Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

AhuDudu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
132
1
46
41
İstanbul
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.

dayısı tabi benziycek de sende bunu takmaya degmez bile bence sen sessiz kalıyorsan bozuldugunu hissediyolarsa zaten daha da cok soylerler

e benzesin dayısı benzeyecek tabi. Çocuk dayısından galiba diyecek kadar neden büyüttün ki içinde.
Pantolonu kim giyiyormuş o kısmı anlayamadım.
Bence sen eşini fazla kıskanıyorsun ama kabul et kimsenin hayatında sadece eşi yoktur. Ailesi ve yeğenleri de vardır.

Son düzenleme:

Ne münasebet? Kız halaya oğlan dayıya çeker muhabbetini duydunuz mu hiç?

Çocuğun dayısına da benzemesi normal yani..
Bence eşinizi gereksiz yere kıskanıyorsunuz ve kötü şeyler düşünüyorsunuz. Eşinizin de sizden başka bir hayatı var, ailesi var unutmayın.

bence de diyen eşinizin kardesi ve annesi takmayın benzesin ne var ki bunda rahat olun sizde eşinizin nasıl bir çocuk oldugunu görmüş olursunuz hem çocuklar çok masum varlıklar benim hoşuma giderdi heralde yegenlerini eşime benzetmeleri

Bence konu sahibi arkadaşın sinirini bozan, söylenenlerden çok söyleme şekli. Biraz nispet yapılıyor gibi hissetmiş sanki? Fazla alınganlık, kıskançlık var.
Ama arkadaşların dediği gibi; oğlan dayıya çeker ve erkekler sadece eşlerini değil, annelerini ablalarını da sever.

Bunda takılacak ne buldunuz anlayamadım?
Benim görümcemin oğlu da tıpkı eşime benziyor hemde kendi oğlundan daha çok benziyor, herkes de bunu dile getiriyor, hiç rahatsız olmadım. Eşimde seviniyor yeğenim bana benziyor diye...

ben size kocaman bir pes demek istiyorum müsadenizle!

Allah aşkına bu mu anlam çıkardığınız şey? oğlan dayıya çeker derler hiç mi duymadınız..ne var bunda benzetiyorlarsa,ne art niyet aradınız bunda gerçeken merak ediyorum? ben birşey bulamadım da..siz eşiyseniz onlar da annesi ve kız kardeşi.sanki kötü birşey demişler.

bir erkek kardeşim var ve yeminle görümce olmaktan korkuyorum artık.

Son düzenleme:
pöff bütün yorumum silindi sil baştan

sakın öyle bi laf söylemeye kalkmayın
abimin kızı da tıpkı ben benim çocuğum sanıyorlar o derece
tipi filan geçtim huyu da aynı ben abimler şehir dışında seni hiç özlemiyoz kızım sayesinde diyor
yengemin de hiç sorun ettiğini görmedim :26:

ne çirkin bi yaklaşım tarzı bu böyle.
kız halaya, oğlan dayıya çekermiş

benıde aynı teyzeme yıgenımıde aynı bana yanı halasına benzetırler

gorumcemın kızınıda dayısına

ınanın bende bunda hıc kootu nıyet goremedım

teyzem sayesınde yaslılıgımı yıgenım sayesınde cocuklugumu gordugum ıcınde cok mutlu oluyorum ayrıca

alemsin canım ya güldürdün beni. yani bahsedilen kişi görümcen yani eşinin kardeşi farkındaysan. eltinin çocuğu için deseler eminim çıldırırdın. bence abartıyorsun. benim eşimin annesi babası eltim de her defasında kaynımın küçük oğlunun herşeyini eşime benzetirlerdi sinir olurdum ama önemli değil, eşlerimizi sevdikleri için benzetiyorlar. hiç takılma buna bence. tabii dayısına benzeyecek bana benzeyecek değildi ya...

bence de konu sahıbı arkadaşım soleme sekıllerınden rahatsız olmus kı bunu ıfade etmıs..yoksa elbette benzer yanı dayı bu soncta..ama bıde hep soylenmesı mı gerek bunun bır ıkı solersın de..sık sıkta solemeye gerek yok benceeee.....

offffffff offffffff bir şey diyeceğim.gene gelin düşmanı diyecekler

Son düzenleme:

oğlan dayıya
kız halaya derler.senin kızın olursa aynı halasına benzerse ne yapacaksın?

bu kıskançlığın gerçekten şaşırttı beni.
bence hiç normal değil.

Son düzenleme:
Olabilir, benzeyebilir bunda birsey yok ki? :26:
Hani bazıları vardır, benzemez ama sürekli torununu ya kızına ya amcasına ya da babasına benzetir bariz bir sekilde benzemedigi halde hemde, onlara bende kızıyorum bazen, bir yakımın cocugu var cocuk aynı annesi, kas, göz, burun.. Erkek tarafı sürekli olarak cocugu diger toruna benzetiyor, babasına benzetiyor, amcasına benzetiyor her dogan cocuga, toruna aynı muammele. Hatta ben bir keresinde yok berke aynı annesi demistim de babaanne; yook, bizim tarafa benzesin demisti.
Ayol ısmarlama mı bu diye gülmüstüm bende..

Son düzenleme:

Sizi rahatsız eden ne?:26::26:
Bir çocuğun dayısına benzemesi kadar normal bir durum daha varmı?
Bu konuyu nelere çakmişsiniz, çok çirkin ,kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…