Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Sen ufak ufak kibarca laf sokmazsan kimse senin hakkını korumaz buralarda böyle delirirsin.

Bence görumcenizz amacına ulaşmış sizin görceginizide biliyoduu ama eşinizinde kardesine veya ablasiysaa ona bisi demesi lazimdi diye dusunuyormm

Hastaneye gittim tabiki ...hastabedeki tavirlarindan hoslanmadugim icinde evine pek gidesim gelmedi ...watsapa bakmak givensizlik degil kafama esti baktim o da benimkine bakar.sizde bakin ne var ki bundan esler arasi ozel olmaz telefon

butun terbıyesizlik senın kocanda , kızkardesi yada ablası neyse onu ara ve benım karımı neden dahıl etmedın diye hesap sorar , sadece kardeş grubu olsa anlarım , sana ilk darbeyı vuran kocan
Böyle bir kocam olsa cokk sogurdum
kadın gibi dedikodu mu yapacak koca adam

Evet aksam gidince hic alingan davtanmicam hatta grup konuaunu acacaklar kesin babasi bile var grupta miskin miskin gulucem

bu arada şu noktayı kaçırmışım
görümcenın bebeği olmus anladıgım kadarı ile iki aydır gitmemişsin
bu görümce seni neden gruba eklesin ki, ayıp değil mi, insan el olsa 2 ayda gider.
Hastaneye gittim tabiki ama eve hayirli olsa gitmedik henuz esim ders yapiyo aksamlari gidemez gunduz de calisiyor ondan gitmedim

Hastaneye gittim tabiki ama eve hayirli olsa gitmedik henuz esim ders yapiyo aksamlari gidemez gunduz de calisiyor ondan gitmedim
ders bahane değil
hepimizin sorumlulukları var, evine gitmememiz ayıp olmuş hem de çok
sizi gectim eşiniz çok ayıp etmiş.
aynı sehırdeysenız kac defa gitmiş olmanız gerekirdi,

Kadin rahat birakmiyorki surekli yalandan davet ediyor anasi babasi uzulmesin diye ben gitmiyorum diye illede benide cagrir gitmessen arar cok kizdim falan der...en son gorusmek iatedigim insan zaten

Eşinde hata bence onun tepki olarak ayrılması lazım.bana yapılsa umrumda olmaz o ayrı.

Yok asla sormam.canim boyle seyler konuscak.kadar muhatap degilim..zaten hic sevmiyorum...ama icime oturdu bu grup olayi
bence sevinmelisiniz, hem o derece muhatab değilim diyorsunuz, hem alınıyorsun.
grupta belki rahat rahat yazamayacaksın. yanlış anlaşılacak filan.
boşuna dert ediyorsun bence sen de dahil olman gereken yerlere dahil ol. takılmaa..

Hiç takmayın, bizim de eşimin ailesi ile grubumuz var sabah akşam hiç durmadan yazışıyorlar , birbirlerine fotoğraf atıyorlar. Bir şey olsa da gruptan çıksam diye bakıyorum ama yok yani. Bence üzülmeyin hatta sevinin

Ben olsam yeni grup oluşturup herkesi alır o gorumceyi almazdim o da anlardı hem ne hissettigini.
Doğum yapmış 2 ay hastane dışında gitmemisin tavırlarından dolayı sanırım bunu da eleştirmiş arkadaşlar benzer bi durum benim annem yaşadı dayımın duasına gitti her gece yengem ne hoşgeldin ne senin de basın sağolsun dedi.Bi de cenaze günü anneme laf soktu haspam o yüzden seni anlayabiliyorum.
Gitsen de kotusun gitmesen de ama bence git evine ağzına laf verme.

Aynen oyle.guzel tanimladin ablasindan cok korkuyor her zaman beni ezdiriyor bende kendimi savunuyorum ozaman da dislaniyorum sekil a

Saol xanim anladigin icin..
Buaksam gidiyorum icimde yanginlar var haksizliklar ve ayip olur diye zorla goturulmeler ..bana ayip oldunun kimse farkinda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…