Görümcemin kocası

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
198
Merhaba;
Görümcem geçen hafta doğum yaptı.. bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
2 gün sonra görümcem çağırdı ben biraz kendini toplaması gerektiğini söyledim ama ısrar edincede gittim.. Bebekle görümcemin olduğu odaya girdim.. Eşi gelip bu odaya kimse girmeyecek dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Mutfağa gittim bu hala söyleniyor o odaya kimse girmeyecek çocuğun aşısı yok vs diye.. Bende tamam bi daha gelmem dedim çıktım oradan.. Kayınvalidem dün gitmiş bana da gel dedi.. Olanları anlattım böyle böyle diye.. Adam yemin ediyormuş öyle bişey demedim diye :KK57:yani iftira attığımı söylemiş.. ve görümcemde onaylamış:KK57: Bugün baktım beni sosyal medyadan engellemişler.. Allah’a havale ettim.. Bi daha asla görüşmeme kararı aldım.. Eşim çok üzüldü ama benim kararımada saygı duyuyor.. Hayatlarından çıkarmak için bahane arıyorlarmış resmen:KK64:

ne tuhaflarmis aman uzak durun ikisinden de.amaclari neymis ki boyle sacmalamislar
Amaçlarının hayatlarından çıkarmak için bahane bulmak olduğunu onu da bana yalancı muamelesi yaparak gerçekleşmeye çalıştırdıklarını düşünüyorum bende bilmiyorum:olamaz:

Terbiyesizler. Biz dogum yapsak esimizde bizden haric herkesi savunur eve toplar. Anasını danasını bacısını.
Bir daha gitme bencede. Esin de ne diye üzülüyor. Adam resmen kovmaktan beter etmis ben olsam bende görüşmem sanki kostur kostur sen gittin . Kendisi çağırmış.

Terbiyesizler. Biz dogum yapsak esimizde bizden haric herkesi savunur eve toplar. Anasını danasını bacısını.
Bir daha gitme bencede. Esin de ne diye üzülüyor. Adam resmen kovmaktan beter etmis ben olsam bende görüşmem sanki kostur kostur sen gittin . Kendisi çağırmış.
Ben doğum yaptığımda eşim kimseyi kırmadı bende .. Eşim kimse kimseyle kötü olmasın istiyor.. ama ben onun gibi olamam.. asla gitmem asla..

Ben engellediklerini görünce kahkahalara boğuldum resmen ergen gibi Allahım sen beni ne güzel kurtardın dedim
Sessiz kalın,iletişime geçmeyin.
Yakında anlarsınız dertleri neymiş?
Olanlarla ilgili yorum da yapmayın kimseye.
Kv'niz sabredemez, ortaya bir laf atar yakında.

Bugünde bütün akrabaları arayıp benim onlara iftira attığımı söylemişler :işsiz:
Beni aradı çoğu :işsiz:

Back
X