- 17 Ağustos 2015
- 484
- 173
- 18
- Konu Sahibi FashionStil
-
Oyyhh Allah yardimcin olsun valla ben olsam kırıldı alındı dinlemezdim. Eşin bu konuda sessiz kaliyorsa dümdük soyle BACIM yüzüne i"stemiyorum seni bu satte" de valla baş agrisi ya üzüldüm halineYok eşim hayatta karışmaz.Ben ona söyledim daha önce sen biraz uyarsana diye.Babam düşünsün diyor.Çünkü daha önce eşim çok uğraşmış onunla.Ailesi hep karışma sen,elleme sen diye diye hep kızı koruyup şımartmışlar.Eşimde şimdi beni ilgilendirmez ben çok söyledim zamanında bana sen karışma dediler şimdi kendileri toplasın dışardan ben uğraşamam diyor.
Yine bakar o başının çaresine anadan babadan kalcak olan bir sürü şeyi var ama tabi hayat bu belli olmaz ne olacağı herşeyini bir şekilde kaybederse sokakta kalır.Ot gibi yaşıyor çünkü ne emekli olur ne sigortası olur böyle giderse.
Taşınmakta çözüm değil onun yüzünden evi satamayız ki.Taşınsak bile sonuçta yine aynı şehirde olurduk ve bu yüzsüzlükle yine çıkıp gelirdi kafasına göre.Taşınmayı düşündünüz mü hiç? Tüm sayfaları okuyamadım. Ama bu konuşmakla halledilecek gibi durmuyor. En azından bi süre dikkat etse bile devamı gelir mutlaka.
Sağolun,teşekkür ederim.Ben de kimseyi kırmadan tatlı tatlı halletmek istiyorum ama umarım başarabilirim.Oyyhh Allah yardimcin olsun valla ben olsam kırıldı alındı dinlemezdim. Eşin bu konuda sessiz kaliyorsa dümdük soyle BACIM yüzüne i"stemiyorum seni bu satte" de valla baş agrisi ya üzüldüm haline
Doğru. Bu yüzden ev satilmaz. Tek çare konuşmak yani. Belki olduğu gibi kendi açından yaşadığın zorluğu anlatırsan anlayış gösterir. Denemekten ne çıkar :) dediğim gibi tüm sayfaları okuyamadıgim için eğer böyle söyleyenler olduysa cevaplamakla uğraşma :)Taşınmakta çözüm değil onun yüzünden evi satamayız ki.Taşınsak bile sonuçta yine aynı şehirde olurduk ve bu yüzsüzlükle yine çıkıp gelirdi kafasına göre.
Söylerim bende söylemesine ama küsüp ortalığı karıştırırsa,herkesin gözünde küçük görümcesine ablalık yapamayan gelin olmak istemiyorum.Benim eşim sağolsun benim her zaman arkamdadır beni hiç birşeye zorlamaz.Küssem bile karışmaz dolduruşada gelmez o yönden rahatım.Ama işte beni karıştırma sen ne söylersen söyle gönder gitsin diyor.O kadarda basit değil.Sonra bu yaptıklarını bilmeyecek insanlar,beni kötü bilecekler.Küsmüşler küsmemişler benim umrumda değil zaten onlarsızda ben eşimle mutlu yaşayabilirim ama onların gözünde haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorum sadeceAy bu ne kabus gibi hayatta çekemem iyi katlanıyorsunuz tebrikler valla. Ben olsam nazikçe uyarırdım direk. Kimse kusura bakmasında misafir misafirliğini bilecek. Gecenin 1'inde uykumdan uyansam zaten aşırı huysuz olurum kesin çatarım ben
Gidişat onu gösteriyor zaten eşim konuşmazsa yine ben artık mecbur konuşcam.Doğru. Bu yüzden ev satilmaz. Tek çare konuşmak yani. Belki olduğu gibi kendi açından yaşadığın zorluğu anlatırsan anlayış gösterir. Denemekten ne çıkar :) dediğim gibi tüm sayfaları okuyamadıgim için eğer böyle söyleyenler olduysa cevaplamakla uğraşma :)
Direk sizede kopyala yapıştır yapayım yorumumu :)At yaka paça evden yahu, ne yapılır başka?
