Görümcemin kocası

Kime neyi kanitlamaya calisiyorlar acaba? Ne ruh hastasi insanlar var. Sizi arayanlar da bos beles giybet pesinde koşan insanlarmis. Siz de bahaneyle etrafinizdaki tum akbaba kilikli akraba bozuntularini gormus oldunuz. Iyi tarafindan bakmak lazim

Kime neyi kanitlamaya calisiyorlar acaba? Ne ruh hastasi insanlar var. Sizi arayanlar da bos beles giybet pesinde koşan insanlarmis. Siz de bahaneyle etrafinizdaki tum akbaba kilikli akraba bozuntularini gormus oldunuz. Iyi tarafindan bakmak lazim
Aynen bi de beni arayıp biz seni savunduk o yalan söylemez dedik diyorlar ama dememişlerdir eminim

Ben doğum yaptığımda eşim kimseyi kırmadı bende .. Eşim kimse kimseyle kötü olmasın istiyor.. ama ben onun gibi olamam.. asla gitmem asla..
Adam var bir de adamcik var iste.. adam yani eniste bey görgüsüz müş. Nasil bakcaklarsa yüzünüze onuda bilemedim. Kaynana da arada kaldi simdi.

Adam var bir de adamcik var iste.. adam yani eniste bey görgüsüz müş. Nasil bakcaklarsa yüzünüze onuda bilemedim. Kaynana da arada kaldi simdi.
Evet o da arada kaldı..
Bende en çok onu merak ediyorum illa karşı karşıya geldiğimiz zamanlar olacak

Merhaba;
Görümcem geçen hafta doğum yaptı.. bi kere evine gittim ev aşırı kalabalıktı..
Aslında bu kadar kalabalık olmasak iyi olur dedim..
2 gün sonra görümcem çağırdı ben biraz kendini toplaması gerektiğini söyledim ama ısrar edincede gittim.. Bebekle görümcemin olduğu odaya girdim.. Eşi gelip bu odaya kimse girmeyecek dedi..
Ben ne diyeceğimi bilemedim.. Mutfağa gittim bu hala söyleniyor o odaya kimse girmeyecek çocuğun aşısı yok vs diye.. Bende tamam bi daha gelmem dedim çıktım oradan.. Kayınvalidem dün gitmiş bana da gel dedi.. Olanları anlattım böyle böyle diye.. Adam yemin ediyormuş öyle bişey demedim diye :KK57:yani iftira attığımı söylemiş.. ve görümcemde onaylamış:KK57: Bugün baktım beni sosyal medyadan engellemişler.. Allah’a havale ettim.. Bi daha asla görüşmeme kararı aldım.. Eşim çok üzüldü ama benim kararımada saygı duyuyor.. Hayatlarından çıkarmak için bahane arıyorlarmış resmen:KK64:
onlara aynı onlar gibi cevap verki anlasınlar herkeze acık bi sekılde facede yada ınsagramda catlak insanlardan beni uzak tuttugun icin tesekkür ederim allahım de ceik kenara izle bencee

Görümce ve kocası sorunlu. Bunu tartışmaya gerek yok.

Ama siz de gidip kayınvalideye anlatmasaydınız keşke. Sülale boyu meseleler bundan çıkıyor işte. Görümcenize, eşin benim varlığımdan rahatsız oldu, ben gideyim, bir ihtiyacın olursa ara deseydiniz, onlar size mahcup olur ve hanımlığınız karşısında utanırdı. Kocama da anlatmazdım. Başkaları kocama anlatınca (mutlaka anlatılır çünkü, çeneleri durmaz) kocamın bana aşkı katlanırdı.

Ben böyle yapıyorum

Görümce ve kocası sorunlu. Bunu tartışmaya gerek yok.

Ama siz de gidip kayınvalideye anlatmasaydınız keşke. Sülale boyu meseleler bundan çıkıyor işte. Görümcenize, eşin benim varlığımdan rahatsız oldu, ben gideyim, bir ihtiyacın olursa ara deseydiniz, onlar size mahcup olur ve hanımlığınız karşısında utanırdı. Kocama da anlatmazdım. Başkaları kocama anlatınca (mutlaka anlatılır çünkü, çeneleri durmaz) kocamın bana aşkı katlanırdı.

