Görümcemin oğlu tıpkı eşimmiş

Kendi cocugunu sevmedigi kisilere benzemesini istemeyeni, benzetmeyeni gördüm de, görümcenin cocugu dayısına benzedigi icin sinir olanı ilk defa görüyorum kusura bakmayın hala saskınım..

Son düzenleme:
Vallahi çocuk dayısından lafı yüzünden kusabilirim.
Nasıl iğrenç bir noktaya getirmişsiniz.
Bende halama benzerim çok ne oldu şimdi tövbe estağfurullah
Ne örümcek zihinler var ya Rabbim
Kıskançlıktan beyninizi yemişsiniz adeta.

hakikatten ya esprisi bile ne kadar çirkin.

nasıl bir düşünce yapısıdır bu.

evlerden ırak...

Haklısın poly,bunu diyen gelinde olsa kızımda bende patlatıveririm bi tane.
Demekki hiç ahlak kavramı yok sende derim,aklına böyle bişey geliyosa.:20::20:

Evet abartıyorsunuz hemde çoook...

Öyle şey denilir mi :53: töbe yarabbim..

Eee ben bile dayıma benziyor muşum.. Herkes öyle diyo.. Yengemde sizin gibi saçma şeyler düşünmüyo hatta seviniyo, kendi kızlarına da benzediğim için.. Soydur bu , benzeriz tabi..

Sizin mantığınıza göre bende dayımdan mıyım yani :20: Pes yani.. Daha neler duyacağız burda..

:))

şimdi bu mantığa göre bende dedem'denim galiba çünkü küçük teyzemle ikiz gibiyiz,annem bile karıştırabiliyor bizi :) acaba aynı teyzesi dediklerinde babam ne düşünüyordu :30:

Haklısın poly,bunu diyen gelinde olsa kızımda bende patlatıveririm bi tane.
Demekki hiç ahlak kavramı yok sende derim,aklına böyle bişey geliyosa.:20::20:

Aynen...
Bir de aklına böyle kötü şeyler gelen varsa gidip bir tövbe etsin. Allahım sen beni bu kötü düşüncelerden kurtar diye dua etsin.

çocuk dayısına benzeyebilir ve bu sık sık dile de getirilebilir,bunda birşey yok.
Bir arkadaş daha söylemişti ben de aynı şeyi düşünüyorum ,bence de siz görümcenizden pek hoşlanmıyorsunuz ve eşinizin onun çocuğuna benzetilmesini istemiyorsunuz.
Neredeyse söyleyeceğim dediğiniz lafa gelince ,zaten böyle birşeyi düşünmediğinizi ve söylemeyeceğinizi biliyoruz ama yine de bu lafı söylemeyi düşünmek bile kötü.

Bende anneme benziyorum, annemle benzeyen teyzemlere de dogal olarak..
Hic unutmam kuzenim dogdugum da benzedigim teyzemin kızı, annem ayyy, bu aynı smuwiLa..! demisti..
Yan yana geldigimiz de kardes sanarlar.. :34:

Ben dayıma benzerim.. Kuzenime de öz kardeşinden daha çok benzerim hatta..

Bizi kardeş sanırlar , kuzenimin kardeşini de ben sanırlar.. Çünkü o da benim anneme benziyo..

Demek ki konu sahibi gibi bi yengem olsa ayvayı yemiştik.. Ona göre zincirleme bir durum var hatta bizimkinde..

vallahi bu mantıkla Türk aile düzeni çöker :1:

katliam çıkar :27:

neyse ki bu mantıksızlığın yaygın olmadığı hepimizin şiddetli tepkileriyle görülmüş oldu.

:))

şimdi bu mantığa göre bende dedem'denim galiba çünkü küçük teyzemle ikiz gibiyiz,annem bile karıştırabiliyor bizi :) acaba aynı teyzesi dediklerinde babam ne düşünüyordu :30:

Bu konu bana Elif Şafak’in “Baba ve Piç” kitabını hatırlattı. Düşüncesi bile kabus gibi.

Bazıları evlenirken cidden şart koşsunlar erkek tarafnı istemiyorum evimde diye yada yetim öksüz birileriyle evlensinler Yani insanları istememek ayrı hastalıklı düşünceye sahip olmak ayrı karşı tarafın sözlerine kızıpta böyle benzetmeler yapmak apayrı

benim yengem olabilir misin acaba? :1::1:

oda annem oğlumu dayısına benzettiğinde ağzını burnunu yamultup yüzünü ekşitiyor.

eşinin yeğenini sevmesine dayanamayıp yan odaya kaçıyor.

şımarıklık sendromu olabilir mi acaba?

bir de bana yengemiz dese " o kadar benziyor dayısından galiba " diye

orda bir güzel pataklarım.

herkes edebini ve yerini bilecek.

Allah öyle bir kalp öyle bir dudak vermiş ki,

anneni öptüğünde farklı, evladını öptüğünde farklı, eşini öptüğünde farklı, kardeşini öptüğünde farklı hissediyorsun.

Bundan ötesi kendini beğenmişlik, şımarıklık, olgunlaşmamışlıktır.

:46::46::46::46::46:
Çok candan geldin de bana... Bende seni arkadaşımı öptüğüm gibi öpebilir miyim? :1::1::1::1:

Son düzenleme:
konu sahibi konuyu açtı,başka konularda geziyor.amaç neydi acaba:44:

Son düzenleme:
neye bozulduğunu anlayabilmek için soruyorum.. acaba çocuğu eşine benzemek için yeterince güzel bulmuyor musun?

bir cümle ile şok geçirip ona takıldık ama konu sahibi bir de k.validem,eşim küçükken onu çok kıskanıyormuş,hiç kısa giydirmiyormuş bunu da çok sık anlatıyor yazmış..adı üstünde eşiniz küçükmüş,çocukmuş..her çocuk annesini kıskanır..benim çocuklarım daha 2,5 yaşındalar ama o kıskançlığı ben de yaşıyorum..bu çok normaldir..

insan eşini kıskanabilir,ailesinden bile kıskanabilir ama verdiğiniz örnekler biraz garip değil mi?takıldığınız noktalar çok ilginç.

konu sahibi konuyu açtı,başka konularda geziyor.amaç neydi acaba:44:

Bence biz kk olarak genel anlamda tabi kayınvalide ve görümce antipatisi olan bir birlikteliğiz burada.. konu sahibi de onları içine alan bir konu açınca tezahürat alacağını zannederken yuhlandı. Konu bu bence.

Konu sahibi fazla boş kalmış herhalde böyle bir konuyu kafaya taktığına göre..:52:

Çocuğu sana benzetmemişler ki dayısına benzetmişler :))):52:

Şimdi gülmeme de kızacaklar olacak belki ama komik yani napıyım:52:

O değilde ben 10 dk pantolon mevzusunu düşünüyorum, gidip bir kahve içeyim kafam basmadı o kısmına.

Back
X