Görümcemin şımarıklığı...

Evli bir ciftin evine gece 1 de gidilmez ya uygub degilseniz? Bukadar düsüncesiz olan birine agzinizi acmasaniz daha cok cekersiniz...kiz kardeşini alınmasına korkuyor ama eşim yarin işe gidecek eve katkisi var uykusuz kalacak onulari düsünmuyor .madem o sizi düspnmüyor sizde onu düspnmeyin..

Ozaman eşine ben bundan sonra calismiyorum kiz kardeşini geceleri agirlarim de ..madem demege cekiniyor sende ben calismicam bundan sonra aksama kadar yatarim de bitti
Hiç etkili olmaz canım zaten eşim boşver çalışma ne gerek var diyen bir insan tamam çalışma der kesin :)

Eşiniz gerçekten uyanıkmış. Kötü olmamak adına sizin konuşmanızı istemiş. Öyleyse konuşun. Kötü olan siz olursunuz belki ama en azından artık rahat olursunuz.
Kendi yaptığı şımarıklıklardan çekinmiyorsa sizin dediklerinize alınmayacak.

Kesinlikle haklısın.Eminim bu şekilde kaç kişiyi azarlamıştır zaten.Yine bir şey olsa üzülürüm çok.Ama böyle de insanın başına herşey gelebilir bir şey olursada kendi istiyor böyle olmasını demek ki.

Kusura bakma ama pat diye gece yarisi gelinmez acil durum olmadiktan sonra cok yüz vermişsin sen. Dedigim gibi siz evlisiniz herzaman müsait olmaya bilirsiniz işe gidiyorsunuz bundan sonra geldigi zamanda kusura bakma Yarin caliscam de uyu madem kocan bile seni düsünmüyor p otursun

Eşinizin halletmesi lazım annesine söylesin en temizi.
Kızı direkt karşısına almaktansa en doğru karar bu !
Baktın inat ediyor söylemem diye
O zaman sen söyle,hiç de düşünme kırılacaklar diye
Evli çiftin evine bir de dördüncü şahıs getiriyor terbiyesiz olacak iş değil

Alınmaya geldiği zaman öyle bir alınıyor ki bir görseniz.Her şeye bozulur hemen surat yapar.Kimse bir şey demesin ona her zaman karşısında güler yüzlü olsun onu ister.Hayır sinirlenicem en sonunda ağzıma geleni sayıcam bu seferde çarpıtıcak sözlerimi yengem beni istemedi muhabbetleri olucak daha da deliricem bu sefer.

Eşimde bana diyor git yat sen kendisi ne yaparsa yapsın diye.Ama ben gidip yatsam ne olur ki? Onu görünce sinirlerim zıplıyor zaten gece gece ne uyku kalıyor ne birşey.

Evet ben de açıkçası sizin konuşmadıkça daha çok dolacağınızı düşünüyorum. Sonra birden patlayıp fevri tepkiler vermeden sakince konuşsanız daha makul gibi

yani kesın ezmıstır baskalarını da asıl sorun sızın de dedıgınız gıbı ettıgı hakaretler ve sorumsuz davranısları duzelır tabı kı ama ıs ısten gecerse anlamı da olmaz

Asla karışma. Sakın. Abisi değil mi ya çekiversin kulağını, ne demek "sen söyle"?
Eşine sıkı sıkı tembih et, kardeşiyle konuşurken senden bahsetmesin. Mesela "gece geç geliyorsun uyku düzenimiz bozuluyor hem ablan da rahatsız oluyor" falan demesin. Hop "vay yengem beni istemiyor" olur. Bütün rahatsızlık eşindeymiş senin için hiç bir sakınca yokmuş gibi konuşsun. Böylelikle olay "yenge evinde istemiyor" çizgisinden çekilip gerçekten çeki düzen verilmesi gereken davranışlara odaklanır.
Şimdi benim de kız kardeşim var, hemen hemen görümcen yaşlarında. Olabilir, eşim davranışlarından rahatsız olabilir. Ama ben varken ağzını açıp bir şey söylerse dev olay çıkar. Derdi varsa bana söyleyecek haklıysa da, haksızsa da kardeşime ben konuşurum.
Eşinle kavga etmeden tatlı tatlı açıkla neden uyarmanın sana düşmeyeceğini. Başka türlü ne gerçek sorunu anlatabilirsin, ne de "cadaloz yenge" konumuna düşmekten kurtulabilirsin.

Güvenlik görevlisini işini yaptığı için işinden attırcakmış öyle mi, valla tuhaf...
Bence artık hayır demen gerekiyor bu gelip gitmelere. Ben olsam kapıyı açmam çalar çalar gider.
Evet attırıcakmış sanki o gerizekalının söylemesiyle atacaklardıda hemen.Hatırladıkça sinirlerim iyice bozuluyor ya nefret doldum resmen bu kıza karşı.Hayatımda ilk defa böyle yoğun nefret duyguları hissetmeye başladım bir insana karşı ya.

Düşünmüyor canım.Ya da işine öyle geliyor kendi keyfi ne isterse o şekilde davranıyor.
sen uyarmasan da bu gidisatla eninde sonunda kotu olursunuz canim.. soylemeden de olmayacagina gore, birazcik goze alip uyaracaksiniz.. niye nasil davranacagini bilmeyen biri icin huzursuz olacaksin kendi evinde? ayrica gece gec saatler, ustune 4 gun; hic ama hic normal dgl..

Bu ne terbiyesizlik be!? Güvenlikçiye söyle daha almasın içeri.büyük ihtimalle güvenlikçi almayınca "beni istemiyorlar" diye düşünür.güvenlikçide o gece bağırıp çağırmasından sitedekileden şikayet gelsiğini, gitmezse polis çağrılacağını söylesin.ohh miss

Evet bende işte bu yüzden karışmak istemiyorum.Çünkü biliyorum ki ben sakin ve iyi niyetli bir şekildede konuşsam çarpıtıcak sözlerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…