Görümcemin şımarıklığı...

30 yaşındayım abimin evine alkollü bi halde o saatte gitsem eşşek suya gider dönmez o derece dayak yerim. Esiniz ses etmiyormu hic :/

Kesinlikle eşiniz halletmeli. Ve sizi tebrik ederim, çok aklı başında, sabırlı birine benziyorsunuz.

Yok ailesi biliyor nereye gittiğini,arkadaşlarını hepsini tanıyor.O konuda yalan huyu yoktur bu kızın.Bende ilk bizi kullanarak başka yere gidiyor sandım ama öyle değilmiş biliyor ailesi.

Hmmm anladım.. :/ yalniz Mutlaka Eşiniz konuşmalı sonra kotu siz olursunuz

30 yaşındayım abimin evine alkollü bi halde o saatte gitsem eşşek suya gider dönmez o derece dayak yerim. Esiniz ses etmiyormu hic :/
Yok o farketmedi.Zaten alkollü dediğim öyle sarhoş falan değildi koltukta benim yanımda oturuyordu eşim diğer koltuktaydı benle konuşurken bana geldi kokusu.Yani eğlenceden geldiği belliydi.

21 yaşında bir kız kardeşim var, kendi kardeşim olduğu halde bu davranışlarına tahammül edemem.
Siz çok iyi dayanmışsınız. Yine de bence eşiniz konuşsun sert bir şekilde kardeşiyle, abisine kırılsa bile çabuk geçer ama gelin-görümce olarak karşılıklı yanlış anlama yaşayabilirsiniz.

Kesinlikle eşiniz halletmeli. Ve sizi tebrik ederim, çok aklı başında, sabırlı birine benziyorsunuz.
Çok teşekkür ederim.Neticede genç bir kız olduğu için elimden geldiğince kalbini kırmamaya çalışıyorum.Aslında benim yerimde başkası olsa inanın saçından tutup sokağa atardı.Ben bunu yapsam eşim sesini dahi çıkartmaz.Zaten bana kendisi söylüyor hayatım ne istiyorsan onu yap sen hallet diyor,git yat uyu sen o ne hali varsa görsün ilgilenme diyor.Ama ben o yapıda bir insan olmadığım için kötü davranamıyorum.Fakat artık benimde sabrım inanılmaz derecede doldu taştı.Eşimle bu akşam tekrar konuşucam eğer ki uyarmazsa kardeşini ben artık gereğini yapıcam çünkü bıktım artık.

Yok o farketmedi.Zaten alkollü dediğim öyle sarhoş falan değildi koltukta benim yanımda oturuyordu eşim diğer koltuktaydı benle konuşurken bana geldi kokusu.Yani eğlenceden geldiği belliydi.
Soylesene kocana alkollü geldiği zaman nerden gelirse gelsin saat 1 de 20 yasindaki kız dışarda olmaasi gerekir. ALLAH korusun yaşanmış olaylar var

Gecenin 1 inde ben olsam gitmem
Evim mi yok ben yengemlerde kalmaya çekinirim
Millete bak ya
Yok o kimseden çekinmez gelir ayaklarını uzata uzata yatar abisinin karşında,sigarasını yakar bir yandan.Ev benim olduğu halde ben bahçe de içerim.O ay şimdi çıkamıcam yenge burda içsem olur mu der.Yüzsüzlüğün dibine vurmuş artık.

Soylesene kocana alkollü geldiği zaman nerden gelirse gelsin saat 1 de 20 yasindaki kız dışarda olmaasi gerekir. ALLAH korusun yaşanmış olaylar var
Yok eşim hayatta karışmaz.Ben ona söyledim daha önce sen biraz uyarsana diye.Babam düşünsün diyor.Çünkü daha önce eşim çok uğraşmış onunla.Ailesi hep karışma sen,elleme sen diye diye hep kızı koruyup şımartmışlar.Eşimde şimdi beni ilgilendirmez ben çok söyledim zamanında bana sen karışma dediler şimdi kendileri toplasın dışardan ben uğraşamam diyor.

tüm sayfaları okumadım ama maşallah ne sabırlıymışsınız. bence madem eşiniz sen hallet dedi. abin şu şu konularda rahatsız olmuş seni de kırmak istemediğinden beni aracı yaptı falan deyin. zaten onların arası bozulsa da barışırlar.

