Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

Çok abartıyorsunuz tabiki de benzeyebilir ne var bunda.Genler cekebilir huyu suyuda benzeyebilir.

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.

Çok normal bu? Bunun için mi üzülüyorsun ve de takıyorsun. Allah iyiliğini versin. Benim de teyzemin oğlu aynı dayıma benzer fotokopi gibi… her birlikteliğimizde de tekrar tekrar söylenir bu. Sanki bizim unuttuğumuzdan mı…bence sen sevmiyorsun o insanları..yoksa bu mesele değil canım.

Konu sahibi neden rahatsız olduğunuzu bir yazsanız da anlasak, anlatım şeklinizden başka kokular geliyor burnuma. Çocuk dayısından galiba demekten korkmayı bırak bunu düşünmek bile çok çirkince. Ve sakın söylemeyin bunu, akabinde suratınızın ortasına okkalı bir tokat yiyebilirsiniz.

Son düzenleme:
ben size kocaman bir pes demek istiyorum müsadenizle!

Allah aşkına bu mu anlam çıkardığınız şey? oğlan dayıya çeker derler hiç mi duymadınız..ne var bunda benzetiyorlarsa,ne art niyet aradınız bunda gerçeken merak ediyorum? ben birşey bulamadım da..siz eşiyseniz onlar da annesi ve kız kardeşi.sanki kötü birşey demişler.

bir erkek kardeşim var ve yeminle görümce olmaktan korkuyorum artık.

Bizde de var bir tane erkek ve bende korkuyorum vallahi.. :27:

Daha neler diye okudum, yapacağım yorumları burada herkes yapmış zaten de yine söyleyeyim.
Dayıya halaya elbet benzeyebilir çocuklar, huyu benzer tipi benzer. Yani çocuk dayısından mı diyeceğim bir gün demenizi hayretle okudum.
Sizin yerinizde olsam asla böyle bir cümle kurmazdım.
Dert edilecek bişey değil bu.
Böyle ablasıyla yeğeniyle annesiyle yakın olduğu, benzetildiği için yanlış hareket edip sonrasında yalnız kalan birisini tanıyorum.
Onun için huzurunuzu kaçırmayın.

kardeşimin kızı falan olursa bana benzemez İnşallah..benzese bile anneme ve kardeşime tembihliycem bunu dile getirmesinler..hep ay aynı annesi ya da teyzesi falan desinler..Maazallah kardeşimin eşi de kız halasından galiba diye söyleyecek kelime bile bulamadığım bir düşünceye girmesin..

Son düzenleme:
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bu konu çok canımı sıkıyor benim.Her karşılaşmamızda görümcem ve kayınvalidem her seferinde çocuğun eşime benzediğini söylüyorlar.Huyu suyu hep aynıymış. Onun gibi ağlıyor onun gibi gülüyormuş. Ağzı burnu hep eşimmiş. Birgün dayanamayıp çocuk dayısından galiba demekten korkuyorum. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar? Ha bir de sürekli kv eşimin küçükken kendisini çok kıskandığını anlatıyor. o yüzden artık pantolon giyiyormuş.

Korkmayın söyleyin,söyleyinki alacağınız cevapla daha çok şoka girersiniz ....

kardeşimin kızı falan olursa bana benzemez İnşallah..benzese bile anneme ve kardeşime tembihliycem bunu dile getirmesinler..hep ay aynı annesi ya da teyzesi falan desinler..Maazallah kardeşimin eşi de kız halasından galiba diye söyleyecek kelime bile bulamadığım bir düşünceye girmesin..

Bence konu sahibi dayısından olduğunu düşünmekten ziyade o insanlara karşı içindeki kinin ve nefretin dışa dökümünü yapmış gibi geldi bana.