Zaten diyorum ya ite kaka yuvarlanıp gidiyorduk bir şekilde idare ediyordum.Ama o son yaptığı terbiyesizliği affedemiyorum.Adamın karşısında inan ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ne denir ki yani o lafların karşısında? Hangi özür telafi edebilir? Rezalet yani cidden rezalet.Gelmesinden ziyade güvenlik görevlisine söylediği tarzlardan belli oluyor, ailesi çok prenses yetiştirmiş heralde buradan öyle görünüyor. Prensesleştirirken biraz terbiye de öğretseymişler keşke, sınıf ayrımı yapmasaymış "ezik" gibi. Yazık değil mi adama adam ekmek peşinde?
Dünya işte ne olacağı belli olmuyor.Mala mülke hiç bir şeye güvenmemek lazım zaten bu gibi insanların sonlarını da ben pek iyi görmüyorum.Bu bahsettigim kisi de varlikliydi. Zaman onu oyle yerlere surukledi ki nereden nereye inanamiyor kimse. Zorluklarla basedebilmeyi ogrenemedigi icin tepetaklak oldu zaten. Konu mal mulk degil ayrica. Kibirden onunu gorememek, israrla yanlis kararlar vermek, bunun gibi seyler.
Zaten diyorum ya ite kaka yuvarlanıp gidiyorduk bir şekilde idare ediyordum.Ama o son yaptığı terbiyesizliği affedemiyorum.Adamın karşısında inan ağlamamak için kendimi zor tuttum.Ne denir ki yani o lafların karşısında? Hangi özür telafi edebilir? Rezalet yani cidden rezalet.
Polyanna gibi anlatmissin :)) ben olsam ugrasmam. Kirilirsa kirilsin ayrica. Orda burda icip saat 1 de eve gelen kiz banane annesine derim kizini topla derdim . Kyi dayanmissinHepinize merhaba arkadaşlar.Başlıktanda anlaşıldığı üzere konu görümcem.20 yaşında bir görümcem var.Kendisini seviyorum fakat artık onun şımarıklıklarına katlanamıyorum.Son zamanlarda bir huy edindi kendine haftanın 4 günü arkadaşlarıyla gezip tozup gece dönüşte bize geliyor.Misafir severim asla istememezlik etmem ama çalışan biri olduğum için gece geç vakit uygun olmuyor benim için.Her ne kadar aileden biride olsa yinede geldiği zaman ilgilenmek gerekiyor,öylece bırakıp yatıp uyuyamıyorum.Kendi gelmesi ayrı birde geçen gece kız arkadaşını getirmiş yanında.Yani gelsinler başımın üstünde yeri var ama olacak saat var olmayacak saat var.Saat 1 di afedersiniz yataktan kalktık eşimle onları ağırladık.Buraya kadar yine idare ettim ama son yaptığı şey artık sabrımı taşırmaya yetti.Oturduğumuz sitede güvenlik gereği eve telefon açılıyor kapıdaki güvenlik tarafından gelen kişi bildiriliyor bize.Geçen gün işe yeni bir güvenlik görevlisi arkadaş başladı daha önce görümcemi görmemişti hiç ve geldiğinde dolayısıyla tanımamış ve bize telefon açmak istemiş.Görümcem kapıda ortalığı yıkmış.Güvenlikçi arkadaşın söylediklerini aynen aktarıyorum.
-sen kim oluyorsun da beni içeriye almıyorsun.
-sen kaç paralık adamsın
-sen göreceksin buradan attıracağım seni.
-haddini bilmez ezik seni.
Söylediği laflar aynen buymuş kızlar.
Güvenlikçi arkadaşla konuşurken hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.Boğazımda düğümlendi sözlerim,kalbime sancılar girdi üzüntüden.Sadece özür dileyebildim onun adına ve şok geçirdim.