Ben böyle yapıyorum
Beni onların yanında arayıp gel dediği için anlatmak zorunda kaldım yoksa bende sevmiyorum dallanıp budaklandırmayı .. Ama mecbur kaldım

onlara aynı onlar gibi cevap verki anlasınlar herkeze acık bi sekılde facede yada ınsagramda catlak insanlardan beni uzak tuttugun icin tesekkür ederim allahım de ceik kenara izle bencee
Pek öyle şeyler yapmayı sevmiyorum.. Eşime bile dedim sen gidebilirsin buna karışmam ama benden oraya gitmemi isteme diye

Pek öyle şeyler yapmayı sevmiyorum.. Eşime bile dedim sen gidebilirsin buna karışmam ama benden oraya gitmemi isteme diye
oooo sen fazla iyisin bu dunyaya esin madem sana inandı neden kardesini aramadı ulan siz benim karıma nasıl iftira atarsın diye ille küsmesi gerekmez ama kavga edip hesap sormalıydı sen böyle hep saipsizmisin o kaynanala ille karsılascan bence cokkk oklalı bi laf et ki altta kalma esinede git deme ne gitmesi seni saydırmamıs

Kiz iki gün önce benim görümcem de bana trip atti.
Cepten aramis kizimla görüsmek icin, sessizdeydi duymadim. Ev telefonundan aradi ciktim tripli bir sekilde yegenini aradigini falan dedi bilerek acmiyorum havasinda cok belliydi. Duymadim dedim aciyim simdi.
Neyse konustular. Ertesi gün esime dedim böyle böyle oldu trip yedim durduk yere sessizdeydi duymadim diye.
O ara esimi de aramis tatlialirim bana telefon acmadi diye, esim de sinirlenmis. Belki konusmak istemezsin dedi mecburmusun acmaya sanki dedi sinir olmus. Isi varmis zaten kapatmis.
Sonra ben de sinirlendim actim baktim telefina bütün bunlar sadece 7 dakikada olmus. Beni aramis, acmamisim esimi aramis, sonra evden beni bir daha aradi onu duyup actim yedi dakika icinde olmus bunlar.
Kendi telefonunu saatlerce acmaz duymaz. Ben yedi dakika gecikmeyle actim tüh. Kötü gelinim. Napalim :işsiz:

Yani enişteyi bi yere kadar anlayacaktım; hani bebeğin yanına kimse gelmesin o kalabalıklar çocuğun odasına girmesin vs diye düşünüyor diyecektim ki evde kimse yokmuş, ardından inkar gelmiş.

Başka hiç problem yaşamış mıydınız?

Terbiyesizler. Biz dogum yapsak esimizde bizden haric herkesi savunur eve toplar. Anasını danasını bacısını.
Bir daha gitme bencede. Esin de ne diye üzülüyor. Adam resmen kovmaktan beter etmis ben olsam bende görüşmem sanki kostur kostur sen gittin . Kendisi çağırmış.
Hahaha. Aynen genelde erkekler rahattir bu konuda. Ilginc olmus bu durum

Kiz iki gün önce benim görümcem de bana trip atti.
Cepten aramis kizimla görüsmek icin, sessizdeydi duymadim. Ev telefonundan aradi ciktim tripli bir sekilde yegenini aradigini falan dedi bilerek acmiyorum havasinda cok belliydi. Duymadim dedim aciyim simdi.
Neyse konustular. Ertesi gün esime dedim böyle böyle oldu trip yedim durduk yere sessizdeydi duymadim diye.
O ara esimi de aramis tatlialirim bana telefon acmadi diye, esim de sinirlenmis. Belki konusmak istemezsin dedi mecburmusun acmaya sanki dedi sinir olmus. Isi varmis zaten kapatmis.
Sonra ben de sinirlendim actim baktim telefina bütün bunlar sadece 7 dakikada olmus. Beni aramis, acmamisim esimi aramis, sonra evden beni bir daha aradi onu duyup actim yedi dakika icinde olmus bunlar.
Kendi telefonunu saatlerce acmaz duymaz. Ben yedi dakika gecikmeyle actim tüh. Kötü gelinim. Napalim :işsiz:
Ağzımızla kuş tutsakta yaranaamayız bunlara

Sessizim valla hiç konuşmuyorum kimseye de bişe demedim ama onlar herkesi arayıp söylemişler:işsiz:
E haksizlarda ona.Kendilerine yandaş arıyorlar.Bak sen hiç kendini müdafaa etmek ihtiyacı duyuyor musun? tabiki hayır.Demekki neymiş deli gibi hareketler yapıp ,milletinde tepkisini çekmemek için saçmalamislar.Bosverrrr,kim kimin ne olduğunu bilir.Giciklina takma.Takmadigini duysunlar ,kudursunlar:deli:

Back
X