şunu de bize sen

''görümcemden nefret ediyorum, onu bir kaşık suda boğmak istiyorum, oğlunun eşime benzemesine bu yüzden katlanamıyorum''

bence sorunun bu.

daha çok korksan iyi edersin ...kızın da halasına benzeyecek çünkü:27::27:

istenmeyen ot dibinde biter
derler.

benim yengem olabilir misin acaba? :1::1:

oda annem oğlumu dayısına benzettiğinde ağzını burnunu yamultup yüzünü ekşitiyor.

eşinin yeğenini sevmesine dayanamayıp yan odaya kaçıyor.

şımarıklık sendromu olabilir mi acaba?

bir de bana yengemiz dese " o kadar benziyor dayısından galiba " diye

orda bir güzel pataklarım.

herkes edebini ve yerini bilecek.

Allah öyle bir kalp öyle bir dudak vermiş ki,

anneni öptüğünde farklı, evladını öptüğünde farklı, eşini öptüğünde farklı, kardeşini öptüğünde farklı hissediyorsun.

Bundan ötesi kendini beğenmişlik, şımarıklık, olgunlaşmamışlıktır.

Evet abartıyorsunuz hemde çoook...

Öyle şey denilir mi :53: töbe yarabbim..

Eee ben bile dayıma benziyor muşum.. Herkes öyle diyo.. Yengemde sizin gibi saçma şeyler düşünmüyo hatta seviniyo, kendi kızlarına da benzediğim için.. Soydur bu , benzeriz tabi..

Sizin mantığınıza göre bende dayımdan mıyım yani :20: Pes yani.. Daha neler duyacağız burda..

Ciddi söylüyorum, ben bunu söyleyecek gelin kişisinin suratına bir tane patlatabilirim :63:
Bende bu olayı ve tepkimi bizim gelin hanımın yanında anlatayım ileride bana benzeyen bir yeğen doğurursa kulağına küpe olsun :37:

ben size kocaman bir pes demek istiyorum müsadenizle!

Allah aşkına bu mu anlam çıkardığınız şey? oğlan dayıya çeker derler hiç mi duymadınız..ne var bunda benzetiyorlarsa,ne art niyet aradınız bunda gerçeken merak ediyorum? ben birşey bulamadım da..siz eşiyseniz onlar da annesi ve kız kardeşi.sanki kötü birşey demişler.

bir erkek kardeşim var ve yeminle görümce olmaktan korkuyorum artık.

Kork arkadaşım benimde 1 erkek kardeşim var 1 sene oldu evleneli aaa demeye korkuyoruz gerçi artık kardeşimi gördüğümüz bile yok allahtan bayramlar varda idare ediyoruz işte.

olan dayıya kız halaya derler,size şimdiden kolay gelsin diyorum..Allah verir bir kızınız olursa nur topu gibi bir sorununuz daha olacak..

çok kıskançlık vakası gördüm ama küçücük bir çocuğun konu edildiği bir şeyi ilk defa okuyorum.:53:

Evet abartıyorsunuz hemde çoook...

Öyle şey denilir mi :53: töbe yarabbim..

Eee ben bile dayıma benziyor muşum.. Herkes öyle diyo.. Yengemde sizin gibi saçma şeyler düşünmüyo hatta seviniyo, kendi kızlarına da benzediğim için.. Soydur bu , benzeriz tabi..

Sizin mantığınıza göre bende dayımdan mıyım yani :20: Pes yani.. Daha neler duyacağız burda..

Bende anneme benziyorum, annemle benzeyen teyzemlere de dogal olarak..
Hic unutmam kuzenim dogdugum da benzedigim teyzemin kızı, annem ayyy, bu aynı smuwiLa..! demisti..
Yan yana geldigimiz de kardes sanarlar.. :34:

Son düzenleme:
Ciddi söylüyorum, ben bunu söyleyecek gelin kişisinin suratına bir tane patlatabilirim :63:
Bende bu olayı ve tepkimi bizim gelin hanımın yanında anlatayım ileride bana benzeyen bir yeğen doğurursa kulağına küpe olsun :37:

Haklısın poly,bunu diyen gelinde olsa kızımda bende patlatıveririm bi tane.
Demekki hiç ahlak kavramı yok sende derim,aklına böyle bişey geliyosa.:20::20:

Back
X