• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin niyeti nedir?

Erkek kardeşimin evlenmeyi düşündüğü tarih ile benim ikinci çocuk düşündüğüm tarih aynı, tabi ne olur bilinmez ama şimdiden beyanat vereyim bari
cadı görümce kardeşinin düğününe gölge düşürcen değil mi,ilgi kendi üstüne olsun diye:KK53:

Gorumcem benden 1 sene sonra evlendi.ben ilk sene düşünmedim çocuk o hemen istedi.önce benimki olacak deme hakkım var mı? İlk çocuklarımızın arası tam 1 aybenim oğlum büyük 1 ay.bu gebeligimiz de aynı zamanda gebe kalmışız aynı tarihte doğum yapicaz.birbirimizden haberimiz yok herkes istediği zaman istediği kadar çocuk sahibi olabilir.kimseye kısıtlama yapacak hakkı kendimizde bulamayız. Cocuk başlı başına bir külfet başkasına inat olsun diye böyle bir sorumluluk alınmaz. Siz gözünüzde çok büyütmüşsünüz bu görümceyi dert etmeyin bu kadar

Aboww bizim gelin de 10 haftalık falan hamile. Acaba aklından geçmiş midir ?
Gerçi hiç şizofik haller görmedim bu zamana kadar kendisinde.

Kimse kimseye inat çocuk yapmaz bence öyle düşünmeyin . niye takıp stres yapıyorsunuz. seninde olur Rabbimin nasip ettiği zamanda. onun çocuğu başka senin ki başka bi bomba :KK48: boşver takılma bence
Var arkadaşım var.. "Git gide çoğalıyolar acil doğurmam lazım" kafasında insanlar var. İşin kötüsü bunlar benim çevremde :D sonra da bakılamayan külfet gelen çocuklar oluyor..

belki senden sonra heveslendi o da
bu bana daha mantıklı geldi açıkçası

Hayir neyin kafasi bu.
Ayni anda dogursaniz ne olacak.
Sizin cocugunuzu az mi sevecekler.
Lutfen boyle benmerkezci olmayin

Bundan sonra hic bir elti, gorumce, kaynana, eltisinden, gelininden izin kagidi almadan cogalmasin ve evlenmesin kardesim. Bakin gelinler kiziyor. Hay lanet olsun, es ailesine eksi puan vermek icin bir sebep daha cikti. :KK62: :KK47:

Eyvah eyvah şimdi sen çocuk yapamazsın bu durumda. :KK53:

Çocuk sipariş üzerine olan bir şey mi? pazardan elma mı alıyorsunuz? Çok tuhaf düşünceleriniz var. Bu kafa yapınızı bir değiştirin önce...

arkadaslar. fesatsınız demissiniz. Fesatlıkla alakası yok. yanlıs düsünüyor olabılirim. amenna ama fesat degil bilakis kendim yıllarca sordum niye baska cocuk düsünmüyosunuz diye. Benim garıbıme giden olay tam herkes bizden beklerken onun bombayı patlatması oldu. Ki en cok üzüldügüm nokta engelli cocugunu yuvaya bırakacak olması. Baska bir cocuk icin 38 yasında hamile kalıp engelli cocugunu ne dıye bir ınsan yuvaya verir. aklım almıyor... Varsın yınede fesat ben olayım. düşüncelerinize saygı duyuyorum arkadaslar.

ki yetıskın eriskin insanlar. istedikleri zaman yapsınlar...

Back
X