Görümcemin şımarıklığı...

Artık sinirden başımın ağrısı geçmiyor biliyormusun.Gelmediği akşamlar bile acaba şimdi damlar mı diye strese giriyorum.Gerçekten iyi niyet işe yaramıyormuş,insanların haddini bildirmek gerekiyor yoksa tepene çıkıyorlar resmen.Hayır bide gelip yengecim diye boynuma sarılıyor gecenin bir vakti bu sefer kızayım mı seveyim mi benimde beynim yanıyor Ben birde duygusal bir yapıya sahibim böyle sayar dökerim ama en ufak bir iyi niyet görünce karşı taraftan hemen o sinirim geçer.Hiç kinci bir insan değilim ya.

anliyorum canim seni.. ama bu sekilde olmaz.. elune'nin verdigi fikir cok isabetli bence.. aynen onu uygula derim.. inşaAllah bi sknti olmaz..

Eşinizin söylemesi daha doğru tabi ama belliki söyleyemeyeceğinizi düşünüyor bu sebeple size atıyor topu. Ama siz söylerseniz kötü yenge olacaksınız eşinizde mazlum abi.

Gece geldiğinde siz kalkmayın, kendi evi gibi girip çıktığına göre kendi hizmetinide yapabilir.Kudurttuğu hayvanla sabaha kadar kendisi ilgilensin. Ama bir bahaneniz olsun; mesela;' sakinleştirici aldım, kalkamıyorum gibi' bir sebebiniz olursa iyi olur. Baktı ki hürmet az, kızımız daha az gelmeye başlar. Ama yerinizde olsam asla kv ile konuşmam. Evladım abisinin bile evine sığamadı olur sonra.

Eşinizin söylemesi daha doğru tabi ama belliki söyleyemeyeceğinizi düşünüyor bu sebeple size atıyor topu. Ama siz söylerseniz kötü yenge olacaksınız eşinizde mazlum abi.
Eşim hiç etliye sütlüye karışmayan biri.Bana da hiç onu yapma bunu yapma demez ailesinide savunmaz.Sen hallet istediğini söyle diyor.Hani kızın bana yaptığı bir saygısızlıkta yok ters bir şey söylese eşim o zaman kesinlikle devreye girer öyle şeylere gelemez.Ama şuan kız bana bir şey yapmadığı için boşver sen git yat uyu ne yaparsa yapsın o diyor.Ama gelmede diyemiyor iyi niyetlidir kovamaz kimseyi.Ee bende uyuyamıyorum yani insan sinir oluyor uyku falan kalmıyor.

Bende görümceyim evlenmeden bizde yaptık abimize yengemize.bekar evi gibi kullandım kafama göre kaldım yengemin herseyini kullandım.ama bu kadarıda cok yengem arabasını verse onsuz asla almam birşey olur mahcup olurum diye.sizinki çok abartmış.şakayla karısık söyle bence o yasta anlamaz.

Evet bende bu yüzden kayınvalidemle konuşmak istemiyorum.Kendisi çok iyidir aramızda iyidir fakat ne olursa olsun öz evladı farklı olur insanın.Bir de eminim ki kız olayları çarpıtıcak,yengem beni istemedi olucak.Eşimde zaten diyor yat uyu sen ne hali varsa görsün diyor ama sinir oluyorum ben yine de yatağa girsemde uyuyamıyorum.Normal bir saatte gelse,normal bir saatte yatıp,kalksa günlerce kalsın asla rahatsız olmam.Ama böyle çat kapı gece gelmiyor mu cinlerim tepeme çıkıyor ya.

Arabayı çarptı bana gelip bir teşekkür bile etmedi.Servise vermiş yapılacakmış.Ben bilmiyormuyum servise vermeyi sanki.Ama insan yengecim kusura bakma böyle böyle oldu diye ağız ucuylada olsa bir teşekkür eder yani.İnsan ister istemez sinir oluyor böyle şeylere.

Şöyle konuları okudukça eşimin tarafını evden kovduğum için her gün ayrı bir mutlu oluyorum

Alınırmış yesinler... Sizde onu sizde kaldığında sabahın köründe uyandırın rahatsız olsun, belki o zaman gelip kalmaktan vazgeçer
Hayatta uyanmaz anca üzerine su falan dökmek lazım.Uykuya sabah yattığı için zaten aşırı derin uyuyor.Bir sabah işe gitmeden önce bilerek gürültü yaptım evde rahatsız olsunda birdaha gelmesin diye.Köpeği koşturttum,yere bir şeyler düşürdüm bilerek ama yok duymuyor bile top atsan uyanmıyor.

