- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi FashionStil
-
olsun maksat anlasın sayılmadıgınıEvdeki hareketten uyku kalmıyor ki insanda.Sinirlerim bozuluyor.Yataktan çıkmasamda uyuyamıyorum ki.
Kesinlikle eşiniz halletmeli. Ve sizi tebrik ederim, çok aklı başında, sabırlı birine benziyorsunuz.Hepinize merhaba arkadaşlar.Başlıktanda anlaşıldığı üzere konu görümcem.20 yaşında bir görümcem var.Kendisini seviyorum fakat artık onun şımarıklıklarına katlanamıyorum.Son zamanlarda bir huy edindi kendine haftanın 4 günü arkadaşlarıyla gezip tozup gece dönüşte bize geliyor.Misafir severim asla istememezlik etmem ama çalışan biri olduğum için gece geç vakit uygun olmuyor benim için.Her ne kadar aileden biride olsa yinede geldiği zaman ilgilenmek gerekiyor,öylece bırakıp yatıp uyuyamıyorum.Kendi gelmesi ayrı birde geçen gece kız arkadaşını getirmiş yanında.Yani gelsinler başımın üstünde yeri var ama olacak saat var olmayacak saat var.Saat 1 di afedersiniz yataktan kalktık eşimle onları ağırladık.Buraya kadar yine idare ettim ama son yaptığı şey artık sabrımı taşırmaya yetti.Oturduğumuz sitede güvenlik gereği eve telefon açılıyor kapıdaki güvenlik tarafından gelen kişi bildiriliyor bize.Geçen gün işe yeni bir güvenlik görevlisi arkadaş başladı daha önce görümcemi görmemişti hiç ve geldiğinde dolayısıyla tanımamış ve bize telefon açmak istemiş.Görümcem kapıda ortalığı yıkmış.Güvenlikçi arkadaşın söylediklerini aynen aktarıyorum.
-sen kim oluyorsun da beni içeriye almıyorsun.
-sen kaç paralık adamsın
-sen göreceksin buradan attıracağım seni.
-haddini bilmez ezik seni.
Söylediği laflar aynen buymuş kızlar.
Güvenlikçi arkadaşla konuşurken hayatımda hiç bu kadar utandığımı hatırlamıyorum.Boğazımda düğümlendi sözlerim,kalbime sancılar girdi üzüntüden.Sadece özür dileyebildim onun adına ve şok geçirdim.
Daha öncede arabası bakıma girmişti.Acil bir işi için benden arabamı istemişti vermiştim.Aynı gün ön tarafını vurmuş arabanın.Yanıma geldi ve bir özür bile dilemeden tamire verdim yapılacak haberin olsun dedi.Ben yenge kusura bakma bir kaza oldu demesini beklerdim tamiri kendimde yaptırabilirdim,özür daha önemliydi benim için hadi gençtir dedim üzerinde durmadım.Fakat bu son yaptığı terbiyesizlik affedilecek bir şey değil.Eşim bu yaptığı saygısızlık için haddini bildirmiş ona.Fakat bu gece gezip tozup,alkollü kafayla gelip beni uykumdan etmesine katlanamıyorum artık.Gelse sakince yatıp uyusa onada ses etmicem ama bir geliyor geldiği an evin içinde bir curcuna.Televizyondan müzik açıyor.Evde köpeğim var uyuyan hayvanı kudurtuyor hayvan şımarıp koltukların tepesinde zıplıyor.Gerçekten katlanamıyorum artık.Eşimde ben de o konuda bir çözüm bulabilmiş değiliz.Çok alıngan bir yapısı var her şeye bozuluyor o yüzden nasıl söylesek,uyarsak bilemiyoruz.Kayınvalideme söylemeyi düşündüm bir ara.Onunla aram baya iyidir.Fakat söz konusu öz kızı olunca onunda kalbini kırarım diye korkuyorum.Ne kadar beni sevsede öz evladı başka.Çok iyi bir insan olduğu için onu bu mevzularla strese sokup üzmekte istemiyorum açıkcası.Günlerdir ne yapsak diye düşünüyoruz.Sizlere sormak istedim.Biz ne yapalım bu durumda,görümcemi bu gece gelmeleri konusunda kırmadan nasıl uyaralım? Eşimde ben gelme diyemem sen hallet diyor bana.O halledemezse ben nasıl halledebilirim sonuçta onun kardeşi.Lütfen bana bir akıl verin.
Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.
Yok o farketmedi.Zaten alkollü dediğim öyle sarhoş falan değildi koltukta benim yanımda oturuyordu eşim diğer koltuktaydı benle konuşurken bana geldi kokusu.Yani eğlenceden geldiği belliydi.30 yaşındayım abimin evine alkollü bi halde o saatte gitsem eşşek suya gider dönmez o derece dayak yerim. Esiniz ses etmiyormu hic :/
Çok teşekkür ederim.Neticede genç bir kız olduğu için elimden geldiğince kalbini kırmamaya çalışıyorum.Aslında benim yerimde başkası olsa inanın saçından tutup sokağa atardı.Ben bunu yapsam eşim sesini dahi çıkartmaz.Zaten bana kendisi söylüyor hayatım ne istiyorsan onu yap sen hallet diyor,git yat uyu sen o ne hali varsa görsün ilgilenme diyor.Ama ben o yapıda bir insan olmadığım için kötü davranamıyorum.Fakat artık benimde sabrım inanılmaz derecede doldu taştı.Eşimle bu akşam tekrar konuşucam eğer ki uyarmazsa kardeşini ben artık gereğini yapıcam çünkü bıktım artık.Kesinlikle eşiniz halletmeli. Ve sizi tebrik ederim, çok aklı başında, sabırlı birine benziyorsunuz.
