Görümcemin nikahi

Git kolunu alciya aldir ☺☺☺

Eline bandaj sar diyen arkadaşları dinle. Hastayım, iş yapamıyorum de olsun bitsin. Çocuğunla ilgilen. Başka türlü yine başına kalır. Ayrıca da herkes kendi çağırdığı misafirden sorumludur. Kimsenin kölesi değilsin.

Valla okurken sinirim bozuldu. Hizmetçi bellemişler sizi. Karşılarına gecin neden her şeyi sadece ben yapıyorum küçük bebeğim varken diye sorun açık açık. Tabii ki yardım edilir de tüm iş de tek kişiye yıkılmaz ki

tek çözüm yolu senin konusman. yani görümcene ya senin o gününde herseyi ben yapıyorum mutfak yıkılıyorum yanında olamıyorum üzülüyorum de. yada o kv ne anne ya plastik alalım yada bir kaç kişi yarfım etsin cok yoruluyorum tek kişinin işi degil de hem cocugum var de . bosuna kendini yiyip bitirme hayat kısa .

Yazıyorsun yazıyorsun o da onemli değil buda aslında önemli değil tabiki yapılacak diyorsun sonrada ben yapmak istemiyorum diyorsun ben seni anlamadım yani, önemliki konu açmışsın ayrıca nikah günü sabahın körunden gitmek zorunda değilsin nikah saati git

Biz böyle zamanlarsa evimizi temizlemeye gelen ablaya ekstra ücret ödüyoruz akşam kalıyor. 50 tl verseniz en azından bulaşık ve banyoyla ilgilenir. Eşine söylesen biz tutalım elbisem kirleniyor çocuk da ortada helak oluyor fln diye? Onlara da hepimiz rahat edelim diye böyle bişey düşündük dersiniz.

Çocuk merdivenden düşünce ne tepki verdin merak ettim.
Nikahla ev ne alaka?
Imam nikahi

Elini bandajlamak ya da hasta gibi davranmak bu seferlik işe yarar insanlara güzelce izah etmek dururken dürüstlüğünüzden olmaya değer mi ? Çocuğunuz çok küçük zaten normal zamanda da yoruluyorsunuzdur o gün gelince de bu seferlik beni affedin görümcem baksın mutfağa ben çocuktan fırsat buldukça yardım ederim dersiniz büyük ihtimalle kızı mutfaktan çıkamadığı ve o kadar işle muhattap olduğu için kvnizin sinirleri oynar ama kızına yükleyemeyeceği işi başkasının kızına da yükleyemeyeceğini belki biraz anlar anlamazsa da bu onun ayıbı sizin üzüleceğiniz bir durum yok. Hele ki siz küçük çocuğu olan bir anneyken

Bide imam nikahı öyle kalabalık mı oluyor? Bizde çok az kişi olur özellikle

kocana söyle 500 tane plastik tabak bardak kaşık çatal alsın. oraya giderken yanında günlük 150 lira civarı burda yardımcı abla al götür. eşine uğraşamıyacam annen bana o gün yorulcan dedi dalga geçti de. utansınlar biraz

Vay be benim anneci ablacıdan sonra boyle kocaların varlığına inanamıyorum.
Bir gün ben de karşılaşır miyim acep

Plastik tabaklar çok pahalı degil.Aldır eşine yüzer tane evine bıraktır.Eşine durumu anlat bilsin herşeyi. Oğlunu kucağından indirme durmuyor siz bakın de yapmayan olunca bak nasıl yaparlar.Ertesi gün arayınca açma telefonu açsana hastayım de geç.

Catering şirketleriyle anlaşın olmaz mı? Onlar yemektir bulaşıktır her şeylerini kendileri idare ediyor.

Arkadaşlar kusura bakmayin da elini sarmak hasta numarası yapmak falan ne kadar komik şeyler.acik açık herşeyi söylemek dururken yalana ne gerek var bir de bu yalanın anlaşılma ihtimali var ki o çok daha kötü. Esinle konuş önce, kimsenin sana yardımcı olmadigini, kizkardeslerinin hanım gibi oturup sana hizmetçi gibi davranildigini, çocuğunu bu yüzden tehlikeye attığını ve eğer yine tek başına kalirsan hicbisey yapmayacağını söyle. Daha sonra da ya eşin gitsin annesine insan gibi anlatsın senin arkanda dursun ya da sen git konus eşine de aynen böyle söyle sen konuşmazsan ben konusurum kötü olur de. Düğündü bayramdi yaz temizliği kış temizliği bu işler bitmez yoksa sende böyle hizmetçi gibi kullanılırsın biraz kendini savunsana arkadaşım köle misin sen.sende insan evladisin sen kendi kıymetini bilmezsen kimse bilmez.

N NisaZumra şimdi ne yapacaksın? Yorumları okudun ama neye karar verdiğini yazmadın.. dert ettiğinle kalıcaksın gibi duruyor?..

Vay be benim anneci ablacıdan sonra boyle kocaların varlığına inanamıyorum.
Bir gün ben de karşılaşır miyim acep
Benimde esim saolsun her konuda benim arkamdadir. Sonuna kadar savunur. Mesela toplum icinde hatali bile olsam yinede savunur evde yanlizken yok hayir sen hatalisin der. Zaten esimde söyledi ben seni asla ezdirmem merak etme diye. Mutfakta beni yanliz gördügü zaman zaten hemen kizkardesleeini fircalar, mutfaga yollar banada cik ordan, zaten cocuktan dolayi yorgunsun der, saolsun..

Hiç mi bir İnsan evladı sana yardım etmiyor.Sanki biraz abartı gibi geldi yalnış anlama ama..
Bizim ailede ve çevremde bir toplantı olduğunda becerikli ,organizasyonu iyi yapabilen bir kişi mutfakta olur; bir çok genç kız da mutfakta o kişiye yardım eder ama planlı değil insanların içinden gelir spontane olur yani bu durum.Umarım bu anlattıklarında abartı vardır yoksa çekilecek çile değil..

N NisaZumra şimdi ne yapacaksın? Yorumları okudun ama neye karar verdiğini yazmadın.. dert ettiğinle kalıcaksın gibi duruyor?..
Hayir canim. Kesinlikle dert ettigimle kalmayacagim. Ilk olarak esimle konustum bu konuyu ve kendisi bana full destek. Ki herzamanda öyle olmustur, hakkini yiyemem. Gel gelelim kv'ye, görümceme söyledim plastik tabak,canak alalim diye. Kendiside cok istedi ama annesi istemedi. Bende o zaman görümceme yazdim; iyi madem o zaman yardimci tutar veya o güne birilerini görevlendirir annen. Söz gününden bisey anlamamistim mutfaktaki islerden dolayi ama bu sefer o günün heyecanini bende yasamak istiyorum. Haklisin yenge bende bisey yapmak istemiyorum, sonucta ablam evleniyor dedi. Bosver biz geri dururuz geri kalanlar yapsin dedi. Öylede olacak. Oglumla ilgilenicem. Servise yardim ederim ama asla mutfaga girip herseyi yikamam. Azicik ucundan yardim ederim onunlada kalir. Kesinlikle. Saolsun esimde bana destek nasilsa

Ciddiyim abarti yok. Kizlar o gün görümcemle odasina cekilip günün tadini cikartmislardi. Esimin halasi, kuzenleri desen bu zamana kadar asla öyle yardimlarini görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…