Herseyi gectim de kendi simarikligi icin ekmek parasi kazanan birine hakaret edip tehdit etmesi gercekten cok kotu. Yazik ki insan olamamis. Allah kimseye gorguden once para vermesin.
Bazen inanırmısınız acaba bunu evlatlık falan mı aldılar da bana söylemiyorlar diye geliyor aklıma.Ailede bir tane bunun gibi insan yok.Eşim,kayınvalidem,kayınpederim,eşimin anne tarafı akrabaları,baba tarafı akrabaları genci yaşlısı herkes o kadar iyi ve edepli insanlar ki insan bu nasıl çıkmış bunların arasından böyle diyor.Tek edepsiz ve saygısız olan bu kız.Ama ben suçu anne ve babasında buluyorum yinede.Çünkü aşırı derecede şımarık büyütmüşler 1 dediği 2 olmamış ve resmen hayat sadece onun etrafında dönüyormuş gibi davranıyor kız.

Herseyi gectim de kendi simarikligi icin ekmek parasi kazanan birine hakaret edip tehdit etmesi gercekten cok kotu. Yazik ki insan olamamis. Allah kimseye gorguden once para vermesin.

Ben de aynen katiliyorum, adama cidden uzuldum. Sen namusunla ekmek parasi kazan, zengin simarik bir velet gelsin ustune basip gecsin sen de he demek zorunda kal......dunyanin adaletine tukureyim diyorum bazen.

Ben aynen oyle yasamis birini taniyorum, anne babasini kaybedince hayati tepetaklak olmus, 55 yasinda hala ve hala hayatini duzene koyamamis... Iki lafindan biri nasil el bebek gul bebek bakildigi, nasil zamaninda bir dediginin iki olmamasi. Kadin bu yasta hala eski gunler geri gelecek diye bakiyor cunku gercek dunya tam bir hayal kirikligi. Allah gecinden versin de ana babasi omur boyu onunla olamayacak.

Bir de kiz niye sizin evde yatiyor burayi hala cozemedim kendi evine gitsin bu ne arkadas boyle.
Kendi evi var,arkadaşlarının evi var,kuzenlerinin evi var ve herşeyden önce altında arabası var istediği saatte ulaşımını sağlayabilir heryere.İnan bende anlamış değilim eğlencesi bitince geliyor bizim tepemize hadi yemek yiyelim,hadi film izliyelim onu bunu yapalım kafamı şişiriyor.Mecbur oturuyoruz onunla.Bazen dayanamayıp çok uykum geldi sen takıl diyorum artık belli bir saat olunca.Tamam sen keyfine bak ben film izlicem zaten diyor bana şaka gibi.Sonra gidiyorum odama hava aydınlanana kadar nerdeyse sinirden dönüyorum artık yatakta.
Yine bunlara az çok katlanabiliyordum ama bu güvenlikçi olayından sonra bu kızın yüzünü görmek istemiyorum.Yani öyle nefret ettim ki normal zamanda bile gelmesini istemiyorum artık o derece.Böylede terbiyesizini görmedim.Afedersin bir damla bokun koskoca adama dediği laflar benim yüzüm kızardı aklıma geldikçe ağlıcak gibi oluyorum sinirden.

Yine bakar o başının çaresine anadan babadan kalcak olan bir sürü şeyi var ama tabi hayat bu belli olmaz ne olacağı herşeyini bir şekilde kaybederse sokakta kalır.Ot gibi yaşıyor çünkü ne emekli olur ne sigortası olur böyle giderse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…