Görümcemin patavatsızlığı

Üstüste iki tane patavatsız görümce-görümce eşi konusu açılınca çok güldüm. Çok iyi cevap vermişsiniz. Bayıldım valla.

Ne kadar laubali bir muhabbet...
Verdiğiniz cevap takdire şayan, o ayrı.
Ama bu kadar da yüz göz olmak, bilemiyorum...

Cevabı iyi vermissin ama keşke saka yı uzatmak yerine sert bi şekilde "böyle terbiyesizliklerden hoslanmam" diyip evden ciksaydin. Bi daha cesaret edemesinler

iyi demişin kız anında yapıştırmışın cevabı. oohhh

İlk defa bi gorumce konusunda sismedim...
Ohhhh artik konudan cikabilirim bisey yazmaya gerek yok diye dusundurdun

Vay en sevdiğim insan türü, anında lafı sokulacak yere sokan insan. Süper kapak yapmışın tatlım bende olsam aynını yapardım

Ben olsam kaale bile almam da sizin cevaplar çok yerinde olmuş bence. Zaten cevap vereceksen böyle cevap vereceksin, başka türlüsünü anlamazlar.

Görümcenin densiz olmayanı varmı ki Var olanı da elti saçmalığı çekiyor, o yoksa kaynana, o yoksa kendi anne baba, o yoksa kardeşler.. Böylee.. sürüyor işte Herkes birbirinin sınavı mübarek :) Onlar bizden dertli onlara sorarsanız ..
Bu arada cevabınız cukk oturmuş, kendiminkiylr olan muhabbetleri gördüm

aferin tatlım saygılı olayım diye salak salak durmuyosun. az bile demişin.

ben direkt kovardim cabuk disari yallahh derdim. Ne demek ya cok ayip igrenc soylenecek seymi bide resim gosteriyo oha yani resmen bunu niye aldin der gibi. Cok ayip ya bana deseydi varya onfa sac bas birakmazdim. Bak sen ona kuna al demissinya o zaman nasil kiskancliktan kudurmus. Kendine yapilinca kiskaniyo sana yapmiycak o zaman ayrica ben hic hoslanmam bi erkegin yaninda su kiz guzel bile demem bence dengesiz bi hareket

Kv kp var miydi bu sekilde siz laf ederken..
Eger yoksa lafi saglam vurmussunuz gorumcenize..

Eger varsa keske kullanmasaydiniz boyle bir ifade.

Adam evlenmis etmis. Hala gecmisteki gelin adaylarina yolculuk yapan aile bireylerinden cidden nefret ediyorum..

Ayip ya..

Allah Allah cok agir diyologlar hepsi aile namus meselesi

Evli kadini desifre edip bunu alacaktik demek, yok ben sana listemden sarisin kuma bulayim cevabi

Kv kp de ayni ortamda bu nasil aile ortami böö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…