- Konu Sahibi midnight34
-
Evet vardı ama kızı damadı öle konusuyo babalarının yanında utanmadıKv kp var miydi bu sekilde siz laf ederken..
Eger yoksa lafi saglam vurmussunuz gorumcenize..
Eger varsa keske kullanmasaydiniz boyle bir ifade.
Adam evlenmis etmis. Hala gecmisteki gelin adaylarina yolculuk yapan aile bireylerinden cidden nefret ediyorum..
Ayip ya..
Kv kp var miydi bu sekilde siz laf ederken..
Eger yoksa lafi saglam vurmussunuz gorumcenize..
Eger varsa keske kullanmasaydiniz boyle bir ifade.
Adam evlenmis etmis. Hala gecmisteki gelin adaylarina yolculuk yapan aile bireylerinden cidden nefret ediyorum..
Ayip ya..
Ondan bende cvp verme ihtıyacı duydum biraz fazla oldu galiba cvp vermeseydım hepsının karsısında ezık hıssetcektım galibaEvet vardı ama kızı damadı öle konusuyo babalarının yanında utanmadı
ısaAllah Allah cok agir diyologlar hepsi aile namus meselesi
Evli kadini desifre edip bunu alacaktik demek, yok ben sana listemden sarisin kuma bulayim cevabi
Kv kp de ayni ortamda bu nasil aile ortami böö
Terbiyesizlik bu yaptiklari hakikaten..Evet vardı ama kızı damadı öle konusuyo babalarının yanında utanmadı
Evet dısardan öle grnuyo haklısınız ama onlar baslattı hiç aklımda öle bişi demek yoktu kv kızını uyardı zaten o nasıl laf diye güya saka yapıyomuş öle dedi siz olsanız ne cvp verirdınızEvet d
ısa
Cevap efsane..Kızlar bişi soracagım.Bir gün görümcemde oturuyoduk o an kocası elinde telde facete geziyodu galiba bir an baktım bikız resmi göstermeye çalışıyo eşime ha işte bu kız bizim eski komşumuz şimdi evli iki cocugu var iyi bir meslegi var huyu da cok guzeldı dedi biz bu kızı midnight yokken sana düşünmüstuk dedi ben şok ve sınır küpü kv kp de var orda eşim bakmadı bile resme görumce de atladı ordan aa evet valla boylu poslu sarısındı huyuda cok guzeldı bi de iyi bi işi vardı dedi bu kardesim hemen midnigt ı buldu dedi ama sakayla karısık sölüyo gülüyo sora ben dedim o kadar güzelse kendine kuma alsaydın bu sefer görumce şok oldu sora sarısınları cok begeniyosan ark listemde cok bi tane bakim şimdi dedim x abiye(görümcenin kocası için)kız seni öldurururm diyo sakayla karısık neyse uzun oldu ama size soracagım acaba hıc cvp vermeyıp muhatap almasamıydım ya da daha baska bi cvp mi verseydim bu biraz tuhaf mı kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?