Sizde de evliya sabrı varmış.. Valla bazılarına haddini bildirmek gerek kapıdaki görevliye terbiyesizlik yapacak kadar hadsiz bir arkadaş görümceniz.ben olsam hayatıma bukadar ortak etmez,eşim felan değil kendim konuşurum bu kadar musammayı hak ettiğini sanmıyorum.yoksa daha çokk ağlarsınız...

Zaten eşim diyor sen ne istersen konuş diye.Eşim her zaman beni destekler öyle benim kardeşime birşey diyemezsin falan demez asla.Fakat ben kendim genç kız diye kırmak istemedim,kötü olmak istemedim.Ama artık sabrım kalmadı eşimle bu akşam son kez konuşucam eğer o uyarmayacaksa ben uyarıcam artık.

Kolay o zaman geldiğinde kapıyı açmayın bırakın açacaksa abisi açsın ilgilenmeyin uyuyun hizmet etmeyin bu ne terbiyesizlik kim iyi kim kotu böyle şımarık bir kız nasıl yetiştirilir aklım almıyor

Canım açmama gibi bir şansım yok malesef çoğu zaman bahçe kapısından geliyor dan dan vuruyor cama.Her yer cam tv ışığı yansıyor yani evde biri olduğu belli.Anca üst kata çıkıp gizli saklı oturmam lazım karanlıkta.Ee onun yüzündende ben rahat edemicekmiyim kendi evimde.Eşim çok söylemiş zamanında ailesine bunu bu kadar şımartmayın önünü alamayacaksınız sonra diye ama ailesi elleme küçüktür,elleme büyüyünce düzelir,elleme genç kız oldu diye diye tepelerine çıkartmışlar.Şimdide laftan sözden anlamıyor.Eşimde hiç beni ilgilendirmiyor zamanında benim karışmama izin vermediler şimdi ne hali varsa görsün babam düşünsün diyor.Ama kızın kimseyi taktığı yok yani.

Madem onun uykusu ağır o zaman sizinkide ağır olsun birdaha gelmek istediğinde duymayı verin, uyuyorduk canım duymakık diyin

Madem onun uykusu ağır o zaman sizinkide ağır olsun birdaha gelmek istediğinde duymayı verin, uyuyorduk canım duymakık diyin
Her zaman uyurken gelmiyor ki bazen oturuyoruz film izliyoruz tam yatmaya hazırlanırken geliyor.Salonda otururken bahçe kapısından geldiği için görüyor orda olduğumuzu mecbur açmak zorunda kalıyoruz kapıyı.Normal apartmanda otursak ben asla açmam kapıyı,televizyonumunda sesini kısarım kalsın kapıda ama öyle bir şansım yok ne yazık ki keşke olsa.

O zaman tek çözüm oturt karşına anlat, böyle olmuyor canım de biz seni seviyoruz ve sevmekte istiyoruz ama böyle çok rahatsız oluyoruz de bazı anlaşmalar yapın belki işe yarar ,

Benim gorumcem 1 kere geldi evime o da habersizdi ve sabah ezani okunurkendi ayni sizin gorumce gibi simariklikti yaptigi ne idugu belirsiz adamlarin yanindan geliyordu sigara kokuyordu ve sanirim alkollu filandi (kendi anne babasi kapiyi duymamis kapida kalmis bize gelmis mecbur)

Kesinlikle boyle bir seyi kabul edemem kendi ana babasi kapiyi duymuyor da kapida kaliyorsa benim onla ilgilenme gibi bir mecburiyetim yok boyle seyler yaparken bize guvenmesin ne de olsa abim var diye guvenmesin diye yatagimdan kalkmadim odadan cikmadim ona yatak hazirlamadim yani abisi hazirladi sabah o evden gidene kadar da yatak odasindan cikmadim yuzunu gormedim yani esime de ben işe gitmek icin uyanmadan o gidecek dedim ki oyle oldu zaten sabah gelip kp kv onu almis onlar da site kapisindan aldilar

Kesinlikle tavir koymalisiniz eger siz uyurken gelirse yatak odasindan cikmayin siz uyanikken gelirse ben yorgunum deyin hic ilgilenmeden gidin yatin uyuyun sizden yuz bulamasin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…