- Konu Sahibi FashionStil
-
Hiç etkili olmaz canım zaten eşim boşver çalışma ne gerek var diyen bir insan tamam çalışma der kesin :)Ozaman eşine ben bundan sonra calismiyorum kiz kardeşini geceleri agirlarim de ..madem demege cekiniyor sende ben calismicam bundan sonra aksama kadar yatarim de bitti
Kesinlikle haklısın.Eminim bu şekilde kaç kişiyi azarlamıştır zaten.Yine bir şey olsa üzülürüm çok.Ama böyle de insanın başına herşey gelebilir bir şey olursada kendi istiyor böyle olmasını demek ki.yanı cok duzgun ınsanlardan dapsıkopat cıkabılıyor şahsen sımarıklıgının bedelını bırı ödetır mesela kapınızdakı guvenlıkcı ya manyak olsa kızı gece takıp etse ne bılım bu kız garsonları calısanları falan ezıyordur ya boyle bı tip takılsa peşine ıntıkam alcam dıye hersey olur ılla cevresındekıler degıl sosyal yasamda ezdıgı ınsanlar manyak olabılır hersey olabılır bıraz edeplenmelı yoksa edebıylegıtmıs gezmıs ıcmıs kalıtelı kımsenın laf demeye hakkı yok o zaman
Alınmaya geldiği zaman öyle bir alınıyor ki bir görseniz.Her şeye bozulur hemen surat yapar.Kimse bir şey demesin ona her zaman karşısında güler yüzlü olsun onu ister.Hayır sinirlenicem en sonunda ağzıma geleni sayıcam bu seferde çarpıtıcak sözlerimi yengem beni istemedi muhabbetleri olucak daha da deliricem bu sefer.Eşiniz gerçekten uyanıkmış. Kötü olmamak adına sizin konuşmanızı istemiş. Öyleyse konuşun. Kötü olan siz olursunuz belki ama en azından artık rahat olursunuz.
Kendi yaptığı şımarıklıklardan çekinmiyorsa sizin dediklerinize alınmayacak.
Eşimde bana diyor git yat sen kendisi ne yaparsa yapsın diye.Ama ben gidip yatsam ne olur ki? Onu görünce sinirlerim zıplıyor zaten gece gece ne uyku kalıyor ne birşey.Kusura bakma ama pat diye gece yarisi gelinmez acil durum olmadiktan sonra cok yüz vermişsin sen. Dedigim gibi siz evlisiniz herzaman müsait olmaya bilirsiniz işe gidiyorsunuz bundan sonra geldigi zamanda kusura bakma Yarin caliscam de uyu madem kocan bile seni düsünmüyor p otursun
Alınmaya geldiği zaman öyle bir alınıyor ki bir görseniz.Her şeye bozulur hemen surat yapar.Kimse bir şey demesin ona her zaman karşısında güler yüzlü olsun onu ister.Hayır sinirlenicem en sonunda ağzıma geleni sayıcam bu seferde çarpıtıcak sözlerimi yengem beni istemedi muhabbetleri olucak daha da deliricem bu sefer.
Hem nasıl..Bunlar anlattıklarım,bir de kendisini görseniz cinnet geçirirsiniz o derece.ne kadar şımarık yetiştirilmiş
yani kesın ezmıstır baskalarını da asıl sorun sızın de dedıgınız gıbı ettıgı hakaretler ve sorumsuz davranısları duzelır tabı kı ama ıs ısten gecerse anlamı da olmazKesinlikle haklısın.Eminim bu şekilde kaç kişiyi azarlamıştır zaten.Yine bir şey olsa üzülürüm çok.Ama böyle de insanın başına herşey gelebilir bir şey olursada kendi istiyor böyle olmasını demek ki.
Evet attırıcakmış sanki o gerizekalının söylemesiyle atacaklardıda hemen.Hatırladıkça sinirlerim iyice bozuluyor ya nefret doldum resmen bu kıza karşı.Hayatımda ilk defa böyle yoğun nefret duyguları hissetmeye başladım bir insana karşı ya.Güvenlik görevlisini işini yaptığı için işinden attırcakmış öyle mi, valla tuhaf...
Bence artık hayır demen gerekiyor bu gelip gitmelere. Ben olsam kapıyı açmam çalar çalar gider.
sen uyarmasan da bu gidisatla eninde sonunda kotu olursunuz canim.. soylemeden de olmayacagina gore, birazcik goze alip uyaracaksiniz.. niye nasil davranacagini bilmeyen biri icin huzursuz olacaksin kendi evinde? ayrica gece gec saatler, ustune 4 gun; hic ama hic normal dgl..Düşünmüyor canım.Ya da işine öyle geliyor kendi keyfi ne isterse o şekilde davranıyor.
Evet bende işte bu yüzden karışmak istemiyorum.Çünkü biliyorum ki ben sakin ve iyi niyetli bir şekildede konuşsam çarpıtıcak sözlerimi.Asla karışma. Sakın. Abisi değil mi ya çekiversin kulağını, ne demek "sen söyle"?
Eşine sıkı sıkı tembih et, kardeşiyle konuşurken senden bahsetmesin. Mesela "gece geç geliyorsun uyku düzenimiz bozuluyor hem ablan da rahatsız oluyor" falan demesin. Hop "vay yengem beni istemiyor" olur. Bütün rahatsızlık eşindeymiş senin için hiç bir sakınca yokmuş gibi konuşsun. Böylelikle olay "yenge evinde istemiyor" çizgisinden çekilip gerçekten çeki düzen verilmesi gereken davranışlara odaklanır.
Şimdi benim de kız kardeşim var, hemen hemen görümcen yaşlarında. Olabilir, eşim davranışlarından rahatsız olabilir. Ama ben varken ağzını açıp bir şey söylerse dev olay çıkar. Derdi varsa bana söyleyecek haklıysa da, haksızsa da kardeşime ben konuşurum.
Eşinle kavga etmeden tatlı tatlı açıkla neden uyarmanın sana düşmeyeceğini. Başka türlü ne gerçek sorunu anlatabilirsin, ne de "cadaloz yenge" konumuna düşmekten kurtulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?