Daha öncede arabası bakıma girmişti.Acil bir işi için benden arabamı istemişti vermiştim.Aynı gün ön tarafını vurmuş arabanın.Yanıma geldi ve bir özür bile dilemeden tamire verdim yapılacak haberin olsun dedi.Ben yenge kusura bakma bir kaza oldu demesini beklerdim tamiri kendimde yaptırabilirdim,özür daha önemliydi benim için hadi gençtir dedim üzerinde durmadım.Fakat bu son yaptığı terbiyesizlik affedilecek bir şey değil.Eşim bu yaptığı saygısızlık için haddini bildirmiş ona.Fakat bu gece gezip tozup,alkollü kafayla gelip beni uykumdan etmesine katlanamıyorum artık.Gelse sakince yatıp uyusa onada ses etmicem ama bir geliyor geldiği an evin içinde bir curcuna.Televizyondan müzik açıyor.Evde köpeğim var uyuyan hayvanı kudurtuyor hayvan şımarıp koltukların tepesinde zıplıyor.Gerçekten katlanamıyorum artık.Eşimde ben de o konuda bir çözüm bulabilmiş değiliz.Çok alıngan bir yapısı var her şeye bozuluyor o yüzden nasıl söylesek,uyarsak bilemiyoruz.Kayınvalideme söylemeyi düşündüm bir ara.Onunla aram baya iyidir.Fakat söz konusu öz kızı olunca onunda kalbini kırarım diye korkuyorum.Ne kadar beni sevsede öz evladı başka.Çok iyi bir insan olduğu için onu bu mevzularla strese sokup üzmekte istemiyorum açıkcası.Günlerdir ne yapsak diye düşünüyoruz.Sizlere sormak istedim.Biz ne yapalım bu durumda,görümcemi bu gece gelmeleri konusunda kırmadan nasıl uyaralım? Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor bana.O halledemezse ben nasıl halledebilirim sonuçta onun kardeşi.Lütfen bana bir akıl verin.
Hergün utanarak selam veriyorum adama Dediğin gibi bizi bildiği için anladı o da zaten çok üzüldüğümüzü.Ama ne kadar anlasada yinede ben çok kötü hissediyorum kendimi.Kimbilir ne kadar üzüldü adam ne kadar gururu kırıldı.Aklıma geldikçe şu kızı parçalamak istiyorum ya.Bizim 2.yılımız bu sene.Evet bir de işin o boyutu var ya.. Siz yüz yüze bakacaksınız.. Ama sizi ve eşinizi biliyorsa dert etmeyin fazla.. Kaç aylık-yıllık evlisiniz acaba sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?
Hergün utanarak selam veriyorum adama Dediğin gibi bizi bildiği için anladı o da zaten çok üzüldüğümüzü.Ama ne kadar anlasada yinede ben çok kötü hissediyorum kendimi.Kimbilir ne kadar üzüldü adam ne kadar gururu kırıldı.Aklıma geldikçe şu kızı parçalamak istiyorum ya.Bizim 2.yılımız bu sene.
Yok ya ne okulu açıköğretim okuyor ite kaka onu bile bitiremedi hala hiç bitireceğinide zannetmiyorum.Alkollü dediğim sarhoş değil.Benim yanımda otururken ben ağzından aldım alkol kokusu eminim yani içmişti.Arabayı nasıl kullanıyor bilmiyorum umarım yakalanırda ehliyetine el konulur,ama o çaresini bulur taksiyle gezer.Anneyi babayı dinlediği yok ben çıkıyorum diyor çıkıyor dışarıya kafasına göre onlarda kaçar gider başına bir şey gelir diye korkuyorlar sıkmıyorlar.Üstüme gelmeyin giderim bu evden diyor çünkü en ufak bir kavgada. Görüştüğü çevre düzgün bir kesim o yüzden ailesi pek ses etmiyor.Ama benim çocuğum olsaydı asla böyle olmasına izin vermezdim.Afedersin bokunda boncuk bulmucam bu kadar şımartayım.Eşimde zamanında çok karışmış ama ailesi aman elleme,aman üstüne varma,çocuk o,genç kız o diye diye tepelerine çıkartmışlar.Eşimde şimdi salmış artık hiç ilgilenmiyor ne hali varsa görsün şımartanlar düşünsün,babam ilgilensin diyor.Gelme demeyeceksiniz ki , bu saatte gelme diyeceksiniz iş çözülecek.
Nereye istiyorsa oraya çeksin.
Hiç eğilip bükülmeden" bende abinde bu saatte eve gelmeni istemiyoruz. İstirahat zamanımız. Ya erken gel ya da ertesi gün görüşürüz" deyip çekilin köşeye.
Ne söylerse söylesin hiç cvp .vermeyin bence.
Konudan alakasız; O saatte alkollü gelen 20 yaşında , altında araba olan genç bir kız. Alkollü araba mı kullanıyor ? 5 e kadar uyumak ? Haftanın 3 ,4 günü eğlenceye çıkıp o saatte gelmek ne yahu ? Kimse dur demiyor mu ?
Okulu , idealleri , çalışması v.s yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?