- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- 198
Merhaba;
Görümcem geçen hafta doğum yaptı.. bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
2 gün sonra görümcem çağırdı ben biraz kendini toplaması gerektiğini söyledim ama ısrar edincede gittim.. Bebekle görümcemin olduğu odaya girdim.. Eşi gelip bu odaya kimse girmeyecek dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Mutfağa gittim bu hala söyleniyor o odaya kimse girmeyecek çocuğun aşısı yok vs diye.. Bende tamam bi daha gelmem dedim çıktım oradan.. Kayınvalidem dün gitmiş bana da gel dedi.. Olanları anlattım böyle böyle diye.. Adam yemin ediyormuş öyle bişey demedim diye
yani iftira attığımı söylemiş.. ve görümcemde onaylamış
Bugün baktım beni sosyal medyadan engellemişler.. Allah’a havale ettim.. Bi daha asla görüşmeme kararı aldım.. Eşim çok üzüldü ama benim kararımada saygı duyuyor.. Hayatlarından çıkarmak için bahane arıyorlarmış resmen
Görümcem geçen hafta doğum yaptı.. bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
2 gün sonra görümcem çağırdı ben biraz kendini toplaması gerektiğini söyledim ama ısrar edincede gittim.. Bebekle görümcemin olduğu odaya girdim.. Eşi gelip bu odaya kimse girmeyecek dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Mutfağa gittim bu hala söyleniyor o odaya kimse girmeyecek çocuğun aşısı yok vs diye.. Bende tamam bi daha gelmem dedim çıktım oradan.. Kayınvalidem dün gitmiş bana da gel dedi.. Olanları anlattım böyle böyle diye.. Adam yemin ediyormuş öyle bişey demedim diye