Görümcemin Umursamazlığı

Açık açık söyleyin gelmesin hatta küssün sorun toptan çözülmüş olur.umursamaz sorumsuz bir anne olduğu için bunu hak ediyor.​

Açık açık söyleyin gelmesin hatta küssün sorun toptan çözülmüş olur.umursamaz sorumsuz bir anne olduğu için bunu hak ediyor.​
Vaölah böyleleri istedigi gibi anlar ... benim cocugumu istemiyor diye anlatir ...

görümcenizin akli problemleri mi var?
kendi evinde dışarıda böyle olup bunu rahat karşılamak gamsızlıkla alakası yok.
valideniz bu sorunu çözemez sizin rahatsız olarak degil
çocugun sorunu aldugunu doktora gitmesi gerektigini anlatın.
anlamıyor mu?
gitmeden koltukları çarşaf bez ne bulursanız geçirin
makineye atarsınız biter

sizinki de normal gelmedi bana
3 yaşındaki çocuğu kendinizden ayırmayın arada bir olan bir durum için
alez serersiniz yada en kötü bez bağlarsınız
bezden çıkan çocuğa bez bağlanmaz,bağlatmaz zaten... Geceleri skntmz yok normalde gunduzde yok ama farkli bı yere gidince kaçırabiliyor. 3 gün anneannesinde babasıyla birlikte kaldı bı sorun olmadı çok sukur... Zaten okuyan bir anneyim sene icerisinde ben sehir dışına çıktıkça annemde kaldıkları için aliskinlar problem yasamiyoruz çok şükür...

Önceleri ciş kaciriyordu 2 yıldırda kaka kaçırıyor sanırım . Suan hastalandım hasta ediyorlar beni yorgunluktan ve ister istemez sinirden hasta oluyorum bünyem çok zayıf. Içlerinden bilerek yapiyor diyorlar eminim umrumdada degil artık konusucam kendiyle en yakın zamanda toptan kurtulurum belki bu arada kendisi 2 ay annesinde kalır eşiyle tatil oldu mu kostur koştur gelirler biz baska sehirdeyiz onlar baska kayınvalidem başka sehirde. Kimselere evine gitmek nasip olmadı bu sebeple 15 tatildede gelir mutlaka

Alınan alınsın yahu
Zaten aklı başında biri hiç yoktan yere senede iki kere tatile çıkar gibi 4,5 gün milleti rahatsız etmez

Ay ne uyuz olurum şöyle çocugunun pesinde baskalarını kosturan tiplere. Bez mi taksak yoruluyorum tam temizleyene kadar diye sor ama tabiki maksat sahip cık demek. Cocukta kakayı nasıl anlamaz bilmem alışmış anasının rahatlıgından hic kıçı tutayım demiyodur haliyle

Böyle bi pislik olur mu Allah aşkına yahu.kendı evınde de böyle mi acaba.ben senın yerinde olsam eve sokmam.bu ne canım evın içine edecek bende temızlıcem oyle mi yuh.valla ac agzını yum gözünü.eşinin de gözleri kör mü senin halini görmüyor mu da agzını acmıyor acaba .ay valla dellendım ben burda

kayinvalidenizin evinde ay kalıyorsa kizinin durumundan haberdardır. Bence evde misafir ağırlamak çektiğiniz sıkıntının yanında hiç birşey. 8 yaşında bir çocuk gündüz altına çiş kaka yapıyorsa annesine söyleyin bezlerinin altını. İstedigi kadar alınsın. Hani dert eden çocuğunun peşinde dolaşan bir kadın olsa gözden kaçırsa 1-2 sineye çekilir sıkıntı olmaz. Ama anlattığını kadarı ile zaten kötü tavrı hak ediyor. Diğer yandan çocuk altına kaçırıyorsa çocuk için üzüldüm. Okulda da bu sıkıntısı devam ediyordur. Arkadaşları farkındadır. Sosyal olarak da zor durumdadır. Allah çocuğa kolaylık versin.

Öyle sıkıntılı bir çocukla gezmeye hemde yatılı misafirliğe gidilir mi !!! Öncelikle çocuğunu bir doktora götürsün... Bu nasıl bir rahatlık. Ben asla kabul edemezdim çok iğrenç bir durum insan evinden eşyalarından soğur..

Bence size öyle anlatıyorlar. Neyse rahatlıkla bile sizin evde rahat olmamaları gerekiyor. Çünkü ev sizin. Bence kadına direk senin çocuk kaç kilo 6 numara bez olur mu diye sor. Evde gündüzleri bez takalım evin her yerine siciyorsunuz de. Yastık aralarından boklu don toplamak istemiyorum de. Bir de senin bu görümce de tuvalet adabı yoksa ortak kullandığınız tuvalete allah bilir ne yapıyordur.

Şöyle bakalım kv ye ne diyecek.

Yuh dicem. Cocuk altina yapabilir okey ama annenin tavri gercktn cok ayip. Soyleyin boyle her sene onlardan sonra evi yikatmaniz gerekecek

Alınsın da gelmesin artık mümkünse, evinde oturup çocuğunun psikolojisiyle ilgilensin wc problemini çözsün. Ama yok gezme diyince koşar, çocuğunla ilgilen diyince büyüyünce geçer.

Abovvv:/

Bence kvdene söyleme, direk eşine söyle ve bi daha bizde kalmasınlar de.

Cok sekersin klozetin kenarına işiyor çocuk zaten takip etmiyor olur o kadar onlar önemli değil ben eğitimciyim bir seminere katılmıştım çocuklarda en büyük travma kekemelik ve altına kaçırmaymış Umrunda değil gibi ama kilodu saklamaya calışması üzuldüğünü gosteriyor bence ben üzülüyorum duruma annesine çok kızmaya başlasamda

Çocuk rahatsız kesinlikle. Çocuğa kızacak bişey yok 8 yaşında çocuk bir rahatsızlığı olmasa altına yapmaz.
Ama görümceniz de bence kafadan rahatsız. İnsan çocuğunu tedavi ettirmez mi? Bence o çamaşırı buldugunuz an gorumcenizi çağırıp ona aldırmalısınız oldugu yerden. Hatta ay bulaştı mi neyle silsek acaba falan diyin. Sonuçta pislik bu hasta eder insanı yanı toz, toprak, kırıntıdan bahsetmiyoruz dışkı ve idrar.
Bana kalırsa da eşinize söyleyin durumun normal olmadığını ablasına kendi söylesin. Siz sonuçta gelinsiniz ne deseniz yanlış anlaşılır ve dediğim gibi gorumceniz de hiç normal değil.

Bu ne beya valla Allah sabır versin okurken bile gözümde canlandı tiksindim.söyleyin gitsin ondan küsecekse küssün sağa sola dışkı idrar bulaşsa daha mi iyi

Kayınvalidene söylemeyi dusundugune gore iyi biri bncede hic bekleme sole oda ona solesin alınırsa alınsın o temizlemeye cocuguna elin evinde bakmaya utanmıyor siz soleyincemi utanacak yoksa dha o evin icine girilmez kokudan birde buyuk cocuk yani

Eşinize söylediniz mi o ne diyor ?
Ya çocuk bu arada kaçırabilir ama sekiz yaşındaki çocuk için anormal bir durum sonuçta bu çocuk okula da gidiyor orda ne yapıyor.
Bir de biz çocukarımız birinin halısına bir şey döktüğünde bile çok mahcup oluyoruz bu kadar umursamazlık da fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…