Bakalım bugün tekrar söyleyeceğim eşime konuştu konuştu,konuşmadı kendisi bilir ben bildiğimi yapıcam artık sanırım.Hmmm anladım.. :/ yalniz Mutlaka Eşiniz konuşmalı sonra kotu siz olursunuz
Soylesene kocana alkollü geldiği zaman nerden gelirse gelsin saat 1 de 20 yasindaki kız dışarda olmaasi gerekir. ALLAH korusun yaşanmış olaylar varYok o farketmedi.Zaten alkollü dediğim öyle sarhoş falan değildi koltukta benim yanımda oturuyordu eşim diğer koltuktaydı benle konuşurken bana geldi kokusu.Yani eğlenceden geldiği belliydi.
Yok o kimseden çekinmez gelir ayaklarını uzata uzata yatar abisinin karşında,sigarasını yakar bir yandan.Ev benim olduğu halde ben bahçe de içerim.O ay şimdi çıkamıcam yenge burda içsem olur mu der.Yüzsüzlüğün dibine vurmuş artık.Gecenin 1 inde ben olsam gitmem
Evim mi yok ben yengemlerde kalmaya çekinirim
Millete bak ya
Yok eşim hayatta karışmaz.Ben ona söyledim daha önce sen biraz uyarsana diye.Babam düşünsün diyor.Çünkü daha önce eşim çok uğraşmış onunla.Ailesi hep karışma sen,elleme sen diye diye hep kızı koruyup şımartmışlar.Eşimde şimdi beni ilgilendirmez ben çok söyledim zamanında bana sen karışma dediler şimdi kendileri toplasın dışardan ben uğraşamam diyor.Soylesene kocana alkollü geldiği zaman nerden gelirse gelsin saat 1 de 20 yasindaki kız dışarda olmaasi gerekir. ALLAH korusun yaşanmış olaylar var
Yok o kimseden çekinmez gelir ayaklarını uzata uzata yatar abisinin karşında,sigarasını yakar bir yandan.Ev benim olduğu halde ben bahçe de içerim.O ay şimdi çıkamıcam yenge burda içsem olur mu der.Yüzsüzlüğün dibine vurmuş artık.
Bazen inanırmısınız acaba bunu evlatlık falan mı aldılar da bana söylemiyorlar diye geliyor aklıma.Ailede bir tane bunun gibi insan yok.Eşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin anne tarafı akrabaları,baba tarafı akrabaları genci yaşlısı herkes o kadar iyi ve edepli insanlar ki insan bu nasıl çıkmış bunların arasından böyle diyor.Tek edepsiz ve saygısız olan bu kız.Ama ben suçu anne ve babasında buluyorum yinede.Çünkü aşırı derecede şımarık büyütmüşler 1 dediği 2 olmamış ve resmen hayat sadece onun etrafında dönüyormuş gibi davranıyor kız.Herseyi gectim de kendi simarikligi icin ekmek parasi kazanan birine hakaret edip tehdit etmesi gercekten cok kotu. Yazik ki insan olamamis. Allah kimseye gorguden once para vermesin.
Herseyi gectim de kendi simarikligi icin ekmek parasi kazanan birine hakaret edip tehdit etmesi gercekten cok kotu. Yazik ki insan olamamis. Allah kimseye gorguden once para vermesin.
Bazen inanırmısınız acaba bunu evlatlık falan mı aldılar da bana söylemiyorlar diye geliyor aklıma.Ailede bir tane bunun gibi insan yok.Eşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin anne tarafı akrabaları,baba tarafı akrabaları genci yaşlısı herkes o kadar iyi ve edepli insanlar ki insan bu nasıl çıkmış bunların arasından böyle diyor.Tek edepsiz ve saygısız olan bu kız.Ama ben suçu anne ve babasında buluyorum yinede.Çünkü aşırı derecede şımarık büyütmüşler 1 dediği 2 olmamış ve resmen hayat sadece onun etrafında dönüyormuş gibi davranıyor kız.
Kendi evi var,arkadaşlarının evi var,kuzenlerinin evi var ve herşeyden önce altında arabası var istediği saatte ulaşımını sağlayabilir heryere.İnan bende anlamış değilim eğlencesi bitince geliyor bizim tepemize hadi yemek yiyelim,hadi film izliyelim onu bunu yapalım kafamı şişiriyor.Mecbur oturuyoruz onunla.Bazen dayanamayıp çok uykum geldi sen takıl diyorum artık belli bir saat olunca.Tamam sen keyfine bak ben film izlicem zaten diyor bana şaka gibi.Sonra gidiyorum odama hava aydınlanana kadar nerdeyse sinirden dönüyorum artık yatakta.Bir de kiz niye sizin evde yatiyor burayi hala cozemedim kendi evine gitsin bu ne arkadas boyle.
Yine bakar o başının çaresine anadan babadan kalcak olan bir sürü şeyi var ama tabi hayat bu belli olmaz ne olacağı herşeyini bir şekilde kaybederse sokakta kalır.Ot gibi yaşıyor çünkü ne emekli olur ne sigortası olur böyle giderse.Ben aynen oyle yasamis birini taniyorum, anne babasini kaybedince hayati tepetaklak olmus, 55 yasinda hala ve hala hayatini duzene koyamamis... Iki lafindan biri nasil el bebek gul bebek bakildigi, nasil zamaninda bir dediginin iki olmamasi. Kadin bu yasta hala eski gunler geri gelecek diye bakiyor cunku gercek dunya tam bir hayal kirikligi. Allah gecinden versin de ana babasi omur boyu onunla olamayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?