmayacaksa siz olun

Arkadaşlar Allah aşkına yani o kadınla oturup 14 yaşındaki çocuğun dedikodusunu yapmadım bu yazdığımdan gelipte bunu çıkarıp yuhalamaniz ne kadar saçma ya! Biri demiş yetiştirmeye can atıyor bide destek bekliyor 😂 bunun için senin desteğinemi ihtiyaç duyarım gidip çoktan yetistiririm! Gorumcemde bende o kafada bı insan değiliz bende kızıyla oturup flörtunu konusuyorum hoşlandığını tartıştığını kustugunu baristigini anlatır. Olayı öyle bir yere cekmissinizki yani pesss. Kızın çevresi akrabası zihniyeti bu ben ne yapayım ! Benim amacım yarın öbür gun benim kulağıma geldiyse kendi ailesininde kulağına gider görümcem biliyordunda bana neden söylemedin bende ona göre durumu ele alırdım diye sorarsa. Milletin torba ağzı benim buzmemle kapanmaz. Sanki hiç böyle insanları bilmiyor gibisiniz. Ben gerekeni elbette yaptım. Sizide benide ilgilendirmez boşverin diyip uzatmadim. Ben uzerine onu onaylar genel tarzda konuşsam kadının amacı zaten belli öyle insana bal reçel gelir benim her kelimem. Fikir veren herkese ayrı teşekkür ederim

Ay inanılmaz gereksiz bi muhabbet koca koca kadınlarda utanmıyolar yani çocuk arkadasından konuşmaya. Bence sakın ama sakın dahil olma hiç bilmiyomuş gibi davran.

emin olun yaşıtı biri olmasaydı, yaşça büyük biri olsaydı size bunu anlatan o çok iyiniyetli!! kişi bunu abarta abarta anlatırdı zaten

devir evet çok kötü, insan öz babasına güvenemiyor ama korkuyla büyütmek de doğru değil. o yüzden eğer anne babanın ters karşılayacağı bir durumsa, ebeveyn olarak kızların çok üstüne gideceklerini biliyorsanız bence hiç karışmayın
yeğeninizle konuşabilirsiniz ama tatlı tatlı, dan diye seni görmüşler diye değil
kendinizin o yaşlarınızı anlatarak esprilerle gülerek onun anlatmasına izin vererek, inanın Allah göstermesin ama ters bir durumda sığınabileceği güvenebileceği birini kazanmış olur böylece ki bu çok önemli

ben 20 yaşında sevgilimle elele gezerken büyük dayım görmüş bizi, ooooo ne kıyametler kopmuş ama benim haberim yok bilmem neler gibi erkeklerle geziyor demiş benim için ama çok şükür çok anlayışlı bana da çok güvenen bir anne babaya sahibim, aslanlar gibi savunmuşlar beni

40 yaşıma geldim olayın üzerinden 20 sene geçti ama ben asla unutmuyorum bana bu dediğini dayımın ve hala affetmiyorum bayramda seyranda bile doğru düzgün aramam

bu yaşlar güvenebilecekleri birinin varlığı çok önemli, bu anne baba olmayacaksa siz olun
Benimle konuşuyor flortlerini. O yaşlardan bende geçtim onun heyecanını içinde tutmak istemedigini biliyorum. Çok güzel dinliyorum zaten. Ben kendisine annesininde bilmesi gerektigini yanlış bişey olmadığını söylemiştim. Daha snra annemlede konuşuyorz artik bunları diye söylemişti. Buyuzden görümcem o kafada biri değil. Ama babası aynı düşüncede değil sanrm gorumcemin anlattığından bunu çıkarıyorum. Karismayi düşünmüyorum dediğiniz gibi zaten büyük biri olsaydı bana bunu yetiştiren önce onu söylerdi. Sağolun benide anladığınız için

Kabul edelim o kadın kızın güvenliğinden endişe edip falan gelmedi sırf dedikodu yapmak için söyledi. Siz de o sırada ağzını kapatıp normal arkadaşıdır küçücük çocuklar deyip geçmeliydiniz. Belli ki annesi de biliyor. Eğer çocuğun hal ve hareketlerinde kötüye giden bir hal varsa yine de görüldüğünü söylemeden arkadaş çevresi bu yaşlarda etkiliyor gibi bir ifade ile anlatabilirsiniz.

Back
X