Görümcemin Umursamazlığı

Misafirler gittikten sonra temizlik icin bir şirketle konusun, gittiklerinde her yeri dip kose temzilesinler.Kendi evinde napıyor acaba gorumceniz

ayyy alınırsa alınsın soyleyın acıkca hatta bı zahmet kırılsın küssün de kurtulun bence

İnsanların genelinde öfkelerini içinde biriktirip karşıdakine rahatsızlıklarını söylemekteki acizliği beni şaşırtıyor. Son derece hijyenle ilgili bir konu ayrıca orası sizin eviniz. Tabi ki söyleyeceksiniz.

Afedersiniz ama görümceniz bir hayvan. Pardon, hayvan bile pisliğini örtüyor. Yemek pisliği değil, kalem çiziği değil tuvalet bu yahu.

Hiç sormadınız mı, 8 yaşındaki çocuk neden böyle? Üstelik gündüz yapması. İnsanın aklına herşey geliyor, tövbe tövbe.

Sizin evi otel saniyolar demekki:)) acik acik konusun gelmesinler

8 yasindaki cocuk nasil altina kaciriri yahuu tuvaket egitimi icin hic mi ugrasmamis ilgilenmemis ben olsam guzel bir dille soylerfim niye sabredeyim ki kocaman cocuk onun kakasiyla cisiyle mi ugrasacaksiz hamilesinzde. Hamileyim bana zor oluyor diyin ya da soyleyin esiniz konussun abla dikkat et cocuguna olmuyor boyle desin

Yahu niye geliyorlar size yatıya niye?? Ne işleri var? Hamile halinizle neden hizmet ediyorsunuz? Kayınvalideme söyleyeceğim yazmışsınız bir de, kendi evinize misafir kabul edip etmeyeceğinizin kararını kendiniz veremiyor musunuz? almayın eve ya hayret bir şey ne demek alınır? Yahu çocuk evin içine s... ötesi var mı? Şaka mı bu konu?
Ay bir de çocuğun pisliğini kendin temizliyormuşsun, arkadaşım delirdin mi sen?

2.Lisansımı sürdürüyorum ve alanım "Okulöncesi öğretmenliği". Çocuk ruh sağlığı dersinden edindiğim bilgilere göre malesef görümcenizin çocuğu enüzeriz ve enkoprezis yaşıyor(idar ve gayta kaçırma). 5 yaştan sonra süren özellikle gündüz olan çiş ve gayta kaçırmaları çocuğun doktora götürülmesini gerektiren nedenlerdir. Önce fizyolojik olarak idrar kesesi ve mesanesinde sorun olmadığına bakılmalı,sorun yoksa psikolojik nedenleri incelenmelidir.

Yaşın ilerlemesiyle beraber çocuğun sosyal hayatı etkilenebilir.Arkadaşlık kurma becerileri çekingenlik yaşaması sebebiyle zayıf kalabilir ve akademik başarısı etkilenebilir.

Çocuğun yaşadığı şey psikolojikse altyapısında doğru verilmemiş baskıcı bir tuvalet eğitimi ve ya sürekli kabızlık yaşaması nedeniyle gayta yapmaktan korkma bunun sonucunda tutma ve en son tutamadığı anda sızdırma ya da kaçırmalar gerçekleşiyor olabilir.

Lütfen çocuğa büyük tepkiler verilmesin.Kabızlık yapacak gıdalardan uzak durulup bir tuvalet rutini düzenlensin.Beli uyurken kapatılıp temiz nevresim serilsin ve gece belli aralıklarla tuvalete sakin bir tavırla götürülsün. Gündüz de sık sık tuvalet hatırlansın. Tuvalete gidilip kuru kalınan her gün için çocuk takdir edilsin ve mutlaka uzmanla görüşülsün.

Sizi anlıyorum durumunuz çok zor ancak bilin ki çocuğun yaşadığı şey bir sağlık sorunu ve acilen çözülmesi gerekiyor.

Sakince görümcenize yukarıda bahsettiğim şeyleri anlatarak çocuğun sorununun daha çok büyümeden çözülmesini sağlamanız çok iyi olacaktır. Misafir ağırlayan olarak yaşadığınız stresi çok iyi anlıyorum ancak mesele malesef ki sağlık meselesi.

Çok haklısın kendisi öğretmen bu arada bende ögretmenin bunun konusu geçmişti doktora götürmüş bir sey yok demiş zor bir cocuk her istedigini yapar. Cocuga surekli hatirlatsa sorun cozulecek bence rahat gamsiz işesin ne olacak derdinde koyvermiş.

Baskıcı ebeveynlik kadar umursamayan ya da her şeyi hoşgören ebeveynlik de çocuğu mahfediyor zaten. Çocuk belki de bu kadar ilgisiz olan bir annenin kötü de dahi olsa ilgisini üzerine çekebilmek adına ya da kural kavramını anlayamadığından çişini ve dışkısını olmadık yerlere yapıyor.Çocuk adına gerçekten üzüldüm.Görümcenizin öğretmen oluşuna daha da çok üzüldüm Doktor fizyolojik olarak bir şey bulamamış olabilir. Ama herkesin bizim bile yaşımızdan beklenen davranışları gerçekleştirmek gibi bir gelişim görevimiz var. Çocuğun yaşı hızla ergenliğe koşarken annesinin çocuğuyla beraber bir çocuk psikoloğuna gitmesi gerekirdi.

Size gelince,biliyorum orası sizin eviniz içiniz gidip gördüğünüz ilk an temizlemek istiyorsunuz ancak o temizliği çocuk ve annesi beraber yapmalı. Çekinmeden söyleyin bence siz temizlemeyin. Ben olsam benim çocuğum böyle bir şey yapsa hemen atılıp kendim temizlerdim yani. Size de yazık.

Nasıl dayanıyorsun uz bunlara çocuğa bisey diyemem ama anası ne iş yapıyor acaba

Alinirsa alinsin yaa ne demek kakali kilodu yastiklarin arasina sıkıstirmak. Akil var mantik var hangi gerekceyle bunu yapar ya. Igrenc otesi birsey. Valla o keyfine duskunse sen de bu hamile halinle onu kabartacak degilsin. Isterse gelmesin birdaha direkt soyle yuzune.

Kınayıp başıma gelirse diye korkuyorum aslinda zor bir şey birde çocuğa üzülüyorum bizim eve gelmek çok istiyor
canim kinamakla ne alakasi var ki. Komsunun kizi da 8 yasinda ve tuvalete uzun sure gitmeme huyu var, inatlasiyor. Mesela kapidan cikicaz cikmadan tuvalete gireriz, kiz girmiyor sonra yolda altina kaciriyor. Bizim eve gelince ben surekli tuvalete goturuyorum bunda kusecek bir sey yok, ben de hamileyim, onun arkasini mi temizlicem bir de.

millet gelsin evime s*çsın ben de alınmasın diye susayım öyle mi? oldu!!!!!!
arkadaşım köle misiniz siz uyarın annesini çocugunun böyle sorunları varsa atılı misafir olmasın hiçbir yere ayıp ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…