Görümcemin olusturduğu watsap grubu..siz ne hissederdiniz?

Bu tarz gruplari cok gereksiz buluyorum.
Kaynim bir ara kendi kiz arkasi ve bizleri ekledi. Yani esim, gorumcem kayinlar, eltiler, ben falan.
Cikicam ayip olacak diye cikamiyorum bir bahane ciksin da cikayim diye bekliyorum.
Neyse bi gun esim tum gun bildirim geliyor isime mi konsantre olucam sizinle mi ugrasicam deyip cikti. Bana da bahane cikti "esimin olmadigi grupta benim ne isim var" deyip ciktim. Sonucta onun sulalesi. Kafam rahat etti.

Yaptiklari evet cok ayip size karsi ama o grupta olmak da cok matah bir sey degil yani.

Bebekten once de gecen sene grup aile baslikli olusturmustu canim

Orayı anladım ama şimdikinin başlığı daha manidar...

Evveliyatını bilemem ama bence sizin bunca zaman gitmemeniz de ayıp olmuş gerçekten. Yani tencere dibin kara, seninki benden kara misali karşılıklı hatalar var.

Evet alsalarda mutlu olmazdim kirilmisliklar yasadiklarim sa var gruota zaten ama ben nedense sevilen insanlar adli grupta diger gelinin olupta ben olmadigim.icin bir tuhaf oldum..
Haklisin
Resmen ..sevilmeyen.ilan edilmissin ve bunu senim gözüne sokuyorlar.

Bence esine soyle bu grupta ben neden yokum? ben merakli degilim ama ayni seyi benim ailem yapsa seni dislasalar ne hissedersin? Sadece bilmeni istedigim icin soyluyorum yoksa onemi yok..de

Esin bilsin bence ayip ettiklerini

Benimde görümcemle mesafeli bi ilişkim vardır. Yanlış anlaşılmadın bu mesafe ikimizdende kaynaklanıyor. Ama geçen yaz evlenen kuzenin eşiyle daha iyi anlaşıyor. Biz birbirimizi pek aramayız. Yani ben arıyordum karşılık hiç gelmeyince bu sene kestim aramayı. Onlar araşıyorlar mesajlaşıyorlar sosyal medyada bi güzel olayda birbirlerini etiketliyorlar.
Hiç takılmıyorum sizde takılmayın. Belki daha iyi anlaştılar. Herkes herkesle anlaşacak diye bişey yok.
Bu arada eşiminde olduğu bi grupta ben ekli değilim onlar yazışıyorlar.
Aman kafayı takacak üzülecek bişey yok.

Benim bir kulagimdan girer digerinden ciksrdi valla banane beni almadiysalar almasinlar bende bundan sonra ona göre davranirdim. Zaten nadir gidiyormussun görümcene.. bosver gitsin kafana takma bile

teyze oğlunun eşine kadar olan gruba zaten aman eklemesinler.
bence darılacak falan bir şey yok, zaten aranız iyi değilmiş, böyle de öğrenmiş değilsiniz neticede.
asıl o gruba eklese çok samimiyetsiz olurdu.
eşinize de kızmaya gerek yok gibi geliyor bana, sonuçta o sizin ebeveyniniz mi ki benim karımı da gruba alın onunla da konuşun diyecek.
karşılıklı birbirinizi sevmiyorsunuz, bunun başka açıklaması yok, büyütmeye de gerek yok.

son olarak özlü sözle bitireyim;
görümce ölesim gelir görünce

Benim eş tarafım dışarıdan kız almıyor. Hep köyden ve akraba . Bir yabancı benim. Onlarında whatsapp grubu var. Dedikodu, o ne demiş bu ne demiş boş beleş ne varsa onlarda. Beni de eklerler diye korktum ama allahtan birbirimizi sevmiyoruz.
Yarın birgun lafı olur sen yoksun derler. Boş beleş şeyleri sevmiyorum. Bana anlamsız geliyor deyin.

He bak ayni beni görümcem de öyle. Gecenlerde amcasinin hanimi disarda yalniz görmüs hemen eve geldi herkese soruyor amcamla yengem kavga mi etti tek basina cikmis neden cikmis.. amma dedikodu pesinde. Insan tek basina disari cikamaz mi ki? Kendi de cikiyor

Sizi sevmeyebilir ama siz onun yengesisiniz. Saygi göstermek zorunda. Bakin zorunda diyorum. Sizi tek olarak evine çağırmak zorunda değil. Gel buluşalim şuraya gidelim demek zorunda degil. Ama aile oldugunuz icin görüşmek zorundasiniz. Gorumceniz cok cahil ve basit bi insan. Cok zor biliyorum ama siz onun yaptigini yapmayin. Şimdi anlamaz ama o utanır ilerde. Bizde eltimle mesafeliyiz. Ilk başta iyiydik ya da ben oyle sandim. Hep içten samimi olmaya çalıştım beni evime buyur bile etmedi çoğu zaman bana gelecekleri zaman buyrun gelin dedim. Biliyorum aptallik ama onun yaptigini yapsam ne farkım kalir ki ondan? Şimdi baya mesafeliyiz ama bunu o istedi. Beraber bulundugumuz ortam iskence gibi geliyor ikimize de. Buna ne gerek vardı ki?

Evet kavga etmişler , yengem bohçasını almış evden kaçmış diye verseydin gazı.

Grubun adı bile size gönderme gibi eşinizin neden benim eşim dahil değil demesi gerekirdi yada gruptan çıkması normalde böyle herkes ekli olmalı diye bir şey düşünmem ama sizin durumunuzda dışlamışlar sizi gibi geldi.

olay yaşanmış daha önceden eklememesine çok da takılmayın bence
gereksiz yere üzmeyin kendinizi
sonuçta sizi hazmaedemiyor olabilir

Esin gidip görüşmek istiyorsa gorussunler
Siz görüşmeyin uzak durun yüz vermeyin bence

Saol xanim anladigin icin..
Buaksam gidiyorum icimde yanginlar var haksizliklar ve ayip olur diye zorla goturulmeler ..bana ayip oldunun kimse farkinda degil

Valla kadın sizi herzaman çağırmış evine falan siz gitmek istememişsiniz sonra sizi arayıp krııldığını da söylemiş hem uzak durmak isteyip gitmeyip hem de whatsapp grubuna dahil edilmeyince kızmak da ayrı enteresan ayrıca eşinizin dersini falan bahane edip gitmemeniz de enteresan doğum yapan kadının evine. Eşinizin haftasonu da mı yok hiç mi bir yere çıkmıyorsunuz kaldı ki eşiniz demiş yani artık gidelim ayıp oluyor diye yani eşiniz zaten gitmek istemiş siz gitmemişsiniz bu olay yeni olan birşey sonuçta iki ay doğum yapan görümceye gitmemişsiniz siz de evdeyseniz eşiniz olmadan da gidebilirdiniz pekala 2 saatte mi vaktiniz yok etkiye tepki kusura bakmayın

eşimin olmadığı grupta bende olmam deyip eşin çıksın gruptan bence en doğrusu bu

İnsanlar hayatını etkilemesin. Senin değerin, herhangi birinin davranışıyla, yaptığıyla ölçülmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…