Görümcemin patavatsızlığı

sut ve gol bence super bi cevap olmus cokda iyi olmus kapak olmus sIksin da hava kacirmasiiinnn agziniza saglik :)

agzına sağlık. haddini bilsinler. eskiyi saçma sapan getirmenin ne alemi ar. nasibi senmişsin sen olmussun.

Valla 10 numara cevap olmuş ağzına sağlık ben olsam diyemezdim ama denmeli bence ki herkes haddini bilsin

İçimin yağları eridi valla.
Ağzınıza sağlık.

Bizim hatamız karşımızdaki kişileri kendimiz gibi sanmamız. Sanki karşımızdaki de terbiyeli, o da görgülü. Edebini biliyor sanıyoruz.
Öyle olmayınca şaşırıyoruz. Konduramıyoruz, yakıştıramıyoruz.
Gece olunca jeton düşüyor, ne terbiyesizmiş diye. Terbiyesizliği de kendimize layık görmeyince uykumuz kaçıyor gidiyor uyu uyuyabilirsen.

Herkesi kendimiz gibi sanmayıp onun seviyesine de inmek gerekiyor bazen.

çok iyi lafı koymuşsunuz
şakanın dozu hiç kaçmamış emin olun öyle bir şakaya böyle bir cevap

Ooo çok iyi olmuş tebrikler ediyorum buradann

Haketmiş bence. Bir daha konuşurken iki kere düşünür.

Kız içimin yağları eridi ilk defa görümcesine jet yanıt veren bir kadın görüyorum ayakta alkışlıyorum iyi yapmışsın böyle yapıştıracaksın cevabı. kendisi kaşınmış durmak yokk böyle yola devammmm

cevap vermekle iyi yapmissin guldurdun beni aksam aksam

işte hep sizin gibi hazır cevap insanlara özendim, hayranım! ağzınıza sağlık!
ben olsam orda gülüp geçer eve gelince de günlerce kendimi parçalardım neden hiçbir cevap vermedim diye
aynen bende oyle hic bir zaman hazir cevap insan olamadim

Valla cevabını görünce içimin yağları eridi oh

Adamsıııııııııınnnnnnnnnnnnnn harika cevap vermişsin süper olmuşşşş bundan sonra o düşünsün hahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…