• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin niyeti nedir?

valla canım aynen öyle. Fesatlığın Düşüncesizliğin daniskası

Yok vallahi beyin olarak aynı yerdeyiz, sen bi oturup ben çocuğuma ne verebilirim, nasıl yetiştirebilirim, imkanlar tamam mı diye düşüneceğine görümcenin hamile kalmasına bakıyorsun ay ne garip ya, çocuk bu çocuk oyuncak bebek değil..:KK14:

Bu isler sirayla olmaz ki canim.
Sende es zamanli hamile kalabilirsin.
Devlet zaman bicmedi ya cocuk dogurmaya.
oh ne guzel kardes kardes buyucekler der gecersin. Takma kafani hic.

Fesatlık görümcenizde değil de sizde gibi geldi bana.Onun hamile kalmış olması sizin de kalmanıza engel değil, ayrıca hiç kimsenin görümcesini kıskandı da hamile kaldı demek aklına bile gelmezdi sizin geliyor nedense!!

rahatla biraz. bu gibi şeylerin üzerinde hiç durma. diyelim ki evet gerçekten kıskanç ve o maksatla hamile kaldı. Çocuğa sen mi bakıcan kendine eder. Bir insanın çocuk doğurması çok büyük sorumluluk ister. Hayvan değiliz insanız. O çocuğun yetişmesi, maddi manevi eğitimi bakımı..... Bir değil on tane doğursa kendisine eder. Sorumluluk ona ait canım.

Sen eşinle mutlu ol, sınırlarını çiz, kendi hayatını yaşa. Yoksay bazı şeyleri.

Siz cok fesatsiniz ya. Cidden neler dusunmussunuz. Allah gorumcenize sabir versin.

biz iki elti ve bir görümce hep beraber hamile kalmıştık....tesadüf deyip geçtik...şimdi çocuklarımız kocaman... yaşıt 29 yaşında... aralarında birer ikişer ay var....çok güzel oluyor...iyi kide öyle olmuş...sizinki de tez zamanda olur inş....

özetle görümcen seni çekemiyor... durum sadece çocuk yapma olayı olsaydı, abartıyorsun derdim ama görümcenin diğer tavır ve sözleri seni en baştan beri pekte benimseyemediğini gösteriyor...

Kinamdada elbise almis mecburen onu giydim
neden? ben olsam başka alırdım yada o aldığı yerden değiştirirdim. soran olursada büyük geldi yada vücuduma uymadı vs bir şey derdim.

şöyle düşünün iki çocuğu var biri engelli dolayısıyla bütün ilgi alakası o çocuklarda. sırf sizden rol çalmak için o sorumluluklarının üstüne yeni bir sorumluluk alacak kadar psikopat olabilir mi? doğum kolay şey mi? aylarca uykusuz kalmak.. hemde aynı anda engelli çocuğuyla ilgilenecek. bu kadar zorluğa sırf sizden önce hamile kalmak gibi küçük bir zafer için katlanır mı? bana mantıklı gelmedi.illaki çekişmeleriniz olmuştur. ama bu seferki size karşı yapılmış bir şey değil. belkide kazayla oldu. korunurken hamile kaldı.

Bir yıl önceki kendi kınanızda başkası aldı diye kendi ne giyeceğinize karıştırıp üstüne unutamayan sizsiniz, hamilelikle ard arada olaylar değil bunlar.

Konuyu okuyunca yok artik yoktur öyle sey dedim..
ama biri ikini sayfada benzer bir durumu paylasmis..varmis böyle sacmaliklar :KK57:

gelecek sefere sizden izin alırlar.. belki de seni bu yüzden sevmiyorlardır ne dersin, dünyanın kendi etrafında döndüğünü düşünüyorsun.. kadın senden sonra hamile kalsa sen kıskandı diyecektin, senden önce kalmış yine "ben düşündükten sonra düşündü" diyorsun.. ilginçsiniz..

Size ne elalemin çocuğundan, ne zaman hamile kaldığından ya? Kendi hayatınızla ilgilenin biraz. Dediğiniz gibi, siz art niyetlisiniz. Kadın size hesap mı verecek hamileliği için? Herkes sizin gibi saçma hesaplar yapmıyor çocuk isterken. Kadının sizle neden konuşmadığı beli yani. Evlerden ırak.

Siz hamile kalmak isterken görumcenizin hamile oldugunu duydugunuzda sanki siz onu kiskanmıssiniz...;)
Ayrica bi oglan kardesin ablasinin hamileligi hakkinda karisiyla dedikodu yapmasi cok cirkin..

İnsanları anlamakta gerçekten çok zorlanıyorum. Neden kendi hayatınızla ilgilenmiyorsunuz da kim ne yapmış, neden yapmış diye didikleyip hem kendinizi hem de çevrenizi bunaltıyorsunuz. Bu kadar mı boşluktasınız, bir uğraşınız yok mu?
Ben oğluma(ilk çocuk) doğum yaptım, daha lohusayken görümcemin hamile olduğunu öğrendim. Kendisinin tedaviyle olan 8-9 yaşlarında 2 oğlu var, bir daha çocuk lafını bile diline getirmiyordu, ama bir mucize hamile kalmış. Söylediğinde çok sevindim, şimdi konunuzu okurken iyiki sizinle aynı düşüncelere sahip değilim diye seviniyorum(Bu arada diğer çocukları da eltimin kızıyla yaşıt)
Eşim 2 kuzeniyle bekarken birlikte kalıyordu. 1 yıl içerisinde hepimiz evlendik. ilk çocuklarımızın da ikinci çocuklarımızın da aralarında hep ay farkı var hep. Kıskançlığın ne sözünü ne de tavrını yaptık. Hatta mutluyuz çocuklarımızın arkadaşlığından.
Bu arada daha önce anneliği yaşamış bir insan çocuk doğurmakla birine inat ya da nispet yapılamayacağını çok iyi bilir.

Ne kadar sacma sapan dusenceler ıcındesıniz :)
Okurken guldum ne yalan soylıyım
İsteyen istedıgı zaman cocuk yapar kımse kıskandı da yaptı demez merak etmeyın

Kıs kıs gülmeleri falan yanlış anlamissiniz gibi görünüyor. Zira kimse kimseye inatla hele de üçüncü çocuğa hamile kalmaz. Istemisler, uygun görmüşler, çocuk sahibi olmak istemişler. Bundan daha doğal ne var ki.

birincisi görümceniz çok ayıp etmiş size sormadan hamile kalmış bide size inat olmas işte bu. ikincisi o elbiseyi kimse size zorla giydirmedi madem beğenmemiştiniz giymek zorunda değildiniz sonuçta sizin düğününüz. sonra birşeyi merak ettim siz zaten yeni evlisiniz bebek yapmanız çok normal neden görümcen doğurmadan sen hamile kalamıyormuşsun onu anlamadım.
bu arada nacizane fikrim çevre ne der fikri ile yaşamayı bırakın bu hem size hemde sevdiklerinize zarar verir.

Erkek kardeşimin evlenmeyi düşündüğü tarih ile benim ikinci çocuk düşündüğüm tarih aynı, tabi ne olur bilinmez ama şimdiden beyanat vereyim bari

Back
X