Simdide ben.hamile.kalsam.diyecekler, bak bak görümceyi kiskandi pesinden cocuk yaptiya zaten yasim geciyor, neredeyse bir yildir evliyim olanlara bak. Herkes bir guzel dalgasinida gecti akrabalardan, artik size sira gelene kadar daha sürer diger bacisida önce dogursun sonra diyerekten. Cok üzüldüm. Herkes soruyodu yapmiyonuz mu, e dusunuyoruz diyorduk, geldi bombayi patlatti. Uffff hem sevindim hemde anlam veremiyorum.
konuyu okuyunca aklıma bir arkadaşım geldi. Görümcesini hiç sevmeyen bir kız. Düğün borçları yüzünden korunuyordu sürekli de daha çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz derdi bize. Görümcesi hamile kaldı duyar duymaz korunan arkadaşım korunmayı bıraktı hamile kaldı(bu olayın komik bulduğum tarafıydı.)
Yapmayın arkadaşım hamile kalmak böyle planlayarak kolaycana olabilen birşeyse ben aylardır uğraşmama rağmen niye kalamıyorum. Yok arkadaş ya kendimi balkondan atıveresim geliyor benimm yeminle!!!
valla canım aynen öyle. Fesatlığın Düşüncesizliğin daniskasıVay arkadaş ne kadar önemliymiş görümcenin hamile kalması!
Ne olmuş peki borçlar piyango mu vurmuş?
İşte, düşüncesizliğin daniskası diye buna derler..
Neyi düşündün ölçtün biçtin tarttın? Görümcenin hamile kalmasını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?