Gorumcemin olayi lutfen okuyun :(

Gorumcemle konustum.sana birsey anlatilmiyor filan ddi bende sinirlendim.sen abini biliysn abartti dedm ben ona hic kotu birsey anlatmadm ddi kayinpedrm aramis gorumcemi kizmis etmis gorumcemde ben el kapisindaym beni bunlar icin her dakka aramayn filan dems bende.babama.soyle dedim yani.ben.kotu birsy demedm smdi bana.kiziyorlardir niye esine soyluyo diye ama.bende.ozeniyrm.esimle her seyi konusmak istyrm guvenmek istyrm.ama.yk bugun fena kavga ettk yani beni herkese kotu ettin Allah razj olsn dedm

Sanki kusura bakmayın ama sizin yaptığınız bana biraz iş güzarlik gibi geldi madem kocanız kardeşi ile görüsmüyor bunu ona neden söylüyorsunuz az çok vereceği tepkiyi tahmin etmeniz gerek üstelik bunu hep yapıyor demişsiniz demekki kişiliği böyle söyleyerek hata etmişsiniz kız annesi ile birşey paylaşmış sizin sayenizde ne babası kalmış ne kardeşi

Yani görümce hata etmiş olabilir ama eşiniz çok tepkiliyse yansıtmamalıydınız bu sizin hatanız.
Eşinizin direkt babasını araması ve onlarında delirmesi ikisinin patavatsızlığı.

Haklisin esim ya o yuzden kendime yakin buldgm tek insan sonucta ne bilim

Bende aynisini yaptim ama esimi biliyorum gidip babasina ya da kardesine öyle anlatmaz dedigimi benimkide öyle önemli birsey degil görümcem kücük ama genede pismanim vicdanen. Görümcemin iyiligi icin yaptim genede öyle bie konu olunca 10 defa düsünüyorum esime anlatmadan önce

Wolfie, hep merak ediyorum.
En baştan böyle olacağının nasıl farkına varılmaz??

Yoo dostum yoo varilmamasi mumkun mu? Sonucta kaynananin yaninda ilk oturanlar onlar degil. Cogunlugu hele bir evleneyim de dedigimi yaptiririm kafasinda. Kimi yaptiriyor kimi de boyle cortluyor iste. Bir kismi da fazla cahil cesaretli. Hallederim ben yeeaa kafasinda. Ama gelinen nokta hep ayni yani.

Anlamadim siz mi istemediniz ortada merdiven?

Yani görümce hata etmiş olabilir ama eşiniz çok tepkiliyse yansıtmamalıydınız bu sizin hatanız.
Eşinizin direkt babasını araması ve onlarında delirmesi ikisinin patavatsızlığı.
Aaynen tam.bi patavazsizlik ama.esim beni dinliyip hic aramasaydi gercekten bi sorun olmazdi eminim

Gorumcemde bizimki.gibi dublex almak istiyor ama ortadaki merdiveni istemiyor esim onu bile sorun yapti zannetiki yani.anlasamiyorlar . bir aralar bizimde tartismalarimiz vardi gorumcem evlenmeden once kayinpedermle filan bende o zaman demistm bu merdiveni kiricam diye oyle yani

Okudum ama göründüğü kadar basit değil.
Eşin tepkili,kendi düşen ağlamaz modunda...Babası ise neyyy benim kızıma kötü mü davranıyorlar diye ayaklanmış.
Kayınvaliden dersen,siz de kayınvalideyle birlikte oturduğunuz için gocunmuş.

Ben böyle anladım:)

:)) kayinvalidemlik bi durum yk sadece bana kizmistir gorumcemin dertlestigi herseyi sanki ben hepsini esime.soyluyorum sandilar ..

Kotu bir niyetim yoktu aslinda sadece kardesimin bir sorunu olsa ben kosarim gene o benim kardeskm filan diyodu bende soyleme gereginde bulundm.ki.kotu birsy de demedim sadece baska eve cokmak istyrlar babamdan para istemis dedm verirse verir dedm

Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim hepinizden bir pay aldim hatami anladim ama esimde haksiz .. Allah razi olsn hepinizde

Ailesi barışmış kocanızın bu tavrı nedir daha hele ki 'kızın' nedir ne olursa olsun kardeşi onun canı kanı,kocanda dengesiz senin.
Kocam ne konustugunu bilmiyo o da pisman oldu da iste ama dedmki bu evde.benim sesimi bu saatten sonra duymicaksn dedm . sana guvenmiyorum hic birsey de anlatmam bundan snra dedm boyle olmasida bi hayir iste yarin doktora gidicem yumurtalarim icin igne vericek ilsiki filan dicek ama bizm pek barismaya niyetimiz.yk bosu bosna 350tl igne parasi vericem.muayne parasi ve catlatma ignesi haric

Niyetiniz yoksa gitmeyin boşuna,ilişkiniz düzelirse gidersiniz.

Niyetiniz yoksa gitmeyin boşuna,ilişkiniz düzelirse gidersiniz.
Uff gitmek zorundaym olsn artk yunurtalarm calismis olur ama cok kalbim kirildivardir bundada bir hayir . keske hic birsey soylemeseydm su dilimi tutamiyrm ya

Cocuk icin acele etme. Kac yillik evlisin. Bir ise gir ayri eve cik. Sonra esini tanimaya calis. Sirtini dayamaya korktugun bir adamdan cocuk yapma bence. Yasin kac onuda merak ettim.

boyle seylere karısmamak gerek
bak kocan dengesızmıs karıstın senın basın agrıdı
bosversene

Anne baba evladı olduğu için afeder de abi gururu kırıldıgından affetmez.konuşma diyorsa konuşma.elbet bitecek kırgınlıgı ama o zamana kadar konuşma hadi konuştun diyelim kocana anlatıp da celallendirme

Ama görümceniz annesine söylemiş zaten, bence eşinize söylemeden önce kayınvalidenizle konuşana kadar bekleseydiniz. Belki kayınvalideniz bir yolunu bulup söyleyecekti kayınpederinize

Aynen benim eşim de böyle.
Benim de susmam gerek:)
Görümcemden birsey duydum keske hic duymasaydim. Daha bisey bilmek duymak istemiyorum. Bize sıkıntı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…